5boncuk sana aferin böle devam et arkadaşım
benim PAZAR MENÜM
yazmasam dah iyi migrenim tuttu bütün gün az bişey yedim ilaç içmek için öğün falan yoktu yattım bütün gün akşam başımın ağrısı hafifledi 1 lahmacun ,2 bardak cola, 1 avuç çekirdek yedim:26:
suyu tamamlayamadım eee....sporda yapamadım
canım bu cumartesimi pazar mı hangi günün menüsü 2 tane cumartesi menüsü var
ipekcim seni çok yalnız bıraktık ama artık daha fazla ilgileneceğim takımla sen kaptan ol ben sana yardım edeyim genel paylaşım alanına değişikliği bildirebilirsin canım
Ben bugün diyetisyene gittim,1 kilo daha vermişim,spor salonuna yazılmamı önerdi,çünkü kilom 64 de takıldı..ben de bu günü serbest gün ilave ettim,resmen sapıttım,Sadece spor ve su tamam gerisini yazmasam daha iyi...:78:
KRAKKER izninle kendime 2 boncuk veriyorum bugün...
SAMANYOLU PAZARTESİ BONCUKLARI
spor olmadn olmuyor gerçekten
ben yürüyeşe başladım ama onada düzenli gidemiyorum ,çocukların ödevleri oluyo onları bırakıp çıkamıyorum ,babamız ilgileniyo onlarla ama ben rahat olamıyorum
canım kaç yaşındasın evlimisin bekarmısın seni tanımak isterim
Aslında menün fena değil,ama öğlen biraz fazla olmuş gibi geldi.Hem pilav hem ekmek olmamış sanki,yani benim diyetisyenim öyle diyor,sakın ukalalık yaptığımı düşünme ...günaydınnnnnn
PAZARTESİ MENÜSÜ
sabah
1 sigara böreği,3 çatal peynir,yarım domates,çeyrek salatakıl,çay
ara
nescafe ve çikolata (malum dönem nedeniyle)
öğle
küçük tabak etli nohut,5 kaşık pilav,2 dilim ekmek,ayran
ara
nescafe ,çavdsrlı bisküvi
akşam
sütlü nesfit
ara
çay 1 bisküvi,kuru kayısı
su tamam ,spor yok
Tamam bildireyim de Esra'yı napıcaz o zaman? :44:
--------------
banucan canım sana 3 boncuk verebilicem o da kıyamadığımdan. kahvaltı en önemli öğündür
banucan pazartesi
kendi menümü yazayım
sabah: k-flakes
ara: biraz irmik helvası
öğle: yarım tabak mantı
ara: 1 kase çilek
akşam: 2 biber dolması, yoğurt
2 lt su, biraz bölgesel çalıştım bugün ama bana sorarsan yeterli değil.
------------
pinup ve S_A gelmeyecek galiba.. eşlerinin menülerine ben boncuk vereyim o zaman
AAA hala kimse uğramamış,iyice dağıldık ya,sohbet yok ,paylaşım yok,mezun olup gitmek istiyorum artııııık...
ipekçim bence yani üye al artık kimse kusura bakmasın madem paylaşım yapamıorsun bye bye yani,hayır mazeret mazaret artık uğramaz oldular yani sırada bekleyen insanlar var valla hemen buyursunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?