süper beğendim gününü ve 5boncuğu yapıştırıyorummmm
benim pazartesi menüme gelincede
sabah poaça çay
ara leblebi
öğlen kısır
ara elma
akşam çorba salata
günü dengeledim su tamam spor 100mekik 1saat yürüyüş
tgull' ün Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi
Mart / 1,1
Nisan / 2
Mayıs / 1,5
Haziran / 1,1
Temmuz / -2,2
Ağustos / 1,5
Eylül / YOK
Ekim / -1,1
Kasım / -1
Aralık / 0,4
2010 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 3,3 KİLO
Ocak / 0,6
Şubat / 0,0
Mart / 1,5
Nisan / 3,4
2011 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 5,5 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu ( 149. Etap) ( 68,6 )
Bitiş Kilosu (204. Etap) ( 59,8 )
Verilen Toplam Kilo ( 8,8 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 12,83% )
Toplam Süre ( 55 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,23% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 160 )
Yorum : Sevgili tgull, 19 Mart 2010 tarihinde (149. Etap) ve 68,6 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan, 29 Nisan 2011 (204.Etap) tarihinde toplam 8,8 kilo vermiş ve hedefine ulaşmış olarak, başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 3. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Tebrikler canım,sakın bizi unutma....:79:kızlar karne mi aldıım. çok başarılı sayılmasada sonuç olarak hedefime ulaşabildiğim için mutluyum.
darısı hepimizin başına...
kızlar karne mi aldıım. çok başarılı sayılmasada sonuç olarak hedefime ulaşabildiğim için mutluyum.
darısı hepimizin başına...
kızlar kolonoskopiyede girdim bu gün,
Allah ım bizi doktorsuz etmesin ama böyle doktorlarında eline bırakmasın. alel acele geldi, dedim ağrı kesici iğne uyuşturma yapmayacak mısınız. yok yok gerek yok acımıcak ki dedi. eyvah dedim kaçmak istedim ve maaşallah eli çok çabuktu hep en az 20 dakka duruma göre daha uzun sürer diye okumuştum.her ne kadar bana saatler sürdü gibi gelsede 5dakkada bitirdi.
sonuç için gidincede sende bişi yok dedi. nasıl dedim bu kanama niçin peki strestendir kabız olmuşun çatlamıştır kanamıştır dedi. ben kabız değildim kanama olurken ve bir iki kez değil kaç aydır oluyor bu acile bile geldim kanamam kesilmedi normal olabilir mi hiç bir şey yokken dedim. kanama olursa gel o zaman dedi.gerizekalıı diye bağırmak istedim.ona ilk gittiğimde kanama vardı acile gittimde kesilmeyen kanama vardı ne yaptıı bekle kolonoskopide görünür.tam diyecektim peki makatta yırtık oluştu et büyüdü kocaman onun için ne yapılabilir. cümleye başladım sonunu bile dinlemeden ilaç yazmıcam dedi çekti gitti odadan. ya o kadar acıyı boşu boşuna çektirdi. bişi yoksada kesin olmuştur mahfetti beni o kadar sert davrandı ki bayağı kanadı bağırsak.
öfff sonuç olarak yine ne tani ve çözüm şimdi ne yapacam been(
kanama olursa gel o zaman dedi.gerizekalıı diye bağırmak istedim.ona ilk gittiğimde kanama vardı acile gittimde kesilmeyen kanama vardı ne yaptıı bekle kolonoskopide görünür.tam diyecektim peki makatta yırtık oluştu et büyüdü kocaman onun için ne yapılabilir. cümleye başladım sonunu bile dinlemeden ilaç yazmıcam dedi çekti gitti odadan. ya o kadar acıyı boşu boşuna çektirdi. bişi yoksada kesin olmuştur mahfetti beni o kadar sert davrandı ki bayağı kanadı bağırsak.
