Ben de aynı durumdayım,gerçekten moralim çok bozuk....Pazartesi sabah 9 a diyetisyene randevu aldım,sizin de desteğinizle vericem bu kiloları...Haftasonu ne bulursam yiyorum ,pazartesi diyete giriyorum artık kaçamak yoooook....
Allah Allah aliyenin moral bozuk senin bozuk haticenin bozuk...bir daha moralim bozuk diyeni eşim olsun olmasın takip edip her yediği fazla yemeği kaçamağı başına kakacam:95:
:99: dilimden kurtulamayacaksınız...şimdiden söylim sonra çok konuştun çok söylendin rencide ettin üzdün hatta ya sanane sen işine bak ağızda benim miğdede göbekte desenizde fayda etmez....
canım arkadaşlarım yemesi 10dakkayı bile almayan kendi küçük kalorisi büyük yiyecekler miğdede bir iki saat basende ve göbekteyse çook uzun zamanlar bekler hatta vermeye uğraşmazsınız gitmez bile yüzsüz yeterki yerleşsin...
evet 23nisanda cok az kaldı bu 2ci olacak cok heyecanlıyım 8gunluk sadece 2cocukla gıdecem.inşallah canım ALLAHIM herkeze nasip etsin
Sana 5veriyorum canım hayrını hoş
Benim menüm kötü bu bugün kurabiye pasta filan var öğle onun için menüye gerek yok ama su tamam ve spor 1 saat sabah kahvalti sonrası 1 saat de öğlen yürüdüm
aminn rabbim herkezi cagırsın oralar bambaşka. amin ablacım duada ederim inşallah sizlereAaa canım maaaşallah,Rabbim bize de nasip etsin...Biz de dualarını bekleriz....
kızımın 2ci gidisi olacak3yaşındayken gitmişti bu sene daha bilinçli olacak oglum küçük zor olacak ama herşeye razıyım o mübarek toprakların kokusunu alacak.orda kılo verecegıme emınım :)oh oh Allah bağışlasın çocuklarını. akşama kadar herşey iyi hoşta arkadaşım akşam o tereyağlı mantıı...danette...ne ne onlar..."kilo veremediğinden moralin bozuldu yedin" bak bu çok kötü bir kısır döngü yapma...1)yiyorsun kilo alıyorsun kilo moralini bozuyor diyete niyet ediyorsun 2)kendine dikkat ediyorsun hemen kilo veremiyorsun moralin bozuluyor yine yiyorsun...iki cümlenin ikisindede yemek birinde diyet var. niye moralin bozulunca yemek niyee...bir sağlık sorunun yoksa büyük ihtimal oruç tutuyorsundur oruç tutabilmen istediğinde yemeğe hayır diyebildiğini gösterir, oruçluyken moralin bozulunca yiyor musun hayır...herşey sadece istemekte gizli istiyorsan hayır diyebilir yemeyebilirsin.beynimiz bizi yönlendirmez biz beynimizi yönlendiririiz.eğer biz moralim bozuk olunca yemek yerim iyi gelir diye düşünüyorsak beyin bunu böyle kodlar ve moralin bozulunca aklına yemek yeme çözümünü getirir.aklımıza gelen çözüm aslında daha önce oraya kaydettiğimizdir. şimdi beynine moralin bozulunca canının hiç birşey istemediğini iştahsız olduğunu kaydet.bunu kendi kendine söyle inanarak söyle ve moralin bozulunca direkt iştahın kesilsin...neyse çok gevezelik ettim.ana öğüne boncuk yok,ara eksik ama ana öğünler fazla diye çok problem değil 1,kaçamak vaar su ,spor yokmuuş...
hadi bakalım bu gün o kadarda feci değil ama yarın eminim daha iyisi ile geleceksin.sağlıcakla kal.
cuma günü
oyyyynegüzel yazmışsın. haklısın düzeltım kendimi artık bugun iştahım yok 1bardak çayı zor içtim ama ben kılo almışım 66olmuşum
amin amin inşallah,çocuklarında çok şanslı, hadi bakalım23nisana kadar gayret sıcaktır oralar kilolar bunaltmasın seni ver de git...
negüzel sendemi gittin ilk gidisim 3sene oluyor .temuzda gıtmıştik ahh keşke götürseydin amin inşallah rabbin tekrar nasip etsin. evet bambaşka ruya gıbı huzur ,huşu herşey türkiyeye geldigin an herşey boş geliyor insanatebrik ederim kulun miracı bence umre hyrlı olsun
bende 3 sene önce gittim keşke çocuklarıd a götürseydim
ii yapmışsın rabbim layık olarak gidp dönmeyi nasip etsin...
geldikten sonra heyecanına birde özlem eklenicek
bambaşka bir düntya orası....
