Canım Allah verir kolaylığını çocukları takma kafana....Sen Allahın yoluna gidiyorsun...Bende hacca gitmiştim eşimle,bu yıl çocuklarla umreye niyetlendik ama tatile denk gelmedi...İnşalllah seneye Rabbim nasip eder,gidenleri duydukça içimde nasıl bir özlem duyuyorum anlatılmaz...aminn rabbim herkezi cagırsın oralar bambaşka. amin ablacım duada ederim inşallah sizlere
kızımın 2ci gidisi olacak3yaşındayken gitmişti bu sene daha bilinçli olacak oglum küçük zor olacak ama herşeye razıyım o mübarek toprakların kokusunu alacak.orda kılo verecegıme emınım :)
negüzel sendemi gittin ilk gidisim 3sene oluyor .temuzda gıtmıştik ahh keşke götürseydin amin inşallah rabbin tekrar nasip etsin. evet bambaşka ruya gıbı huzur ,huşu herşey türkiyeye geldigin an herşey boş geliyor insana
cuma menüsü
sabah 2 haşlanmış yumurta
ara 1 haşlanmış yumurta
öğlen 1 haşlanmış yumurta küçük kase caık evde yumurta bitti
ara nescafe
akşam cacık
bir kase sütlü nesfit
su tamam bu gün 40 dakikadan fazla plates yaptımmmmm
banucanın cuma menüsü
sabah peynir ekmek
ara yok öğle kısır salata
ara kek 1 dl
akşam yarım simit çay
meyve
su atamam spor 1 saat plates
cmtesi menüm
sabah bir bardak süt yarım simit
ara yok
öğle 1 fincan süt
ara meyve
akşam 2 ince dl etliekmek 1 dl pataetsli fırın böreği
ara 3 4 tulumba tatlısı
su tamam spor yok malesef öyle yoğun bir gündiki
spora fırsat kalmadı...
öncelikle slmlar banucanbu haftayı birlike geçireceğiz umarım güzel kilolar veririz
cuma menün karbonhidrat ağırlıklı ama abartılı değil bence herşey tamam 5boncuk veriyorum
cumartesi menün kaçamak var spor yok ana öğünüde sütle geçiştirmeni sevmedim 2
gelelim benimkilere
06an cuma
sabah yarım smt çay
ara leblebi
öğlen balık salata corba
ara elma
akşam patates yemegi salata
ara bitki çayı 2 fincan
su tamam spor 1saat yürüyüş
06an cumartesi
sabah 2adet haşlanms yumurtayla salata yaptm çay
öğlen çorba 1dlm ekmek
ara dondurma
akşam dondurma yedim diye ceza verdim sadece aktivya yedim
ara armut
su tamam spor fazlasıyla tamam 2saat voleybol oynadk öldüüümmmm
06an pazar
sabah domates peynir slatalk 1adet minik kızarmş sosis
ara yok
öğle dışardaydm 3.30 gibi yedim 5 6 tane çiğ köfte:26:
ara1avuç kuruyemiş(badem leblebi fıstık)
akşam çig köftenin intikamı sadece domates
su tamam spor yürüyüş yarım saat
valla menülerin süper sadece 2 kez aar yok birde öğle 3 30 a kaymış o kadar ben bu menüye 5 er vericem maşşş...
biraz fazla mı...biskolata+et döner+pide+kızarmış hamsi+sıcak çikolata
sen buna biraz mı diyorsun... ister kız bana ister gücen ama kilo veremiyorum diye moralinin bozulduğunu söyleme hatta sevin bunları yemene rağmen kilo almazsan...kilo almak isteyenlerin de bir topiki vardı sanırsam hadi onlara bakalım bu kadar yiyorlar mı acep...
haticem yapma etme yemee...birini yedin bari diğerini yemee...seni almadan gitmem bu takımdan işimiz var daha başarı öyküsü yazacaz diğer konuda...
bu günki menüm yani pazar
sabah klasik kahvaltı yum peynir zeytin çay 1 dl ekmek
ara yok kahvaltı geç yaptım zaten
öğle kısır salta
ara 1 portakal
akşam küçük bir dl pizza
ara 1 portakal
gece süt
Bu arada benim eşim vafers nerde hiç yazmıyo?
Eğer gelirsen benim cumartesi pazarıma 2 boncuk ver, onu bile haketmiyorum ya neyse.
nasıl bir haftasonuydu yaa ben bişi anlamadım kii dinlenemedim ki yine işe başlim çalışim oof of...
sabah 10.00da kalktım ama
11de kahvaltı,1dilim çavdar ekmeği,yarım tabak melemen,peynir,zeytin ve pekmez.
arada saat 1 aktivya şeftalili yoğurt
sonra öğlen ama öğlen vaktinden akşama yakın pazı yemeği 4kaşık ve 1ıspanaklı gözleme yağsız ama komşu benimkini yağsız tavada kızartmış yiyim diye
öğlen yani ikindide yediğim öğün ağır diye zaten geç te kalktım ara öğün tarçınlı süt ile günü kapatıyorum.
su içtim,
ütü yapıp sonra pilatese başlicam şimdi.
bu arada bi kaçamak yağsız gözleme yedim ama burnumdan geldi ne olduğu belli olmayan bağırsak problemi yüzünden yeme demişti doktor az iyi hissedince şımardım yedim hamur işini ama yok yememeliymişim ben buradayım gitmedim dedi
inşallah kolay olur kızımla zorlanmamıştık 3yasındaydı cunkukayınvalidemlerle gidiyoruz onlar olmazsa gıdemem zaten iki cocukla hacca mı gıttın ne mutlu genc yasta Allahım bizede nasip etsin üstünde durmak önemli. simdilik ertelıyoruz haccı cocuklar bıraz büyüsün Allahım nezaman nasip ederse gideriz inşallah sizede tekrar nasip etsin öyle oralar başka hasret cekiyorsun efendimize kavuşacaz ravzasında namaz kılıcam inşallah benim kızımın adıda ravzaCanım Allah verir kolaylığını çocukları takma kafana....Sen Allahın yoluna gidiyorsun...Bende hacca gitmiştim eşimle,bu yıl çocuklarla umreye niyetlendik ama tatile denk gelmedi...İnşalllah seneye Rabbim nasip eder,gidenleri duydukça içimde nasıl bir özlem duyuyorum anlatılmaz....
takımınızda bir kişilik yer var mıııııı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?