Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

zuperrrrrrr sanada benden beş amannn havada beş karada beş denizde beşşşş haydi bakalım darısı bugünün başına haftanın sonundada kilo vermiş olarak tartıda gözükmek üzere

merhabalar arkadaşlar gelen giden toparlanma yorgunluk daha kendıme gelemedim burayı takip edemiyorum diyette yapamıyorum oyuzden sımdılık bana musade 3hafta falan gıremem dogrusurt kendım-i dıyete hazır hısedesiye gurptan ayrılıyorum. simdilik kendinize ıyı bakın öptmm herkezi:80:

kızlar karne mi aldıım. çok başarılı sayılmasada sonuç olarak hedefime ulaşabildiğim için mutluyum.
darısı hepimizin başına...

kızlar kolonoskopiyede girdim bu gün,
Allah ım bizi doktorsuz etmesin ama böyle doktorlarında eline bırakmasın. alel acele geldi, dedim ağrı kesici iğne uyuşturma yapmayacak mısınız. yok yok gerek yok acımıcak ki dedi. eyvah dedim kaçmak istedim ve maaşallah eli çok çabuktu hep en az 20 dakka duruma göre daha uzun sürer diye okumuştum.her ne kadar bana saatler sürdü gibi gelsede 5dakkada bitirdi.
sonuç için gidincede sende bişi yok dedi. nasıl dedim bu kanama niçin peki strestendir kabız olmuşun çatlamıştır kanamıştır dedi. ben kabız değildim kanama olurken ve bir iki kez değil kaç aydır oluyor bu acile bile geldim kanamam kesilmedi normal olabilir mi hiç bir şey yokken dedim. kanama olursa gel o zaman dedi.gerizekalıı diye bağırmak istedim.ona ilk gittiğimde kanama vardı acile gittimde kesilmeyen kanama vardı ne yaptıı bekle kolonoskopide görünür.tam diyecektim peki makatta yırtık oluştu et büyüdü kocaman onun için ne yapılabilir. cümleye başladım sonunu bile dinlemeden ilaç yazmıcam dedi çekti gitti odadan. ya o kadar acıyı boşu boşuna çektirdi. bişi yoksada kesin olmuştur mahfetti beni o kadar sert davrandı ki bayağı kanadı bağırsak.
öfff sonuç olarak yine ne tani ve çözüm şimdi ne yapacam been(

tatlım geçmiş olsun ama bence o doktor değil kasapgillerdenmiş kesinlikle başka doktora git ondan bic acık olmaz belli etmiş hemen kendini zaten peşini bırakma bu işin takip et basur olabilirmi dicem ama okadar doktor olmuş herhalde okadarını anlamıştır hıyar.offff işte aynı benide sen gibi keseceklerken kurtuldum çünkü inanmadım güvendim doktora ve güveninceye kadar dolaştım 1 ayda dört doktora gittim,beşincide türkiyenin en iyisi bir doktorla sorunumu çözdüm.

yine kimseyok maşallah 06 an ankara ayşeeeeee
menüm;
sabah kızarmış birdilim kepek ekmek peynir zeytin ceviz salatalık çay
50dk pilates
yarım muz bir dilim ananas kurusu 5i bir yerde çay
öğlende 1 enginar 2 kaşık kısır
arada yarım simit çay
akşam 1 smit bir enginar daha vişne suyu bir bardak
2lt su

Ne biçim bir dr buÖzel de mi yaptırdın kolonoskopiyi merak ettim...insana hiç değer verilmiyor bu ülkede maalesef.

SAMANYOLU SALI MENÜSÜ
SABAH 1 yumurta ,1 bardak kefir
ARA 1 elma
ÖĞLEN çorba,karnıbahar yemeği,salata,pestil yedim...:78:
ARA yağsız tost,domates,salatalık
AKŞAM balık salata
GECE elma yerim birazdan
1 saat yürüyüş,150 mekik yaparak sporumu tamamladım.Su da 2 litre oldu

vallahi süpersin diyecek laf bulamıyorum. sen kilo vermezsen hiçbirimiz veremeyiz
samanyolu salı yıldızlı beş boncuk

lifegoeson salı menüsü

sabah: bikaç dilim sucuk, ekmekle :26:
ara: 1 saat sonra meyveli soda
öğle: hiç acıkmamıştım yarım tabak makarna yedim
ara: 1 ince dilim muzlu pasta
akşam: taze fasulye

su 2.5 lt......... spor yok :26:

günaydın

keçileri saydım mesaj sayfasını açana kadar

neyse ben menümü yazayım pinup menülerini yazmışsa bakabilirim inşallah bıncuklayayım pinubu

SALI MENÜSÜ

sabah

2 galeta,peynir, çay

ara

nescafe,kücücük çikolata

öğle

1 kaşık çorba,3küçük parça tavuk şiş,5kaşık makarna,2 dilim ekmek,yoğurt

ara nescafe

akşam 2 tabak pilav ,yoğurt

ara

çay, şekerpare

öncelikle geçmiş olsun canım

kolonoskopinin temiz çıkmasınada çok sevindim

doktorunuda gıcık oldumm Allah öyle doktorlardan korusun bizi

canm kesinlikle katılıyorum vafers e başka doktora gitmelisin bencede takip et...çektiğin acıyla kalma tekrarlama imkanıda var

ooooo yine süper benm eşimmm tebriklerrrr 5 hakettin valla
ama bana menümü sorma dün doğum günümdü arkadaşlarla kutla, evde kutla, işte kutla, kursta kutla pasta manyağı oldum..herkes o kadar şey hazırlamış tadına bakmak zorundaydım
aaa ellerimle dolma yyaptım tatlım yemezsen darılırım valla lar
ya benm kısırdan yemeyecekmisin ler
poaça valla darılırım hepsinden yedin ler
sen böreği çok seversin ler
mecbur kaldm darılmasınlar diye ama çok kızdm kendime.
dörtkez kutlayıncada kötü oldu çok yedimmm ama mecbur kaldım yaaa sadece su var dün bide 45dk yürüyüş zaten ben grubun yüzkarası oldum çıktım hakim olamıyorumki bi boğazıma:26:

aman doğum günü çocuğumuşsun dün dün geride kaldı bugüne bakalım bu arada doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana dilediğin bütün güzellikleri getirsin
eee ne vercem ben sana şimdi hadi 2 vereyim bari olurmu

inşşş canm teşekkürler güzel dileklerin için 24 oldum bu ara
2 boncuk bile fazla bana cömertsin tatlım

çok teşekkür ederim kızlar,
dediğiniz gibi başka doktorada gideceğim zaten. hem aman aman erken tanı dikkatli olun son ana kalmayın diyorlar geç gidince şimdiye kadar neredeydin diye fırça atıyorlar. bende anlamadım,sanki çok meraklıyım hiç bişi yokken kendim pimpiriklenip arkamdan 1metre hortum sokturmaya tövbe tövbe...
neyse biraz toparlanim bağırsağım toparlansın çok tahriş oldu kanadı halada sızlıyor zaten önce düzelimde üst üste olmasın o aradada bu alanda uzman araştirim gidicem yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…