Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım ne olur moralini yüksek tutmaya çalış,olumlu düşün...İnşaallah kötü br şey çıkmaz...Bu arada bir araştırma hastanesine gitsen,15 gün beklemeden...İyi haberlerini bekliyorum...

canım benim tgulum üzme kendini yaa bak pozitif düşünelim olumlu düşünelim arada vücut direnci zayıf kaldığında yorgunluk beslenme yetersizliğinde onlar yükselebiliyor hemen kendini koyverme şimdilik ailenede söyleme gerçekten endişelenmesinler.Allahım inşallah şifa versin acil hepimiz dua edelim o yükselenler düşer inşallah canım benim direncini moralini yüksek tut doktor bişey dememiş ama başka bi doktora daha git tek doktorla kalma bazen yanılabiliyorlar benide öyle birden saçma sapan şeyler söyleyerek çökertmişlerdiki halbuki okadar korkulcak bişey yokmuş doktorlar çok acayip işlerinden dolayı tak diye söylüyorlar herşeyi hasta psikolojisni düşünmüyorlar dualarım seninle canını hiç üzme hiçbişey olmayacak Allahın izniyle.

selam lıfelegeoson yahu ne zor isim aklımda tutamıyom
hemen menümü yazayım off evden ayrılmak bana yaramıyor düzenim bozuldu
sabah kızarmış bir dilim çavdar ekmeği peynir zeytin omlet salatalık domates çay
arada 1 muz
öğlen biraz simit biraz sarma kıymalı börek çay
arada türk kahvesi yarım muz daha(bütün gün dışardaydık)
akşam baya bi geç 10da kfceden tavuk yedim 3 parça biraz pataes kızartması ayyyyy inanamıyorum kendime offffffff ama bitti tamamdır mecburen öyle cümbür cemeaatt olunca tuttum tuttum tutamadım
neyse artık önümüze bakıcaz olan oldu suda içemiom spor yapamıom ama bugün evime dönüyorum ve eski düzenime dönüyorum

Tgull canım çok üzüldüm inanki canım çok üzme kendini belki yanılmadir benim anneme de kanser olabilir dediler annem o kadar çok üzüldü sonra da iltihaplı romatizma dediler yani boşa üzüldü takma çok canım umarım ki yanilmisdir dr

Haticecim nasılsın menüm
Sabah bir tost
Ara bir salatalık
Öğle bir simit
Ara yok kuaföre gittim o saatlerde onun için kaçırdım
Akşam bir tabak taze fasulye bir kaşık pilav yoğurt
Akşam cay içicem sadece
Su tamamlarim 1saat tempolu yürüdüm birazda mekik çekicem

benim pazartesi menüm mutsuzumm
sabah 1sımıt peynır 5zeytin domates bitkiçayı
ara 1elma
ogle kfleks
ara yarım portakal bıtkı cayı
akşam kereviz yemegi bırazda sahanda yumurta yedım 2dılım ekmek
ara cay nohut
su tamam sporda egzersiz+ kayın egzersizi
salıcanım sıkınn sebepsiz yere gerginim
sabah kfleks
ara elma
ogle 1küçük kase pudıng
ara 2tane cizi biskivi
aksam tavuk bırazda makarna salata yıycem:93:
spor egzersiz özelikle göbiş eritme egzersizi
su 2sımdı oldu 3bılem olur

Son düzenleme:
SAMANYOLU SALI MENÜSÜ
SABAH 2 ince dilim ekmek,peynir,1 çay bardağı kefir,salata
ARA 1 elma
ÖĞLEN omlet,1 dilim ekmek,2 kaşık yoğurt
ARA 1 dilim ıspanaklı börek ,çay
AKŞAM 6 kaşık ıspanak,2 kaşık yoğurt
GECE 1 portakal yicem
2 litre suyum tamam,45 dk yürüdüm bugün

SA salı menü..

sabah: bir bardak süt
öğlen:sandwich ve domates peynir
arada: yoğurt
akşam: bir kücük ekmek

su 2 litre spor yürüyüş

tgull çok geçmiş olsunn. ama moral yüksekliğinin sağlık açısından ne kadar etkili olduğunu hatırlatmak isterim. 15 gün beklemek belki zor olabilir ama sen 15 gün boyunca mutlu olmaya çalış. sakın kötü şeyler düşünüp kendini üzme. biz her zaman yanındayız ve dualarımız seninle..

meraba nurdancım benim ismim ipek, sen kısaca ismimi söyle nickimi boşver
söyledim ya moralim gerçekten çok bozuk. benim hem vücudumda hem hayatımda köklü değişiklikler yapmam lazım. birinin beni elimden tutup düzeltmesi lazım. sinirlendiğim ve ağladığım zaman nutellaya sığınıyorum, her kaşığı biraz daha gözyaşımı siliyor gibi geliyo. çikolata mutluluk hormounu harekete geçirirmiş ondandır belki. verdiğin cezayı spor salonuma giderek uygulıycam. mümkünse yarın.

ipekcim ben bugün topladım kendimi biraz sen de dikkat et canım yoksa kovacaklar bizi burdan baksana :18:

sevindim toparlanmana. ben de eve yeni nutella almamaya çalışıp kendime dikkat edicem inşallah. kovulmayalım da :18:

İkimizin de düzelmeye ihtiyacı varmış sanırım
Cumartesi
Pazar

yaa tek dikkat etmeyen ben değilmişim, en azından suyumu içiyorum da 1 boncuğu ordan hak ediyorum. dışarı çıkıcağın zaman suyunu yanında taşıyabilirsin 1 ltlik.
vafers pazartesi

kendi menülerimi yazayım

pazartesi
sabah: patatesli omlet
öğle: çeyrek simit
akşam: ekmek arası tavuk
suyumu içtim spor yok

salı
sabah: 1 yumurta, 1 dilim ekmek, yarım kk peynir
öğle yemeği yemedim ama arada cezerye yedim 2 tane.
akşam: bulgur pilavı, çok az yufka ekmeği
yarım şekerpare yedim bi de.
suyumu içtim spor yok........

