Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam herkese kahvaltıda tam 2 tane çikolata yedim regl olmuşum onu bahane ediyorum kendime canım yemek yemek istemiyor sadece abur cuburla öğünleri geçiştirdim dün

ipekcim seni çok yalnız bıraktık ama artık daha fazla ilgileneceğim takımla sen kaptan ol ben sana yardım edeyim genel paylaşım alanına değişikliği bildirebilirsin canım

nerde bu millet ya iyice bireysel takılır olduk
menüm;
sabah kızarmış bir dilim kepek ekmek peynir zeytin ceviz salatalık domates çay
50dk pilates
arada 1 elma 2 lokum
öğlen kaldirekli mısır unlu krep yedim bi tane
arada lokumlar helvalar hak getire türk kahvesi
akşam bir tabak patates kavurması 2 salatalık
2lt su

Canım kaç boncuk versem bilemedim...En iyisi 1 boncuk diyelim,çok geçmiş olsun bu arada
KRAKKER PAZAR BONCUKLARI

Ben bugün diyetisyene gittim,1 kilo daha vermişim,spor salonuna yazılmamı önerdi,çünkü kilom 64 de takıldı..ben de bu günü serbest gün ilave ettim,resmen sapıttım,Sadece spor ve su tamam gerisini yazmasam daha iyi...:78:
KRAKKER izninle kendime 2 boncuk veriyorum bugün...
SAMANYOLU PAZARTESİ BONCUKLARI

ii geceler millet...:))
kimse yok gerçi deee :))

neyse banucanın pztsi menüsü

sabah ve ara yok

öğle kısır salata 1 brdk ayran

ara yarım kase puding

akşam türlü 2 3kaşık yoğurt

ara kalan yarım kase puding

su tamam spor yok...

a e olun kızlarr...

ipekcim seni çok yalnız bıraktık ama artık daha fazla ilgileneceğim takımla sen kaptan ol ben sana yardım edeyim genel paylaşım alanına değişikliği bildirebilirsin canım

Tamam bildireyim de Esra'yı napıcaz o zaman? :44:

--------------

banucan canım sana 3 boncuk verebilicem o da kıyamadığımdan. kahvaltı en önemli öğündür
banucan pazartesi

kendi menümü yazayım
sabah: k-flakes
ara: biraz irmik helvası
öğle: yarım tabak mantı
ara: 1 kase çilek
akşam: 2 biber dolması, yoğurt

2 lt su, biraz bölgesel çalıştım bugün ama bana sorarsan yeterli değil.

------------

pinup ve S_A gelmeyecek galiba.. eşlerinin menülerine ben boncuk vereyim o zaman

Canlarım bütün takımlardan bir hedef kilo listesi istendi fakat hepinizin çizelgesi yok o yüzden listeyi tamamlayamadım. lütfen başlığa uğrar uğramaz hedef kilolarınızı yazabilir misiniz?

banucan
hatice
S_A
samanyolu
pinup

sizin çizelgelerinizi göremiyorum. pinup ve S_A gelmezse hedef kilolarını nasıl bildireceğim ki? :44:

06an hatice ve vafers sizin eşleriniz olmadığından bana kaldınız, takım eksik olunca çok zor. bir zincirin halkalarının eksik olması gibi...

haticecim senin cumartesine boncuk vermiştim ama pazar ve pazartesi yazmadın. abur cubur diyosun ama yine de yaz sen

06an sana dediğin gibi 2şer boncuk verdim haftasonuna
vafers cumartesi
vafers pazar valla ne versem bilemedim kusura bakma :44:
vafers pazartesi

şimdilik böyle
isimler | cmt | pzr | pzt | salı | çrş | prş | toplam
06an | 2 | 2 | | | | |
banucan | 4 | 3 | 3 | | | |
Hatice | 3 | | | | | |
krakker | 5 | 1 | | | | |
Lifegoeson | 4 | 3 | | | | |
samanyolu | 5 | 5 | 2 | | | |
vafers | 3 | 2 | 4 | | | |

günaydınnnnnn

PAZARTESİ MENÜSÜ

sabah

1 sigara böreği,3 çatal peynir,yarım domates,çeyrek salatakıl,çay

ara

nescafe ve çikolata (malum dönem nedeniyle)

