Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

dolmalar hala bitmedi mi ya :)
valla pazar günüme iyi 2 boncuk vermişsin ben olsam vermezdim.
vafers pazartesi

ben de pazartesi menümü yazayım. ben niye çok az yiyorum yaa buraya yazarken farkettim :44:

sabah: 1 tane milföylü börek
öğle: simit, kuşburnu
ara: meyve suyu
akşam: 2 hamur kızartması, biraz peynir
2 lt su, spor yok

ah ah bi spor yapsaam

vaay tebrik ederim oğlunuu çok sevindim geçmiş olsun, gösteriler bittiyse dinlensin iyileşene kadar. çocuğunu sahnede izlemek ne güzel bi duygu, inşallah ben de o günleri görebilirim :97:

olsun canım inşallah kazanırsın bizde hava atarız seni tvd e görüp

OOOOOOOOO... çok güzel inşallah geçersin elemyi seni televizyonda görmeyei çok isterizzz

heheh teşekkür ederim inşallah valla ben de çok istiyorum ama bi türlü keşfedemediler beni

bu hafta eşim kim acaba?

kızlar beni kim boncuklayacak çok kötü menü

S_A senin eşin aliye, hatice seninki de esra ama her ikisi de yoklar. aliye umrede, esra da tatile çıkıcam diyodu ikisi de geri dönmek üzere ayrıldı. o yüzden bence bu hafta birbirinizin eşi olun.

bu arada banucan 3 gündür yok. herhangi bir haber de vermedi. bundan sonra her gün paylaşım yapmayanların listesini tutuyorum. umarım bu gece gelir banucan.

Son düzenleme:

harika menün canmmmmm kesinlikle
tgull un pazartesi boncukları
5

06an ın pazartesi menüsü
kahvaltı peynr zeytn çokaz bal çay
öğlen kuru fasulye bulgur pilavı cacık ekmek yok
ara 2adet bisküvi
akşam tavuklu pilav ekmeksiz ve bulgur ayran
su tamam spor yarım saat yürüyüs sadece

geçmişe gözattımda banucana ait menü bulamadımm

geldim kraker cim pardon ya nasıl yoğun bir hafatsonuydu evde yoktum giremedim üzgünüm

gelelim yorumlara

cmtsi menün4 boncuk
spor yoktu ondan kırdım 1 boncuğu

pazar 4

pazartesi 4

canım menülerin güzel ama sporun yok ordan kaybettin 1 er boncuk

gelelim benim menülerime

banucan cmtsi menüsü
sabah yum kep ekmek peynir çay

ara süt

öğle kısır salata

ara incecik kek

akşam 3 4 kaşık pilav 1 ekler

meyve

su tamam spor yok

banucanın pazar menüsü

sabah1 yum ekmek peynir

öğle 1 simit 1 ayran

ara 1 gevrek

akşam ıspanak 2 dl kep. ekmek

su tamam
spor yürüyüş 2 saat falan yavaş tempoda

banucan pztsi

sabah 1 yum. 1 dl ekmek domates salatalık adaçayo

öğle patates 1 dl ekmek

ara 1 dl kek

akşamsebze yemeği 1 dl ekmek

gece meyve 5 6 erik 1 avuç badem

su tamam
spor plates

işte böyle a e olun...

oooooo maşallah az ama öz olmuş valla 3 boncuk sadece üzgünüm canım

ohhhh maşaallah sadece 3 verirrim bu menüye ne varsa yemişin kuzum ayrıca cumaretsi pazar menülerinide yaz acilllll

günaydın kızlar duyuru;
banucanı acilen krakker boncuklasın cumartesi pazar pazartesi eksik bocukları.
pinup varmı yokmu varsa acil menülerini yazsın ve eşi boncuklasın.
samanyolu varmı yokmu nerde bu millet ona göre listeden silecem.
hatice cumartesi pazar boncukların yok eşini uyar.yada yaz yolla boncuklayayım.
aliye nerdesin ne menün var ne boncuğun.
arkadaşlar bu perşembe hafta boyu yapılan yanlışları gecikmeleri hataları kaydediyorum perşembe kilo bildirimi performansınıza göre elemeler başlıyor haberiniz ola.kendi işinizi gördüğünüzü zannedip iki satır döşeyip çıkıyosunuz ama bireysel bi yerd eğil burası grup adı üstünde herkes sorumlu birbirinden va yazılanları okuyun lütfen ricamı suistimal etmeyin.

aynen canım perşembe yapılacak kilo bildirimi performansına göre hemen elemelere başlayalım çünkü hala iplenmiyoruz.bi şekilde dur demeliyiz bu pervasızlığa.

sabırsızlıkla bekliyoruzzzzz

evde oturmakta sıkıcıymış yaww
vakit geçmiyo
oğluş evde temizlikte yapamıyorum

Ben her gün evdeyim ne yapayım canım ya sürekli evde olunca dolabı açıp açıp yemek yiyesi geliyo insanın :26: ha iyi hatırladım akşam yemeğinden önce ara yapmam lazımdı gidip dolaba bakayım

selam ipek valla bugün sapıttığımın resmidir hasta olcam ya cuma günü resmen içimden bir canavar çıkıyor ne varsa yemek istiyor ve yiyor.
sabah kızarmış bir dilim kepek ekmek bir yumurta biberli domates salatalık peynir zeytin çay
50 dk pilates
arada 5i bir arada kuru ananas yarım(maşallah okadar tatlıki tadından yenmedi)
4 tane arada girip çıkıp biskrem 2 tane yulaflı sultani 1 elma
öğlende 2 küçük karnıyarık 2 kaşık pilav bir kase cacık
arada 2 kaşık pilav daha ve 2 kaşık yoğurt daha canım çekti offffffff ve annem misafirlere irmik helvası yaptı bol tatlı bana yapmış meğerse 3 kaşıkta ondan indirdim mideye taşşş oldu taş içimde hemen kalktım 1 saat tempolu yürüyüş şimdi geldim 1 maden suyu akşama yicek bişey kalmadı zatenbir elma bir beşi bir yerde içebilirim offffffffffffff çok kötüüü oldu ya bugün
2 lte su içildi dahada içilir o tatlıdan sonra.