Son düzenleme:

Canım merhaba ya yazdıklarını okudum çok üzüldüm gerçekten. Ama lütfen moralini yüksek tut. Allahın izniyle inşallah birşey çımayacak. Kendine çok dikkat et

inanmıyorum ya canım benim moral çok öenmli lütfen sıkma canını biliyorum ayrıca sıkma demek kolay

sonuçlarını lütfen yaz tgullcüm
canım ya çok çokkkk geçmiş olsunnn

Canım ne olur moralini yüksek tutmaya çalış,olumlu düşün...İnşaallah kötü br şey çıkmaz...Bu arada bir araştırma hastanesine gitsen,15 gün beklemeden...İyi haberlerini bekliyorum...

kızlar hepinize çook teşekkür ederim. ben iyiyim moralim iyi dün aklıma daha önce hamile olan yengeme benzer bişi dediklerini ve eliza testi yaptıkları aklıma geldi.yine kanda bir değer aids olunca düşermişte ondan şüphelenmişler kadın bebeği düşürüyordu az kaldı korkudan. sonra bir ardakaşım kızılaya kan bağışı yaptı diğer gün acil çağırıp kan değerlerinin kötü araştırma hastanesine git demişleridi tam da kızın final sınavları haftası mahfoldu bir sürü dersten kaldı. dün arkadaş geldi onla sohbet ederken biraz rahatlayınca bunları hatırlamaya başladım. ve sağlık ocağında yaıldı sonuçta bu test belkide hata karıştı...neyse dediğiniz gibi iyi düşün iyi olsun dimi

pin up ın salı mesüsü

sabah 3 badem

ara bir çay

öğlen 4 light bisküvi

akşam tavuk çorba ve az pilav

spor 15 dk yürüyüş ve 45 dk plates

su da 1 lt

pazartesi5
salı5

tebrik ederim.
benim pazartesi sadece kahvaltı var sonrada 2,3saat yürüdüm öllesine..
salı;kahvaltı,peynir zeytin yumurta pekmez
öğlen,köfte,çorba,pilav,cacık
ara yoğurt
akşam,pilav,kuru fasülye,yoğurt
ara, 2saatte kurabiye yaptım bi sürü ama dağıtacaktım ama geçkaldığım 3dakkada yandılar.bende kenarda kalıp yanmayanlardan biraz yedim...
iki günde çok çok su içtim. salı gün sporuma gittim aerobik,pilates yaptım ayrıca yine bayağı uzuun uzuun yürüdüm.

banucan salı menüsü

sabah 1 dl börek süt

öğle 1 simit 1 ayran

ara az bitter çikolata

akşam bamya çorbası 1 dl ekmek

ara meyve 1 avuç leblebi

su ve spor tamam

Kızlarrr cok sık giremiyorum geçmişede eşimin menüsü dışında bakamıyorum. Tgull cum benm pozitif eski eşim takma nolur bu konudada pozitif ol inş herşey çokk iyi olur seninin için

06an ın salı menüsü

sabah peynir ve domatesli sandvch
ara leblebi
öğlen 4tane köfte çorba 2dl ekmek
ara elma
saat dört gibi küçück bi sandvc
akşam gün içinde ok yedm diye sadece greyfurt yedim
su 2ltreyi geçti spor tamamm

banucan salı menüsü

sabah 1 dl börek süt

öğle 1 simit 1 ayran

ara az bitter çikolata

akşam bamya çorbası 1 dl ekmek

ara meyve 1 avuç leblebi

su ve spor tamam

BTTERİ GÖRMEZDEN GELORUM CÜNKÜ REGL DÖNEMLERİNDE BENDE YAPABLİORUMM VEEE 5 VERİYORUM.

maşaallah diyorum ve 5 veriyorum

isimler cmrt Pazar pzrt Salı çrşm prşm toplam
S.A 1 1 5 5
tgull 4 5
esraersoy 2 2 3
hatice 5 5 5
banucan 2 4 5 5
06an 5 5 5 5
pinup ... ............... 3 3
samanyolu 1 1 5
vafers 3 2 2
aliye .... . 4 5 5
lifegoeson
kraker 3 3 4

ya kızlar ilk defa yapıyorum yanlışlık olabilir herkes kendini bir kontrol edebilir mi
rica etsem kontrol edicem yine

tşkler şimdiden...

yya ben günlere denk gelecek şekilde yazdım boncukları ama mesajda sola yanaşık çıkıyor düzeltemiyorum da (

Son düzenleme:
canım tabloyu düzenledim, mesajımı alıntı yap,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…