Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Nasıl yanii tabloya bak biz 5 kişi miyiz???
pinup, banucan, S_A nerde?? Diğerleri izinliydi zaten ama bunların haber verdiğini hatırlamıyorum ben? banucan pazartesi dönücem demişti gelmedi galiba ben mi yanlış hatırlıyorum? Bence de yeni üyeler gerekli artık... Siz de gelip bi şey söyleyin ki tabloyu ona göre hazırlayayım.

hadi bakalım inşallah işe yarar canım kolay gelsin
samanyolu perşembe

benim perşembe günümde boncuklayacak bi şey yok çünkü konserdeydim sabahtan sıraya girdik önde olabilmek için. yani o kadar düzensizdi ki orda beklerken hep atıştırmalık şeyler yedim. su bile içemedim. ama bi 10 kilo vermişimdir heralde o kadar hopladım zıpladım bi de üstüne 5 kilometre falan yürüdüm kooskoca üniversite kampüsünde çıkış kapısını ararken kayboldum deli gibi yürüdüm hem girişte hem çıkışta
1 boncuk falan en fazla yani

Son düzenleme:
isimler|cmrt|Pazar|pzrt|Salı|çrşm|prşm|toplam

06an | 2| 2| 5| 2 |4 | 5|20 |
vafers | 2| 4| 5| 5| 5 | 5| 26|
lifegoeson | 3| 4| 4| 4| 4| | |
samanyolu | 3| 2| 5| 5| 5| 4|24 |
kraker |1 |4 |4 |1 |1 | | |

bu arada kilom aynı kızlar ya (

Son düzenleme:
geçmişe dönüp baktım durumlara. pinup 2 hafta önce en son kızlar ben çok hastayım yazdıklarınızı pek okuyamıyorum yazmış. hala iyileşmedi mi acaba? 2 haftadır hiç yok.
S_A da en son geçen hafta bi kaza geçirmiş doktora gidiyordu. ondan sonra hiç girmedi.
banucan geçen hafta tatile gitti pazartesi geliyorum dedi dün gelmiş şimdi gördüm.
tgull mezun oldu onun yerine yeni üye almadım çünkü sılagülden haber bekliyoruz, tamam derse tgull yerine o gelecek. ama hala haber gelmedi.
yani çok sorun var ne yapsam bilmiyorum ben. gelmeyenlerin bahanesini de dinlemek isterim açıkçası.

Son düzenleme:
***3. TAKIM 205. ETAP***
samanyolu (65,5/65/0,5/0,76%)
pinup ( 60///%) ?
vafers (60///%)
lifegoeson ( 50/51/-1/-2.0%)
06an (57.9/57.9/0/0%)
banucan1975 (87.5/87.5/0/%0)
Krakker(75.2/75.2/0/0.0%)
S.A(79.1////%)?

3.TAKIM TOPLAM KİLO (535.2/// %)

Son düzenleme:
PERŞEMBE MENÜMÜ yazayım ben

biri boncuklamış beni

sabah

kalsik kahvaltı
ara nescafe

öple

2 dilim ekmek,1 soslu köfte

akşam

süytnesfit

su tama spor yok

aynen çakıldım kaldım metabolizmam durmuş 60 ım gene acil bişeyler yapmam lazım yada çok yiyorum

Gelmişken yardımcı olsanız

***3. TAKIM 205. ETAP***
samanyolu (65,5/65/0,5/0,76%)
pinup ( 60///%) ?
vafers (60/60/0/0%)
lifegoeson ( 50/51/-1/-2.0%)
06an (57.9/57.9/0/0%)
banucan1975 (87.5/87.5/0/%0)
Krakker(75.2/75.2/0/0.0%)
S.A(79.1////%) ?

3.TAKIM TOPLAM KİLO (535.2/// %)

Son düzenleme:
Neyse o zaman ben bildirimi yapmaya gidiyorum. pinup ve S_A'yı aynı şekilde yazıyorum. Ama şunu söylemek istiyorum, 1 hafta daha bildirim yapmazlarsa listeden çıkarmak zorunda kalacağım umarım geri dönerler. aynı şey banucan için de geçerli.
sılagülden de 1 hafta içinde cevap gelmezse yeni üye alacağım.
5 kişiyle takım devam etmez çünkü. 1 hafta daha böyle idare edelim bakalım.
esra ve hatice izinli, tgull mezun oldu tek başıma kaldım biraz yardımcı olsanız keşke.
benimle birlikte devam eden 06an, krakker, samanyolu ve vafers'e teşekkür ederim bu hafta sadece onlar düzenli paylaşım yaptı.

isimler|cmrt|Pazar|pzrt|Salı|çrşm|prşm|toplam

06an | 2| 2| 5| 2 |4 | 5|20 |
vafers | 2| 4| 5| 5| 5 | 5| 26|
lifegoeson | 3| 4| 4| 4| 4| | |
samanyolu | 3| 2| 5| 5| 5| 4|24 |
kraker |1 |4 |4 |1 |1 |3 | 14|

kızlar listenizin sonucunda hata var eksilerin olmaması gerekiyor paylasımada bildirdim ama kimse düzeltmedi takım kaptanı olmadığımdanda listenizi düzeltemedim.

