lıfegoeson ipekçim menümü yazıyorum
sabah kızarmış bird dilim kepek ekmek 5 zeytin peynir domates salatalık ceviz çay
50dk pilates
öğlen simit ayran
arada 4 yulaflı sultani çay türk kahvesi
akşam bir kase çorba bir kabak dolması,2kaşık bakla 2 kaşık yoğurt
2lt su
ohh.. be sonunda bitti
dün turnuvamız vardı oğluşum hasta haliyle gitmek istedi 2. oldu
bu gün yine bizim okulda 23 nisan gösterisi vardı hava soğuktu malesef
sabah uyandı bizimki gene hasta sürekli kustu kusunca açıldı ama , gösteri öğle 1 deydi gösteriye yetiştik çok güzel bir performans sergiledilir ben oğluşumdan hiç beklemezdim hem şarkı söyledi hem dans etti süperdiöğretmeniniz herkez bana ricky martini soruyo , çok beğenmişler ,yemek istiyolarmış oğlumu ne kadar bildiğim dua varsa okudum
birde 3 gündür üstüste törenle ödül veriliyo iyice göze geldi
olsun canım inşallah kazanırsın bizde hava atarız seni tvd e görüp
OOOOOOOOO... çok güzel inşallah geçersin elemyi seni televizyonda görmeyei çok isterizzz
bu hafta eşim kim acaba?
kızlar beni kim boncuklayacak çok kötü menü
merhaba arkadaşlar,
günümü paylaşıyorum..
kahvaltı,bal ceviz,peynir,zeytin,1yumurta
ara 2kuru kayısı
öğlen az pilav,kuru fasülye,1bardak ayran
ara 1kayısılı aktivya
akşam,1tabak yumurtalı ıspanak,domates salatası
son aram yarım kurabiye olacak.
su içtim,35dakka aerobik ve 45dakka pilates.
şimdi elma kaynatacağım ve suyunu içeceğim.
geçmişe gözattımda banucana ait menü bulamadımm
dolmalar hala bitmedi mi ya :)
valla pazar günüme iyi 2 boncuk vermişsin ben olsam vermezdim.
vafers pazartesi
ben de pazartesi menümü yazayım. ben niye çok az yiyorum yaa buraya yazarken farkettim :44:
sabah: 1 tane milföylü börek
öğle: simit, kuşburnu
ara: meyve suyu
akşam: 2 hamur kızartması, biraz peynir
2 lt su, spor yok
ah ah bi spor yapsaam
ohhhh maşaallah sadece 3 verirrim bu menüye ne varsa yemişin kuzum ayrıca cumaretsi pazar menülerinide yaz acilllllkızlar beni kim boncuklayacak çok kötü menü
sabah
1 çokonat
öğle
burger king menü
akşam
1 baklava
su tamam 1.5 saatten fazla yürüdüm
tgull sılagüle özel mesaj atar mısın canım esrayı ayrıldı yazmamış mıydın sen bebek düşünüyormuş gelmez daha o
aynen canım perşembe yapılacak kilo bildirimi performansına göre hemen elemelere başlayalım çünkü hala iplenmiyoruz.bi şekilde dur demeliyiz bu pervasızlığa.S_A senin eşin aliye, hatice seninki de esra ama her ikisi de yoklar. aliye umrede, esra da tatile çıkıcam diyodu ikisi de geri dönmek üzere ayrıldı. o yüzden bence bu hafta birbirinizin eşi olun.
bu arada banucan 3 gündür yok. herhangi bir haber de vermedi. bundan sonra her gün paylaşım yapmayanların listesini tutuyorum. umarım bu gece gelir banucan.
vaay tebrik ederim oğlunuu çok sevindimgeçmiş olsun, gösteriler bittiyse dinlensin iyileşene kadar. çocuğunu sahnede izlemek ne güzel bi duygu, inşallah ben de o günleri görebilirim :97:
sağol canımm
sende görürsün o günleri merak etme
daha 19 yaşındasın acale etme hayırlısıyla olur inşallah
heheh teşekkür ederim inşallah valla ben de çok istiyorum ama bi türlü keşfedemediler beni
selam ipek valla bugün sapıttığımın resmidirhasta olcam ya cuma günü resmen içimden bir canavar çıkıyor ne varsa yemek istiyor ve yiyor.
sabah kızarmış bir dilim kepek ekmek bir yumurta biberli domates salatalık peynir zeytin çay
50 dk pilates
arada 5i bir arada kuru ananas yarım(maşallah okadar tatlıki tadından yenmedi)
4 tane arada girip çıkıp biskrem 2 tane yulaflı sultani 1 elma
öğlende 2 küçük karnıyarık 2 kaşık pilav bir kase cacık
arada 2 kaşık pilav daha ve 2 kaşık yoğurt daha canım çekti offffffff ve annem misafirlere irmik helvası yaptı bol tatlı bana yapmış meğerse 3 kaşıkta ondan indirdim mideye taşşş oldu taş içimde hemen kalktım 1 saat tempolu yürüyüş şimdi geldim 1 maden suyu akşama yicek bişey kalmadı zatenbir elma bir beşi bir yerde içebilirim offffffffffffff çok kötüüü oldu ya bugün
2 lte su içildi dahada içilir o tatlıdan sonra.