öğle

küçük tabak etli nohut,5 kaşık pilav,2 dilim ekmek,ayran

ara

nescafe ,çavdsrlı bisküvi

akşam

sütlü nesfit

ara
çay 1 bisküvi,kuru kayısı

su tamam ,spor yok

Son düzenleme:

spor olmadn olmuyor gerçekten

ben yürüyeşe başladım ama onada düzenli gidemiyorum ,çocukların ödevleri oluyo onları bırakıp çıkamıyorum ,babamız ilgileniyo onlarla ama ben rahat olamıyorum

canım kaç yaşındasın evlimisin bekarmısın seni tanımak isterim

Canım benim ne bekarı ben grubun en yaşlısıyım galiba
42 yaşındayım 16 ve 22 yaşında iki oğlum var.küçük lise 2 de büyük oğlum üniversite de okuyor.istanbul da yaşıyorum...
Ben de seni tanımak isterim...:79:

Aslında menün fena değil,ama öğlen biraz fazla olmuş gibi geldi.Hem pilav hem ekmek olmamış sanki,yani benim diyetisyenim öyle diyor,sakın ukalalık yaptığımı düşünme ...
Spor gerçekten önemli,ben hergün düzenli yürüyorum ama diyetisyen spor salonuna gitmemi istedi.E tatil de geliyor şimdilik 1 aylık yazılayım diyorum..eylül gibi devam ederim inşaallah..Sen de fırsat buldukça ihmal etme olur mu...
KRAKKER PAZARTESİ BONCUKLARI

AAA hala kimse uğramamış,iyice dağıldık ya,sohbet yok ,paylaşım yok,mezun olup gitmek istiyorum artııııık...

saol ipekçim boncuklamışsın ya saol varol
salı menüm;
sabah kızarmış bir dilim kepek ekmek,peynir zeytin ceviz çay biraz reçel
50dk pilates
ara 1kaç cceviz
öğlen arkadaşımdaydım 1 parça ıspanaklı 1parça tavuklu börek 1 dilim pasta biraz salata çay kahve nevarsa götürdüm
akşamda yarım simit briaz peynir 1 elma
2lt su

ipekçim bence yani üye al artık kimse kusura bakmasın madem paylaşım yapamıorsun bye bye yani,hayır mazeret mazaret artık uğramaz oldular yani sırada bekleyen insanlar var valla hemen buyursunlar

canım menün güzel sana 4 boncuk veriyorum hyrli olsun :)

gelelim banucanın salı menüsüne

sabah 1 gevrek ,
ara 1 muz

öğle 1 kase çorba 5 6 kaşık türlü

ara 5 6 hurma

akşam 1 dl ekmek yarım yumurta 4 5 dl sucuk çay 1 tatlı kaşığı peynir

su ve spor tamam...

gelelim hedef kiloma şimdilik 75 ama en yakın hedefim tabi bu sonra değişecek inş.
yarın dietisyene gidiyorum söylediklerini yiyerek hiç bişey değişmedi daha sıkı bir diet vermesini istiycem hatta şok bişeyler bakalım yarın paylaşırım sizlerle...

bayyyy

AAA hala kimse uğramamış,iyice dağıldık ya,sohbet yok ,paylaşım yok,mezun olup gitmek istiyorum artııııık...

ipekçim bence yani üye al artık kimse kusura bakmasın madem paylaşım yapamıorsun bye bye yani,hayır mazeret mazaret artık uğramaz oldular yani sırada bekleyen insanlar var valla hemen buyursunlar

S_A ve pinup 2 gün daha gelmezse diskalifiye oluyor zaten. Bir de tgull gitti onun yeri de boş. O yüzden 3 tane yeni üye alıcam bu hafta. Umarım yeni üyeler canlandırır burayı. İzinli olanlar için bişey yapamıyorum dönemelerini bekliycezz :44:

vafers salı
banucan salı

samanyolu
hatice
S_A
pinup

hedef kilolarınız hala yok. S_A ve pinup zaten yok... hatice senin menülerin yok. 06an senin de yok..

aradan menümü de sıkıştırayım,

sabah: k flakes
ara: kepekli çubuk kraker
sonra gerisinde makarnacıya girip 1 tabak peynirli makarna yedim, ondan sonra bişey yediğimi hatırlamıyorum. :44:
çok güzel hareketler bunları izlemeye gittik o yüzden akşam yemeği falan iptal oldu :26:
o yüzden spor yok ama suyumu içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…