0.5/%0.09

olması gerekiyor..

kızlar listenizin sonucunda hata var eksilerin olmaması gerekiyor paylasımada bildirdim ama kimse düzeltmedi takım kaptanı olmadığımdanda listenizi düzeltemedim.

0.5/%0.09

olması gerekiyor..

aaa tamam canım anladım -0.5 kısmı doğru olmuş ama verilen kilo toplamını yanlış yazmışım neyseneyse'ye haber veririm düzeltir teşekkür ederiz.

Son düzenleme:
geçen hafta verdiğim kiloyla katkım olmuştu ama bu hafta aldığım 1 kiloyla eksiye düştük

yeni eşleşme böyle oldu umarım eşlerimiz geri gelir.

S_A-vafers
06an-pinup
banucan -lifegoeson
samanyolu-krakker

tablo sırası da bende bu hafta.

Slm kizlar kac gundur giremm bilgisayarim tamirdeydi simdide internet olmuyor ama ugrasiyorum. Olunca birde aksam yemegimide yiyince yazacam yediklerimi

selam S_A sanırım yeni eşim sensin seninle daha önce eş oldukmu hatırlamıyorum adını bahşedersen memnun olucam sa yazmak zor oluyor ben nurdan bu arada menümü yazayım.
sabah kelogs K bir kase sütle
50dk pilates
arada yeşil çay 5 kayısı
öğlen 2 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık nohut
arada çay ve bir cornetto love yedim franboğazlı
akşam yine 2 kaşık bulgur 3 kaşık nohut 2 kaşık yoğurt
1lt su su içemedim bugün yaaa:26::26:

Canım eline sağlık bu hafta çok yorulun,tek başına uğraşmak zor oldu senin için.Ben de anlamıyorum ki yardım edeyim...Seninle eş olmak güzeldi...

Slm kizlar kac gundur giremm bilgisayarim tamirdeydi simdide internet olmuyor ama ugrasiyorum. Olunca birde aksam yemegimide yiyince yazacam yediklerimi

SA canım hoşgeldin,iyileştin mi* merak ettik ama sorunun bilgisayar olmasına sevindi açıkcası.Hastasın diye korkmuştum...
KRAKKER beraberiz bu hafta...Umarım kilo verip biz de mezun oluruz artık....:97:

ii geceler kızlar

slm lifeegeson
nasılsın bu hafta eşiz seninle
evet yoğun bir haftaydı pek paylaşımım olamadı üzgünüm
ama bu haftaolmaz bu inş.

banucanın cuma menüsü
sabah 1 kase mercimek çorbası
ara 1 simit çay
öğle 3 4 hurma
ara 1 dolma
akşam çorba 3 4 kaşık makarna
ara 1 portakal

su tamam
spor yok

işte böyle menüm
evet takım dağıldı biraz
haklısınız 4 5 kişiyle yürümez
bakalım bu hafta da duruma
inş. toparlanıcaz
byyyy...

hoşgeldin canım geri dönmene çok sevindimm. ben bugünümü yazmak istemiyorum, kötü çünkü. zaten boncuk listesine dahil etmiyoruz cuma gününü. ama seni bonculayayayım çok az yemişsin öğle yemeği 3-4 hurma olur mu hiç? neyse spordan kırdım sadece

kızlar ben geri dönmek istiyorum zor bir dönem geçirdim oğlum hastaydı işyerimde sorunlarım vardı ama çok şükür şimdi herşey yolunda çok yedim ve kilo aldım farkındayım tartılmaya korkuyorum ama cumaya kadar çok dikkat edeceğim
Takımda bana yer var mı hala?

iyi akşamlarrrrr

CUMARTESİ MENÜSÜ

sabh

klasik kahvaltı

ara nescafe

öğle

1 kase çorba ,1 dilim ekmek

ara

kayısı kompostası şekersiz

akşam

klasik kahvaltı

ara
küçük kase nesfit

su tamam 1 saat yürüdüm bu günnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…