olsun olsun pilatesini yürüyüşünü yapmışsın en azından. ben bunları yesem bi de üstüne yayılıp otururdum. ben de aylardan sonra hasta oluyor gibiyim gelip gidiyo anlamadım. yarım yıldır olmuyorum nerdeyse. belki daha da fazla. o yüzden bugün çok fenayım sen de kusuruma bakma

vafers salı

Öncelikle hepinize merhaba,internetteki kesinti yüzünden giremedim ,Zaten eşim de yok,pinup girmediği için haftasonu menülerimi yorumlamamış ,dolayısıyla bende boncuk veremedim.... İşte bu ya gitme haticem Tgull dsa gitmesin,sizsiz olmuyor....

Canım ya inşaallah emeklerinin karşılığını alırsın,gerçekten çok emek harcıyorsun...seni dizilerde başrol olarak izlememize az kaldı galiba ....:87:

Vafers girememe nedenimi yukarıda yazdım,elimde olan bir sebep değildiAyrıca haftasonu menümü yazdım ama eşim Pinup girmiyor..
Ayrıca Aliye umreye gitmişti,izinliydi zaten...
Maaşallah canım inşaallah oğlun hep böyle başarılı olur ileri ki yaşamında ve eğitiminde....

Canım ya senden ses çıkmayınca anlamıştım sorun olduğunu...Çok geçmiş olsun,yine de ucuz atlattın iyi ki bir yerin kırılmadı...

PİNUP girmediği için menü yorumu yapamıyorum,boncuk ta alamıyorum...Pazartesi ve salı menümü yazarım,rica etsm biriniz yorumlar mısınız...Mağdurum da mağdurum...

SAMANYOLU PAZARTESİ MENÜSÜ
SABAH 1 bardak kefir
ARA 3 kuru kayısı
ÖĞLEN Kereviz,salata,yoğurt,1 dilim ekmek
ARA 1 tost,çay
AKŞAM balık,salata
GECE 1 elma
45 dk yürüyüş,2 litre su

SAMANYOLU SALI MENÜSÜ

İtiraf edeyim kötü bir gündü,misafirim de vardı,kaçırdım...:78:
SABAH 2 dilim ekmek,peynir,salata
ÖĞLEN 2 dilim börek,Patates,salatası,biraz da mercimek salatası
ARA sütlü tatlı
AKŞAM mercimek,yoğurt
GECE 1 elma yicem
Spor yok,su 2 litre oldu...

Vaferscım beni bu hafta boncuklamaya dahil etme ne olur eşim de yokmuş zaten bu aralar hep dışarda yiyorum çok kötü besleniyorum haftasonunu hiç hatırlamıyorum bugünü hele hiç sorma biraz sorunlarım var iş yerimde evde psikolojim çok bozuk diyet de yapamıyorum bu yüzden ayrılayım takımdan dedim ama sizin de desteğiniz oluyor bana çok o yüzden gidemedim

PAZARTESİ MENÜSÜ

sabah

2 dilim krempeynirli kepekli ekmek ,çay

ara nescafe ,2 light bisküvi

öğlen

5 kaşık piyaki 1 dilim ekmek

ara nescafe

akşam saat 4 te

1 küçük kepçe bezelye , 5 kaşık pilav ,1 dilim ekmek

ara

çay ,3 kayısı,biraz leblebi

su tamam ,spor yokkk

ay kaç defa cevap yazıp bir türlü yollayamadım üf...
ara öğünden kırıyorum sadece4boncuk
ayrıca öğünlerin fazla gibi geldi bana...akşam ekmek yok diyosun ama zatenpilavlı tavuk yemişsin ve bulgur yemişin.bulgur, bulgur pilavı yani dimi? birde bu yemekler tam porsiyon mu yarım mı?özellikle pilav tam porsiyonsa çok fazla kilo vermeyi bırak aldırır bile..pilav en fazla yarım olmalı ve akşam zaten hiç olmamalı diye düşünüyorum.
evet sıra geldi benim kırdığım cevizlere...
salı günü menüm;
bu arada kızma bana beni eleştiriyo birde kendine bak diye...yanlış her yerde yanlış ben de yaptıysam yanlış sende yaptıysan yanlış,bilerek yapmak vaar bilmeden yapmak var.dediğimi yapda yaptığımı yapma olur mu(klasik öğretmen nasihati)
kahvaltı;1yumurta,zeytin,peynir,bal3karışık tahıllı ekmek
arada yarım dilim kek
öğlen az pilav ve tavuk sotenin içi(suyu yağlı diye yemiyorum)
ara ilk aradan kalan yarım kek
akşam,yoğurtlu ıspanak,yumurtasız melemen,1dilim karışık ekmeğim,salata
son ara bir kaç püsküt
su içtim,
spor salonuna gittim 35dakka aerobik,45dakka pilates ve şaşkın şaşkın nereye gideceğime karar veremeden hızlı hızlı çarşıda yaptığım 1saatlik yürüyüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…