Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

salıya 3 veriyorum
çarşambaya 2 veriyorum canım cozutmuşun geen

eveeeeetttt bugüünden itibaren çıkarıyorum pilavı hayatımdan yada çok çok az 3kaşığı geçmeyecekkkk... menün çok güzel susamlı bisküvi yi kaçamak sayarsam ve spordan kırarsammm toplammm 3 veriyorum şekerim güle güle kullan

benim çarşamba menüme gelince
sabah peynir zeytn domates 2dlm ekmek
ara light 1tane galeta
öğlen çorbaıspanak yoğurt
ara yoğurt
akşam biraz abarttm
2tavuk kanadı yarım içli köfte 1adet baklava (( su tamam spor 1saat yürüyüşşş

sağol canım;
evet dediğin gibi akşam biraz fazla gibi ama genel olarak gün çok iyi.2kanat var but olsa çok olurduda kanat küçük zaten. içli köfteyi ekmek pilav yerine say.ay baklava kim hayır diyebilir helal kız sana 1taneyle durdurduysan kendini süper valla kırmıyom kaçamak falan irade örneği bu davranış.
sana 5boncuk
yürüyüşte 1saate çıkmış gözümden kaçmadı tebrik ederim.

kızlar sabah tartıldıım ve pek iç açıcı değil 59a bayağı yanaşırım sanıyordum ama ancak 100gram gitmiş neyse artık çokda iyi bir performans göreterememiştim hafta boyu zaten.
hemen yazayım hazır boşken durumumu
tgull(59.9/59.8/0,1/1.17%)mezun olmak istiyor-->diye yanına yazıyorduk sanırım.

tam 59olamadım ama haftaya kolonoskopiye giricem nasıl olsa onun için 4gün öncesinden katı gıdayı meyve suyunu falan kesmem gerekecek öyle dedi doktor süt, çay su falan içecem sürekli...o günde bişi yiyemicem o sürede zaten inerim 59a inmesemde problem değil.

beklesen biraz daha ne bu acele :18: Gitmesen biraz daha

Ben listeyi hazırladım inşallah doğru olmuştur. Eee kızlar kilolar nerde???

***3. TAKIM 204. ETAP***
hatice_84 (54.7 /// % )
samanyolu ( 65.8///%)
pinup ( 60 /// %)
vafers (60///%)
tgull (59.9/59.8/0,1/1.17%) mezun olmak istiyor
ali_ye ( 64.5 /// %)
esraersoy(69.3///%)
lifegoeson ( 53.5 ///% )
06an (58.1///%)
banucan1975 (87.5///%)
Krakker(75.7/// %)
S.A( 79.2/// %)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (788.2/// %)

umarım doğru hesaplamışımdır:26:

kızlar

ben bu sabah tartılmayı unuttum

daha doğrusu bu gün perşembe olduğunu unuttum ben daha var zannediyorum perşembeye

yarın sabah 8.30 da kilomu bildiryorum Allahın izniyle

sizdede oluyomu

kadınlar kulübüne girince pc çok yavaşlıyo bazen donuyo
bir tek bu siteye girince oluyo ama anlamadım gitti :26:

60kg yum beni aynen yaz canım yarın değişiklik olursa yazarımzaten hasta olucam yarın offffffffff bugün varya yediğimin haddi hesabı yok içimden bir canavar çıkıyor hasta olacağım zaman
sabah güzeldi kızarmış kepek ekmek bir dilim peynir zeytin salatalık ceviz rutin kahvaltımı yaptım çay
50dk pilates
arada yarım dilim mango 1 dilim ananas kurusu 5i bir yerde çay(ara çok uzun oldu canım yemek yemek değil abur cubur istedi)2 tane biskrem yedim 1 avuç nohut yedim 2 tane haşlama patates bi parça peynir yedim 1 elma 1 puding zaten öğlenide yemiş oldum herhalde
sonra saat 4 gibi yarım ıspanaklı pide çeyrek kıymalı pide 3 kaşık yoğurt yedim
arada yine biskremler havada uçuştu gene(tamamen hasta olacağımdan kaynaklı
sonra artık akşam olarak bir tabak ıspanak yedim offffffffff yazarken yoruldum tamam haklısınız çok yedimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
2lt su

Canım ya sen sağlıklı ol da kilonu nasıl olsa verirsin.Kolonoskopi sonucunu bize bildir olur mu,merak ediyorum.İnşaallah kötü bir şey çıkmaz..
Kan sonuçların için tekrar tahlil yaptırdın mı? Mezun olsan da sonuçları bildir,bizi sakın unutma olur mu?

5 veriyorum tebrikler güzel menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…