benim bu menümü kim boncukluycaktı
arada kaynamasın
kızlar bende 2 gün eşim çocuklar evdeydi uğrayamadım evdede değildik zaten
yediklerimi unuttum bile hatırlamaya çalışayım
CUMARTESİ MENÜSÜ
sabah 1 küçük kek
biraz peynir 2 zeytin
1 kaşık pekmez
ara nescafe dışardaydık zaten düzenli olmadı
öğlen
dürüm çiğ köfte 2 bardak ayran
ara kek
akşam
bezelye yemeği 1 dilim ekmek
PAZAR MENÜSÜ
SABAH kek çay peynir zeytin
ara nescafe
öğle
beselye 1 dilim ekmek
ara
dondurma
akşam 2 dilim patates böreği çay
eve gelince nescafe
saat 10 gibi küçük kase sütlü nesfitt
çok düzensiz olduya evde olmayınca
bide 5 günlük diyetten çıktım ya bayram gelmiş gibi oldu bana
bu arada hiç tartılmadım
malum dönem yaklaşıyo şişmeye başladım
tgullcüm hemen kötü düşünme canım lenfosit koruyucu hücrelerimizzden bağışıklık sistemiyle ilgili bazı ilaçlar falan düşürrebiliyor ne bileyim inş ciddi bişey yoktur korkma canım kıyamam ya panikleme lütfen dikkat et kendine
merhaba arkadaşlar,
ben bu gün kan tahlili sonuçlarımı aldım. doktor lenfositlerimin düşük olduğunu söyledi... 15gün sonra tekrar tahlil yapacağını söyledi. ben ne bilim lenfosit ne? geçen hafta kan sonuçlarından sonra hamilelik düşündüğüm için folik asit yazarım başlarsın demişti, başlimi folik asite dedim. değerlerin iyi değil tıp fakültesine araştırmaya gitmelisin ve kesinlikle hamile kalmamalısın iyi korun dedi... ve daha önce genel cerrahi uzmanının sorduğu sordu "ailede kanser vakası var mı?" var var var lanet olsun var...başımdan kaynar sular döküldü...
çok sinirlerim bozuk, eşim askerde söyleyemem,annemde hipertansiyon hasta olur söyleyemem, ablam da şeker var yükselir söyleyemem,kardeşim sınavlara hazırlanıyor kafası karışmamalı söyleyemem,babam kalp hastası söyleyemem ve herkes çok uzakta... çok canım sıkkın ne yapacağım nerden başlayacağım bilmiyorum...çok çaresiz hissediyorum
Canım sana yine ben tebrik ile birlikte 5neden kimsecikler yok esra akşama kadar iyiydi ama...
sabah
2 dilim kepek ekmeğiyle tost portakal suyu
ara
1 avuç kuru üzüm
öğle
1 kase mantar çorbası
ara
1 elma
akşam
1 tabak bulgur pilavı yoğurt biraz patlıcan salatası
su 2 ltyi geçtii
leslie 5 mil 40 dk oryantal ders video yaptım karın kalça egzersizleri yapacağım yatmadan
bulgur karnımı şişirdi rahatsız oldum yemeseydim keşke
merhaba arkadaşlar,
ben bu gün kan tahlili sonuçlarımı aldım. doktor lenfositlerimin düşük olduğunu söyledi... 15gün sonra tekrar tahlil yapacağını söyledi. ben ne bilim lenfosit ne? geçen hafta kan sonuçlarından sonra hamilelik düşündüğüm için folik asit yazarım başlarsın demişti, başlimi folik asite dedim. değerlerin iyi değil tıp fakültesine araştırmaya gitmelisin ve kesinlikle hamile kalmamalısın iyi korun dedi... ve daha önce genel cerrahi uzmanının sorduğu sordu "ailede kanser vakası var mı?" var var var lanet olsun var...başımdan kaynar sular döküldü...
çok sinirlerim bozuk, eşim askerde söyleyemem,annemde hipertansiyon hasta olur söyleyemem, ablam da şeker var yükselir söyleyemem,kardeşim sınavlara hazırlanıyor kafası karışmamalı söyleyemem,babam kalp hastası söyleyemem ve herkes çok uzakta... çok canım sıkkın ne yapacağım nerden başlayacağım bilmiyorum...çok çaresiz hissediyorum
kızalr eşim kim bilmiyorum
sabah kepek ekmeğine tost
öğlen yoğurt , çorba , salata
ara elma
akşam sulu köfte
canım endişelenme kalbini ferah tut. benım babamda gecenlerde test yaptırmış degerler yuksek cıkmış. neyın degerıyse soylememışler kanserden süphelenmısler .sormuşlar ailede kanser varmı dıye oda babam kanserden öldu ,abım kanserden öldu iamcalarım kanserden oldu demış. babam kımseye soylemedı tekrar tahlıler falan en son şekeri cıktı. bazı doktorlar insanı korkutuklarıyla kalıyorlarmerhaba arkadaşlar,
merhaba arkadaşlar,
Ben haftasonu menüsünü yazmak istemiyorum,mantı,börek,gofret ne bulduysam yedim...
SAMANYOLU CUMARTESİ sadece su için
SAMANYOLU PAZAR
Bu sabah diyetisyene gittim.vucut kitle indeksim sınıra yakınmış,yağ oranım normalmiş..Kilom 67 çıktı,tabii hafta sonu fil gibi yediğim için hiiiiç şaşırmadım.5 -6 kilo verelim diye kararlaştırdık,bakalım 15 gün sonra sonucu görücez...
PAZARTESİ MENÜM
SABAH 1 elma,1 bardak tarçınlı süt
ÖĞLEN Balık,salata,2 kaşık yoğurt,1 dilim ekmek
ARA 1 ince dilim ekmek,peynir,domates,salatalık,yeşilçay
AKŞAM 6 kaşık Ispanak, 3 kaşık yoğurt, 2 ince dilim ekmek
GECE 1 Meyve yerim
2 litre su içtim,bugün ilk kez 20 dk yürüdüm,dikişlrim çarşamba alınacak,doktora sormam gerek yürüyüş için
eşimmmmsu ve spor nerede eger yoksa 3 varsa artırayım
su var ama spor yok yazmayı unutmuşum pardon
banucanın pazartesi menüsü sabahpeynir ekemek süt
ara yok öğle bamya çorbası,
ara meyve
akşam 4 5 kaşık bulgur pilavı mantar sote 1 dl ekme
ara meyve
gece 1 avuçleblebi üzüm karışımı
su tamam spor tamam...
selam canım inşallah güzel bir hafta olur ikimiz içnde
pazartesi günü için sana 5boncuk veriyorum
böyle devam ett
BENİM PAZARTESİ MENÜM
sabah paynir 2 zeytin domates salatalık taze soğan biraz zeytinyağı
2 dilim ekmek çay
ara 1 dilim ekmek ve paynir
öğle küçük tabak etli kurufasukye 3 -4 kaşık pilav yaoğurt 1 dilim ekmek
ara nescafe nohut büyüklüğnde çikolata
akşam 1 kase çorba 2 kaşık kurufasulye yoğurt 1 dilim ekmekk
ara çay kuru erik
az öncede midem kazınıyodu küçük kase süt nesfit
su tamam sopor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?