İşte bu ya gitme haticem Tgull dsa gitmesin,sizsiz olmuyor....kızlar ne oldu bu takıma böyle evde 3 tane laptop 1 masaüstü bilgisayar var ama hepsi kırık dökük kullanamıyorum sinir oldum macbook alcam kendime bi gidemedim
tgull gitmeni istemiyorum canım lütfen biraz daha kal
geri dönmek üzere ayrılmıştım ya geçen cuma geri döneyim ben en iyisi birinin bu takımı toplaması gerek
Canım ya inşaallah emeklerinin karşılığını alırsın,gerçekten çok emek harcıyorsun...seni dizilerde başrol olarak izlememize az kaldı galiba ....:87:kızlar dün ben bi yarışmaya katıldım. türkiye'nin artisti sen misin diye. gerçi kararlarını işaretlemişlerdir ama siz yine de dua edin geçeyim elemeyi :97:
saat 1'den akşam 9 buçuğa kadar ayakta sıramın gelmesini bekledim, o yorgunlukla eve gelir gelmez uyudum o yüzden dün giremedim ama sanırım herkes yarışmaya katılmış çünkü kimse girmemiş :44:
Vafers girememe nedenimi yukarıda yazdım,elimde olan bir sebep değildişu listedeki isimler acilen cumartesi pazar boncuklarını yazsın kızlar yaaaaa lütfen artık toparlanın bakın yaz geliyor biraz özen lütfen hee çıkmak istiyorsanız söyleyin yerinize yenilerini bulalım
krakker
banucan
pinup
samanyolu
hatice
aliye
Maaşallah canım inşaallah oğlun hep böyle başarılı olur ileri ki yaşamında ve eğitiminde....ohh.. be sonunda bitti
dün turnuvamız vardı oğluşum hasta haliyle gitmek istedi 2. oldu
sabah uyandı bizimki gene hasta sürekli kustu kusunca açıldı ama , gösteri öğle 1 deydi gösteriye yetiştik çok güzel bir performans sergiledilir ben oğluşumdan hiç beklemezdim hem şarkı söyledi hem dans etti süperdi
Canım ya senden ses çıkmayınca anlamıştım sorun olduğunu...Çok geçmiş olsun,yine de ucuz atlattın iyi ki bir yerin kırılmadı...Merhaba kızlar...
geçirdiğim ufak kaza yüzünden ihmal ettim burayı.. ama cuma gününden pazara kadar gne hastanedeydim.. ağrıdan duramadım gittim gene.. Şimdi evdeyim çok şükür size bile yatarak yazıyorum..
bu hafta eşim kim acaba?
bir hafta daha evdeyim doktor rapor verdi..
günaydın kızlar duyuru;
banucanı acilen krakker boncuklasın cumartesi pazar pazartesi eksik bocukları.
pinup varmı yokmu varsa acil menülerini yazsın ve eşi boncuklasın.
samanyolu varmı yokmu nerde bu millet ona göre listeden silecem.
hatice cumartesi pazar boncukların yok eşini uyar.yada yaz yolla boncuklayayım.
aliye nerdesin ne menün var ne boncuğun.
arkadaşlar bu perşembe hafta boyu yapılan yanlışları gecikmeleri hataları kaydediyorum perşembe kilo bildirimi performansınıza göre elemeler başlıyor haberiniz ola.kendi işinizi gördüğünüzü zannedip iki satır döşeyip çıkıyosunuz ama bireysel bi yerd eğil burası grup adı üstünde herkes sorumlu birbirinden va yazılanları okuyun lütfen ricamı suistimal etmeyin.
harika menün canmmmmm kesinlikle
tgull un pazartesi boncukları
5
06an ın pazartesi menüsü
kahvaltı peynr zeytn çokaz bal çay
öğlen kuru fasulye bulgur pilavı cacık ekmek yok
ara 2adet bisküvi
akşam tavuklu pilav ekmeksiz ve bulgur ayran
su tamam spor yarım saat yürüyüs sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?