Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım Allah verir kolaylığını çocukları takma kafana....Sen Allahın yoluna gidiyorsun...Bende hacca gitmiştim eşimle,bu yıl çocuklarla umreye niyetlendik ama tatile denk gelmedi...İnşalllah seneye Rabbim nasip eder,gidenleri duydukça içimde nasıl bir özlem duyuyorum anlatılmaz....

Haftasonu acayip yedim,yarın 9 da diyetisyene gidicem,çok heyecanlıyım.inşaallah bu sefer sizlerinde desteği ile başarıcam....Şu dikişlerimde alınsın yavaş yavaş yürüyüşe başlıcam....

benim bu menümü kim boncukluycaktı

arada kaynamasın

kızlar bende 2 gün eşim çocuklar evdeydi uğrayamadım evdede değildik zaten

yediklerimi unuttum bile hatırlamaya çalışayım

CUMARTESİ MENÜSÜ

sabah 1 küçük kek
biraz peynir 2 zeytin
1 kaşık pekmez

ara nescafe dışardaydık zaten düzenli olmadı

öğlen
dürüm çiğ köfte 2 bardak ayran

ara kek

akşam

bezelye yemeği 1 dilim ekmek

PAZAR MENÜSÜ

SABAH kek çay peynir zeytin

ara nescafe
öğle
beselye 1 dilim ekmek

ara
dondurma

akşam 2 dilim patates böreği çay

eve gelince nescafe

saat 10 gibi küçük kase sütlü nesfitt

çok düzensiz olduya evde olmayınca

bide 5 günlük diyetten çıktım ya bayram gelmiş gibi oldu bana

bu arada hiç tartılmadım

malum dönem yaklaşıyo şişmeye başladım

öncelikle slmlar banucanbu haftayı birlike geçireceğiz umarım güzel kilolar veririz

cuma menün karbonhidrat ağırlıklı ama abartılı değil bence herşey tamam 5 boncuk veriyorum
cumartesi menün kaçamak var spor yok ana öğünüde sütle geçiştirmeni sevmedim 2
gelelim benimkilere

06an cuma
sabah yarım smt çay
ara leblebi
öğlen balık salata corba
ara elma
akşam patates yemegi salata
ara bitki çayı 2 fincan
su tamam spor 1saat yürüyüş

06an cumartesi
sabah 2adet haşlanms yumurtayla salata yaptm çay
öğlen çorba 1dlm ekmek
ara dondurma
akşam dondurma yedim diye ceza verdim sadece aktivya yedim
ara armut
su tamam spor fazlasıyla tamam 2saat voleybol oynadk öldüüümmmm

06an pazar
sabah domates peynir slatalk 1adet minik kızarmş sosis
ara yok
öğle dışardaydm 3.30 gibi yedim 5 6 tane çiğ köfte:26:
ara1avuç kuruyemiş(badem leblebi fıstık)
akşam çig köftenin intikamı sadece domates
su tamam spor yürüyüş yarım saat

Hatice aslında kiloma bakınca çok değilmiş gibi duruyo ama boyum gerçekten çok kısa. Örnek vereyim Hazal Kaya ile aynı boydayım ve Hazal Kaya 45 kilo. Bense ondan 7 kilo fazlayım ve aslında tartıda çok görünmeyen kilo vücudumda çok görünüyo. Bununla ilgili bu olay oldu 3 gündür sinirlerim çok bozuk aynaya baktıkça kendimden nefret ediyorum. Bu moral bozukluğunun üstüne bi de bütün aksilikler beni buldu oturup ağlıyorum setlerde. Aslında 2 yıldır bi spor salonuna kayıtlıyım, kaydımın bitmesine de daha 2-3 yıl var. Ama oraya gitmeye o kadar üşeniyorum ki.. Az önce de kardeşimle kavga ettik oturdum yarım kavanoz nutella yedim. Ben buyum, böyleyim işte. Birinin beni adam etmesi gerekiyo ki aynaya baktığımda kendimden tiksinmeyeyim.

Bu arada benim eşim vafers nerde hiç yazmıyo?
Eğer gelirsen benim cumartesi pazarıma 2 boncuk ver, onu bile haketmiyorum ya neyse.

valla menülerin süper sadece 2 kez aar yok birde öğle 3 30 a kaymış o kadar ben bu menüye 5 er vericem maşşş...

bu günki menüm yani pazar

sabah klasik kahvaltı yum peynir zeytin çay 1 dl ekmek

ara yok kahvaltı geç yaptım zaten

öğle kısır salta

ara 1 portakal

akşam küçük bir dl pizza

ara 1 portakal

gece süt

haklısın canım seninle mezun olmak istiyorum ben de niye kontrol edemiyorum kendimi ya ne söylesen haklısın şişkoyum ben

eşimmmm su ve spor nerede eger yoksa 3 varsa artırayım

selam kızlar gezmekte olduğum için çok giremiyorum sorry hemen yazayım cumartesi pzarı
cumartesi sabah bir dilm tam buğday ekmeği peynir zeytin yumurta çay
arada bir elma çay
öğlen 2 kaşık pilav kuzu incik salata
arada portakal elma meyve salatası
akşam çay yarım simit ayrım kakaoulu kek
akşam mini magnum
su yok spor yok

pazar
sabah tam buğday ekmeği peynir zeytin çay salata domates
öğlen bir elma yarım simit
akşam döner et yedim sadece bi tanede mutluluk topu diye bir tatlı sütlü bir tulumba tatlısı küçük çay(valla dün sapıtmışolabilirim olduğunca tuttum kendimi ama teyzem ümreden geldi kutlama yaptık)
bidahada bişey yemedim çay içtim saat 2de yattım su yok spor yok ne yalan söylim

Bu arada benim eşim vafers nerde hiç yazmıyo?
Eğer gelirsen benim cumartesi pazarıma 2 boncuk ver, onu bile haketmiyorum ya neyse.

meraba canım lıfegoeson nekadarda zor isim ben nurdan senin ismin ne canım?neden böyle yapıyorsun ya bir kaşığında neler var ne yağlar ne zararlar sen oturdum yarım kavonoz yedim diosun valla böyle giderse hatice gibi senide şişmanlamak isteyenler grubuna yollamak zorunda kalcaz
ben eeşimi bu şekilde istemem sonuçta birbirimiz, temsil ediyoruz tamam bende iyi bir hafta geçirmedim ama tutuyorum kendimi yapma gözünü seveyim yaaa sana cumartsi pazara 2 boncuk veriyorum vede ceza bir saat yürüyüş veya kardiyo yapacaksın itiraz istemiyorum hadi bakalım

5boncuk verdim gözlemeyi görmüyorum

eşin askerdemi ayy ne zordur asker yolu gözlemek safak kaç :)inaşallah kazasız kavuşursun eşine. bebek içine inşallha hayırlısı olsun inşallah iyibir doktor bulursun

Son düzenleme:
inşallah kolay olur kızımla zorlanmamıştık 3yasındaydı cunkukayınvalidemlerle gidiyoruz onlar olmazsa gıdemem zaten iki cocukla hacca mı gıttın ne mutlu genc yasta Allahım bizede nasip etsin üstünde durmak önemli. simdilik ertelıyoruz haccı cocuklar bıraz büyüsün Allahım nezaman nasip ederse gideriz inşallah sizede tekrar nasip etsin öyle oralar başka hasret cekiyorsun efendimize kavuşacaz ravzasında namaz kılıcam inşallah benim kızımın adıda ravza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…