Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Allah Allah aliyenin moral bozuk senin bozuk haticenin bozuk...bir daha moralim bozuk diyeni eşim olsun olmasın takip edip her yediği fazla yemeği kaçamağı başına kakacam:95:
:99: dilimden kurtulamayacaksınız...şimdiden söylim sonra çok konuştun çok söylendin rencide ettin üzdün hatta ya sanane sen işine bak ağızda benim miğdede göbekte desenizde fayda etmez....
canım arkadaşlarım yemesi 10dakkayı bile almayan kendi küçük kalorisi büyük yiyecekler miğdede bir iki saat basende ve göbekteyse çook uzun zamanlar bekler hatta vermeye uğraşmazsınız gitmez bile yüzsüz yeterki yerleşsin...

sevgili eşim aliye,
sıra neler yaptım anlatmakta.
dün gece buraya yazdıktan sonra şunu yapim yatim bunu yapim yatim diyene kadar gece 3.00 oldu. sabahta temizlikçi gelecekti 8.30da kaltım. o saatten akşam 20.30a kadar ev işi yaptım. nasıl 3haftada bu hale geldi ev anlamadım...çamaşır makinesi hiç durmadı tüm dolabı boşalttım ve bütün büyük kıyafetleri kaldırmak üzere yıkadım bulaşık makineside fazla mesaideydi vitrinleri boşalttık mutfak dolaplarıda herşey önce çamaşır suyunda bekledi sonra makinede yıkandı...sanki evde ordu yaşıyor 2kişi zor bitirdik hatta ütüleri yarına bıraktım tamda sayılmaz..ama içim nasıl rahatladı anlatamam ooh temizlik gibisi yok kesinlikle...
ya ben ne yediğimi söylicektim dimi...
10.30 gibi kahvaltı,kıymalı melemen,üzüm pekmezi, peynir,zeytin çavdar ekmeği ile fazla yedim ama haftasonu kahvaltısı 100kiloda olsam haftasonu kahvaltıda dur demem kendime...
ara yapamadım işlerden,
saat 14.30 öğlen yemeği;4kaşık makarna,2kaşık yoğurt,pırasa yemeği,mantar çorbası hepsinden az az,
ara 1 muz
akşam; canım tatlı istiyordu normalde evde hafif tatlı yapardım sütlü ama zaman olmadığı için bir browni aldım akşam yemeği yerine onu yedim çayla...
su içtim ama spor yapacak hiiç halim kalmadı.

Valla ben razıyım,ne istersen söyle yeterki bizi motive et....

evet 23nisanda cok az kaldı bu 2ci olacak cok heyecanlıyım 8gunluk sadece 2cocukla gıdecem.inşallah canım ALLAHIM herkeze nasip etsin

tebrik ederim kulun miracı bence umre hyrlı olsun
bende 3 sene önce gittim keşke çocuklarıd a götürseydim
ii yapmışsın rabbim layık olarak gidp dönmeyi nasip etsin...
geldikten sonra heyecanına birde özlem eklenicek
bambaşka bir düntya orası....
çok sevindim çokkkk...

banucanın cuma menüsü

sabah peynir ekmek

ara yok öğle kısır salata

ara kek 1 dl

akşam yarım simit çay

meyve

su atamam spor 1 saat plates

cmtesi menüm

sabah bir bardak süt yarım simit

ara yok

öğle 1 fincan süt

ara meyve

akşam 2 ince dl etliekmek 1 dl pataetsli fırın böreği

ara 3 4 tulumba tatlısı

su tamam spor yok malesef öyle yoğun bir gündiki
spora fırsat kalmadı...

Sana 5 veriyorum canım hayrını hoş
Benim menüm kötü bu bugün kurabiye pasta filan var öğle onun için menüye gerek yok ama su tamam ve spor 1 saat sabah kahvalti sonrası 1 saat de öğlen yürüdüm

canım 2 boncuk benden sana pasta cezası bugün spor dışında 100 mekik

banucum tablomuzu sen yapıyormuşsun bu hafta kolaylık olsun yazayım
esra cumartesi
hatice cumartesi

Son düzenleme:
Aaa canım maaaşallah,Rabbim bize de nasip etsin...Biz de dualarını bekleriz....
aminn rabbim herkezi cagırsın oralar bambaşka. amin ablacım duada ederim inşallah sizlere
kızımın 2ci gidisi olacak3yaşındayken gitmişti bu sene daha bilinçli olacak oglum küçük zor olacak ama herşeye razıyım o mübarek toprakların kokusunu alacak.orda kılo verecegıme emınım :)
negüzel sendemi gittin ilk gidisim 3sene oluyor .temuzda gıtmıştik ahh keşke götürseydin amin inşallah rabbin tekrar nasip etsin. evet bambaşka ruya gıbı huzur ,huşu herşey türkiyeye geldigin an herşey boş geliyor insana

tgull cuma menüsüne boncuk verdim biraz karişik buldum
cumartesi içinde kaçamak var aranın bırısı yok akşam yerine kaçamak yemişsin ama evtemizligi günlük degilde dip köşe oldugundan spordan sayıyorum 1boncuk kırdım

dediğin gibi karışık gerçekten ama napayım kendi okulumda değilim bu yüzden tüm yemek düzenim alt üst oldukendi okulumda gittiğim geldiğim saat belliydi kendi odamda ara öğünlüklerim falan var düzenim çok iyiydi ama son 1 hafta daha böyle devam edecek mecbur. bişi soracam sana senin iki çocuğun varmışya hani bilirdirsin belki. hamilelik düşünülünce folik asite başlanılması gerekiyormuş internette hep kilo aldırdığından şikayet ediliyor senin fikrin var mı?