SAMANYOLU SALI MENÜSÜ
SABAH 1 yumurta ,1 bardak kefir
ARA 1 elma
ÖĞLEN çorba,karnıbahar yemeği,salata,pestil yedim...:78:
ARA yağsız tost,domates,salatalık
AKŞAM balık salata
GECE elma yerim birazdan
1 saat yürüyüş,150 mekik yaparak sporumu tamamladım.Su da 2 litre oldu
kızlar kolonoskopiyede girdim bu gün,
Allah ım bizi doktorsuz etmesin ama böyle doktorlarında eline bırakmasın. alel acele geldi, dedim ağrı kesici iğne uyuşturma yapmayacak mısınız. yok yok gerek yok acımıcak ki dedi. eyvah dedim kaçmak istedim ve maaşallah eli çok çabuktu hep en az 20 dakka duruma göre daha uzun sürer diye okumuştum.her ne kadar bana saatler sürdü gibi gelsede 5dakkada bitirdi.
sonuç için gidincede sende bişi yok dedi. nasıl dedim bu kanama niçin peki strestendir kabız olmuşun çatlamıştır kanamıştır dedi. ben kabız değildim kanama olurken ve bir iki kez değil kaç aydır oluyor bu acile bile geldim kanamam kesilmedi normal olabilir mi hiç bir şey yokken dedim. kanama olursa gel o zaman dedi.gerizekalıı diye bağırmak istedim.ona ilk gittiğimde kanama vardı acile gittimde kesilmeyen kanama vardı ne yaptıı bekle kolonoskopide görünür.tam diyecektim peki makatta yırtık oluştu et büyüdü kocaman onun için ne yapılabilir. cümleye başladım sonunu bile dinlemeden ilaç yazmıcam dedi çekti gitti odadan. ya o kadar acıyı boşu boşuna çektirdi. bişi yoksada kesin olmuştur mahfetti beni o kadar sert davrandı ki bayağı kanadı bağırsak.
tatlım geçmiş olsun ama bence o doktor değil kasapgillerdenmiş kesinlikle başka doktora git ondan bic acık olmaz belli etmiş hemen kendini zaten peşini bırakma bu işin takip et basur olabilirmi dicem ama okadar doktor olmuş herhalde okadarını anlamıştır hıyar.offff işte aynı benide sen gibi keseceklerken kurtuldum çünkü inanmadım güvendim doktora ve güveninceye kadar dolaştım 1 ayda dört doktora gittim,beşincide türkiyenin en iyisi bir doktorla sorunumu çözdüm.
yine kimseyok maşallah 06 an ankara ayşeeeeee
menüm;
sabah kızarmış birdilim kepek ekmek peynir zeytin ceviz salatalık çay
50dk pilates
yarım muz bir dilim ananas kurusu 5i bir yerde çay
öğlende 1 enginar 2 kaşık kısır
arada yarım simit çay
akşam 1 smit bir enginar daha vişne suyu bir bardak
2lt su
ooooo yine süper benm eşimmm tebriklerrrr 5hakettin valla
ama bana menümü sorma dün doğum günümdü arkadaşlarla kutla, evde kutla, işte kutla, kursta kutla pasta manyağı oldum..herkes o kadar şey hazırlamış tadına bakmak zorundaydım
aaa ellerimle dolma yyaptım tatlım yemezsen darılırım valla lar
ya benm kısırdan yemeyecekmisin ler
poaça valla darılırım hepsinden yedin ler
sen böreği çok seversin ler
mecbur kaldm darılmasınlar diyeama çok kızdm kendime.
dörtkez kutlayıncada kötü oldu çok yedimmm ama mecbur kaldım yaaa sadece su var dün bide 45dk yürüyüşzaten ben grubun yüzkarası oldum çıktım hakim olamıyorumki bi boğazıma:26:
aman doğum günü çocuğumuşsun dün dün geride kaldı bugüne bakalımBu arada doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana dilediğin bütün güzellikleri getirsin
Eee ne vercem ben sana şimdi hadi 2Vereyim bari olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?