Öneri:
Cuma zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.
Not: Geri dönmek üzere ayrılan, bu dönemde de "izinli" kabul edilen yarışmacılar, öneri kapsamı dışındadır. Bu yarışmacıların koşulları ilgili takım kaptanınca belirlenir ve denetlenir.
Bu öneriyi kabul edip etmediğinizi lütfen bildirin, çünkü paylaşım sayfasına ortak cevabımızı yazmam gerekiyor.
okey diyorumm
yeni üyeler inşallah canlandırır burayı
ama kimse kimsenin mesajını okumuyo ,yada okuyasada cevap yazmıyo,sadecce eşler arasında az bi sohbet oluyo bu durumu düzeltmek lazım önce
ben şahsen ıssız adaya düşmüş gibi hissediyorum kendimi :82:
kendi kendime yazıp çıkıyodum kimsenin bişey dediği yok artık bende menümü yazıp eşime bir iki satır yazıyorum
araziye ayak uydurdum yanii:97:
Öneri:
Cuma zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.
Not: Geri dönmek üzere ayrılan, bu dönemde de "izinli" kabul edilen yarışmacılar, öneri kapsamı dışındadır. Bu yarışmacıların koşulları ilgili takım kaptanınca belirlenir ve denetlenir.
Bu öneriyi kabul edip etmediğinizi lütfen bildirin, çünkü paylaşım sayfasına ortak cevabımızı yazmam gerekiyor.
Spor yok sanırım su da belirtmemişsin arkadaşım..Suyu içtiğini düşünüyorum...SALI MENÜSÜ
sabah
kalsik kahvaltı
ara
nescafe,2 bisküvi
öğle
bulgur lapası,2 çatal tavuk
ara
çay
ev gezmesindeydim 5 çeşit vardı hepsinden 1 çatal
akşam
bulgur lapası
Spor yok sanırım su da belirtmemişsin arkadaşım..Suyu içtiğini düşünüyorum...
KRAKKER SALI BONCUKLARI
SAMANYOLU SALI MENÜSÜ
SABAH 2 dilim ekmekle klasik kahvaltı
ARA 3 kayısı
ÖĞLEN 6 kaşık bezelye,1 kase çorba,salata
ARA 1 elma 3 grisini
AKŞAM çorba,6 kaşık kuru fasülye,salata
GECE iğde,yeşilçay
1 saat yürüyüş,200 mekik
2 litre su
Öneri:
form takip ederken gördüm maşallah fiziğin çok güzl. boyun kaç acaba?
merhaba kızlar,
nasılsınız nasıl gidiyor...
bakın resmimi ekledim gösterim sizlerede...
Eki Görüntüle 193547 Eki Görüntüle 193548
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?