esraacım bugün biraz fazla kaçırdım ceza ver sen bana en iyisi
sabah
2 dilim kepek ekmeğiyle tost portakal suyu
ara
3-4 tane biskolata çubuk
öğle
dışarda et döner ve bir pideyi yedim
ara
1 elma
akşam
biraz kızarmış hamsi
araa
sıcak çikolata
2 lt su tamam geçti bile egzersizlerimi birazdan yapacağım

evet canım çok kacirmissin bugün kaçmak var aralar tamam ama menülerin hep ağır olmuş kızartma hamsi döner ve pide çok bunun için seden 2kırıyorum su tamam spor yaparsan sana 3 veriyorum

Sana bende ceza olarak 100mekik veriyorum senin bana verdiğin cezayı da birazdan çekicem
MENÜ
Sabah 2dilim kızarmış ekmek peynir 5zeytin 2 çatal helva
Ara bir avuç leblebi
Öğle bir tost madem suyu
Ara 3/1 muz 4 çilek
Akşam 2köfte orta boy yarim patates yarim kase çorba biraz lahana sarma
Akşam da meyve
Spor bir saat yürüdüm ve birazdan mekik çekicem ve karın egzersizi
Su tamam

çok güzel gün geçirmişsin canım tebriklerr

biraz fazla mı...biskolata+et döner+pide+kızarmış hamsi+sıcak çikolata
sen buna biraz mı diyorsun... ister kız bana ister gücen ama kilo veremiyorum diye moralinin bozulduğunu söyleme hatta sevin bunları yemene rağmen kilo almazsan...kilo almak isteyenlerin de bir topiki vardı sanırsam hadi onlara bakalım bu kadar yiyorlar mı acep...
haticem yapma etme yemee...birini yedin bari diğerini yemee...seni almadan gitmem bu takımdan işimiz var daha başarı öyküsü yazacaz diğer konuda...

bende ılk kızımda kullanmıştım gebelik öncesi 3ay. kılo aldırdıgından bılgım yok:44: ozamanlar kıloya takmıyordum 52kıloydum hamıle kalıca zaten kılo alacagım mantıgı varyane buldum yedim zaten.ikinci oyle olmadı ılk 3ay migde bulantısından 3kılo verdim 6aylıkkende seker cıktı dıyet yaptım hiçç kilo almadım folık asıt falanda kılo aldırmadı.bebek mi düşünüyorsun ne güzel allahım saglıklı hayırlı evlatlar versin

pazar menüm
sabah ceyrek simit,2dılım sucuk,bırazcık peynır 2ceviz 1bardak çay
ara :sabah karnımı fazla doyurmadıgım için ceyrek simit
ögle kumpir ayran
ara bıtkı cayı
akşam yarım simit yarım porsiyon yogurtlu kabak
bitki çayı meyve
su 3e yaklastı
spor yuruyus ustune bırde avm gezdım yuksek topuklarla uyumadan oncede bolgesen egzersiz yapıcam azcık gobış sıstı adet gormuyorum kolumdaki implattan dolayı o yuzdende karnım sısıyor galıba

nasıl bir haftasonuydu yaa ben bişi anlamadım kii dinlenemedim ki yine işe başlim çalışim oof of...
sabah 10.00da kalktım ama
11de kahvaltı,1dilim çavdar ekmeği,yarım tabak melemen,peynir,zeytin ve pekmez.
arada saat 1 aktivya şeftalili yoğurt
sonra öğlen ama öğlen vaktinden akşama yakın pazı yemeği 4kaşık ve 1ıspanaklı gözleme yağsız ama komşu benimkini yağsız tavada kızartmış yiyim diye
öğlen yani ikindide yediğim öğün ağır diye zaten geç te kalktım ara öğün tarçınlı süt ile günü kapatıyorum.
su içtim,
ütü yapıp sonra pilatese başlicam şimdi.
bu arada bi kaçamak yağsız gözleme yedim ama burnumdan geldi ne olduğu belli olmayan bağırsak problemi yüzünden yeme demişti doktor az iyi hissedince şımardım yedim hamur işini ama yok yememeliymişim ben buradayım gitmedim dedi

evet canım,hayırlısıyla inşallah eşim askerden döndükten sonra dahada korunmamaya karar verdik. bu gün çarşı iznine çıkmıştı dışarı internetten uzuun uzun daha doğrusu gün boyu görüştük.internetten gebelik öncesi yapılması gerekenleri baktık birlikte, buradaki doğum kontrol uzmanlarını baktık nerede kim var. sohbetini etmek bile çok heyecanlıydı. şimdilik benim folik asite başlamam ve smear testi yaptırmamdan başlayabileceğimize karar verdik.(benim ayrıca hedef kiloma inip sabitlenmem lazım) tabi o gelene kadar iyice araştıracağım soruşturacağım buradaki kadın doğum uzmanlarını artık sonrasınıda sanırsam doktor yönlendirir.

bir kumpirin var gerisi iyi arkadaşım.
ara öğünler ana öğün lere boncuk veriyorum kumpiri öğlen yediğin ve haftasonu olduğu için
su spor kaçamak kırıyorum sadece...
bir haftasonu için hiç de fena değil 4boncuuk.

Merhaba kızlar bu ikigün giremedim evde değildim maalesef. Ama pinuup nerdesin yaa sende gelmemişsin en kısa zamanda puanlayalım bir birimizi

Kızlar mayısta sınavlarım var bugün ders calısırken okadar canım ıstedıkı yanında atıstırmayı

bugün yediklerim

sabah: 1 bardak süt ve tost
öğlen: makarna
akşam.. arkadaşımla film izledik artık siz düşünün

su ve spor yok.. hicbirini pazarları yapamıyorumm..

veee fiziğimden nefret ediyorum vücudumun sıkı olmamasından özellikle nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…