çok sevindim çokkkk...
tgull cuma menüsüneboncuk verdim biraz karişik buldum
cumartesi içinde kaçamak var aranın bırısı yok akşam yerine kaçamak yemişsin ama evtemizligi günlük degilde dip köşe oldugundan spordan sayıyorum 1boncuk kırdım
esraacım bugün biraz fazla kaçırdım ceza ver sen bana en iyisi
sabah
2 dilim kepek ekmeğiyle tost portakal suyu
ara
3-4 tane biskolata çubuk
öğle
dışarda et döner ve bir pideyi yedim
ara
1 elma
akşam
biraz kızarmış hamsi
araa
sıcak çikolata
2 lt su tamam geçti bile egzersizlerimi birazdan yapacağım
Sana bende ceza olarak 100mekik veriyorum senin bana verdiğin cezayı da birazdan çekicem
MENÜ
Sabah 2dilim kızarmış ekmek peynir 5zeytin 2 çatal helva
Ara bir avuç leblebi
Öğle bir tost madem suyu
Ara 3/1 muz 4 çilek
Akşam 2köfte orta boy yarim patates yarim kase çorba biraz lahana sarma
Akşam da meyve
Spor bir saat yürüdüm ve birazdan mekik çekicem ve karın egzersizi
Su tamam
esraacım bugün biraz fazla kaçırdım ceza ver sen bana en iyisi
sabah
2 dilim kepek ekmeğiyle tost portakal suyu
ara
3-4 tane biskolata çubuk
öğle
dışarda et döner ve bir pideyi yedim
ara
1 elma
akşam
biraz kızarmış hamsi
araa
sıcak çikolata
2 lt su tamam geçti bile egzersizlerimi birazdan yapacağım
dediğin gibi karışık gerçekten ama napayım kendi okulumda değilim bu yüzden tüm yemek düzenim alt üst oldukendi okulumda gittiğim geldiğim saat belliydi kendi odamda ara öğünlüklerim falan var düzenim çok iyiydi ama son 1 hafta daha böyle devam edecek mecbur. bişi soracam sana senin iki çocuğun varmışya hani bilirdirsin belki. hamilelik düşünülünce folik asite başlanılması gerekiyormuş internette hep kilo aldırdığından şikayet ediliyor senin fikrin var mı?
evet canım,hayırlısıyla inşallah eşim askerden döndükten sonra dahada korunmamaya karar verdik. bu gün çarşı iznine çıkmıştı dışarı internetten uzuun uzun daha doğrusu gün boyu görüştük.internetten gebelik öncesi yapılması gerekenleri baktık birlikte, buradaki doğum kontrol uzmanlarını baktık nerede kim var. sohbetini etmek bile çok heyecanlıydı. şimdilik benim folik asite başlamam ve smear testi yaptırmamdan başlayabileceğimize karar verdik.(benim ayrıca hedef kiloma inip sabitlenmem lazım) tabi o gelene kadar iyice araştıracağım soruşturacağım buradaki kadın doğum uzmanlarını artık sonrasınıda sanırsam doktor yönlendirir.bende ılk kızımda kullanmıştım gebelik öncesi 3ay. kılo aldırdıgından bılgım yok:44: ozamanlar kıloya takmıyordum 52kıloydum hamıle kalıca zaten kılo alacagım mantıgı varyane buldum yedim zaten.ikinci oyle olmadı ılk 3ay migde bulantısından 3kılo verdim 6aylıkkende seker cıktı dıyet yaptım hiçç kilo almadım folık asıt falanda kılo aldırmadı.bebek mi düşünüyorsun ne güzel allahım saglıklı hayırlı evlatlar versin
pazar menüm
sabah ceyrek simit,2dılım sucuk,bırazcık peynır 2ceviz 1bardak çay
ara :sabah karnımı fazla doyurmadıgım için ceyrek simit
ögle kumpir ayran
ara bıtkı cayı
akşam yarım simit yarım porsiyon yogurtlu kabak
bitki çayı meyve
su 3e yaklastı
spor yuruyus ustune bırde avm gezdım yuksek topuklarla uyumadan oncede bolgesen egzersiz yapıcam azcık gobış sıstı adet gormuyorum kolumdaki implattan dolayı o yuzdende karnım sısıyor galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?