Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım cuma paylaşım sayfasına bir bak istersen

talım üyelerinin hedef lilolarını bildirmek gerekiyormuşş

benim ilk hedefim 65 ama esas 57-60 olmam lazım

sen 57 yaz benim kilomu 57 olmadan gitmiycem burdan:84::84:

Ben dönmene çooook sevinirim...

E daha ne olsun,güzel bir menü 5 boncuk veriyorum arkadaşım...
KRAKKER CUMARTESİ BONCUKLARI

SAMANYOLU CUMARTESİ MENÜSÜ
SABAH 2 ince dilim ekmek,peynir,domates,1 bardak süt
ARA bitki çayı
ÖĞLEN çorba,6 kaşık bakla,2 kaşık yoğurt
ARA meyve
AKŞAM çorba,4 köfte,salata,1 dilim ekmek
GECE form çay iğde
45 dk yürüyüş yaptım,su da tamam...:79:
Pazartesi diyetisyende kontrolüm var haftasonunu iyi geçirmem gerek....:18:

daha yeni girdim canım bakıyorum şimdi sağol

tabii ki yerin duruyo hoşgeldin :))

banucan menümü yazayım

SABAH 1 avuç ceviz
ARA 2 tane ülker bolero
ÖĞLE 1 tabak peynirli makarna
ARA 1 kase çilek
AKŞAM ton balıklı salata

su 2 lt, spor yok

günaydın kızlar dünkü menüm
sabah
2 dilim kepek ekmeğiyle tost portakal suyu
ara
4 tane burçak bisküvi
öğle
1 kase tarhana çorbası
biraz mantar sote yoğurt
akşam
çeyrek ekmek arası ızgara et

su içemedim kalça egzersizleri yaptım

sende 5 boncuğu hakkettin güzelimm

bu hafta iyi bi ikili olcazzzzzz

selam kızlar annelerin anneler gününü kutlarım ve menülerimi yazayım
cumartesi menüm
sabah kızarmış bir dilim kepek ekmek peynir zeytin 1 yumurta yağda ceviz çay salatalık
arada küçük muz
öğlen bir kase çorba bir tabak tavuk ciğeri salata 1 dilim kepek ekmek
arada 1 magnum klasik 1 elma
akşam 1 tabak semiz otu 1 kaşık yoğurt 1 dilim kepek ekmek
2lt su bugün çok yedim ya
köy ekmeği vardı dayanamadım ondanda reçele ban ban yaptım:26::26::26::26::26:

Selam hanımlar.Cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazdım ama sanırım görülmedi.Cevabınız olumlu olursa bana özelden yazarsanız çok sevinirim.3 aydır cuma zayıflama takımındayım ve takımımdaki biribirinden değerli,nitelikli ve insancıl sevgili takım arkadaşlarımın moral ve desteğiyle 3 ayda 12.5 kilo verdim.Hayatımın bu en zor ama en güzel kararında,zayıflama maratonunda beraber koştuğum;yalnızca internet sayfama değil,hayatıma da giren çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ve takımımdan ayrılmak durumundayım.
14. takım gerçekten çok kaliteli,zeki,donanımlı,azimli ve kararlı üyelerden oluşmakta.Onlar 3 aydır hayatımın en önemli parçalarından biri oldular.Sorunum kaptan kaynaklı,ama ayrıntıya girip polemiğe dönüştürmek ve kalp kırmak istemiyorum.Yalnızca takımının azmini,emeğini ezmeyecek bir kaptanın takımında olmak ve takım ruhuna yakışır bir duruş gerçekleştirmek için yeni bir takıma geçmek istiyorum.
Mesele 1. olmak,10. olmak değil.Mesele takım kaçıncı olursa olsun herkesin takımının emeğine sorumluluk taşıdığını bilmek ve bu emekleri haftalar boyu kilo alarak harcamamak.Emeğe saygı duymak,sanal da olsa ünvanının hakkını vermek,takıma karşı sorumluluk taşımak ve hedefe sarılmak.
Aynı hayal kırıklığını yaşamak,aynı ciddiyetsizliğe sahip olmaktan korkuyorum.Ben bunun için mi çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ayrıldım demekten korkuyorum.Lütfen.Dürüstçe;ben takımımın motivasyonunu azmimle kamçılar,takım arkadaşlarıma karşı sorumluluğumu unutmam diyen ve takımımla hayatının en zor ama en anlamlı maratonunu bizimle azimle koşarsın,hem takımıma hem kendime güveniyorum diyen sevgili takım kaptanları;hangi takım takımından ve çok sevdiği takım arkadaşlarından üzüntüyle ayrılan bu arkadaşınıza kapısını açar?

canım arkadaşlarım uygun görürse neden olmasın.3 ay gibi kısa bir sürede 12.5 kilo vermek harika bir şey..Bu da senin çok azimli olduğunu gösteriyor.:79:

SAMANYOLU CUMARTESİ MENÜSÜ
SABAH 1 dilim ekmek,omlet,1 bardak kefir
ARA türk kahvesi
ÖĞLEN et sote,2 kaşık pilav,ayran
AKŞAM 6 kaşık bakla,ayran
GECE bitki çayı,iğde
45 dk yürüyüş yaptım,2 litre su da tamam:79:

banucan menümü yazayım

SABAH 1 avuç ceviz
ARA 2 tane ülker bolero
ÖĞLE 1 tabak peynirli makarna
ARA 1 kase çilek
AKŞAM ton balıklı salata

su 2 lt, spor yok

slm lifeegeson
nasılsın
sanırım cmt si menünü paylaşmadın
pazar menüne ise 4 boncuk veriyorum

gelelim banu canın cmtsi menüsüne
sabah çorba

öğle 1 dl tavuk göğsü 1 dolma

ara türk kahvesi çikolata

akşam1dl ekmek peybir

ara 3 4 erik 2 yeni dünya 1 portakal

su tamam spor yok malesef

banucanın pazar menüsü

sabah 1 yum 1 dl ekmek 2 3 dl sucuk

ara 2 3hurma

öğle mantar sote

ara puding

akşam mantar sote salata,

ara 1 parmak çikolata

su tamam spor yok

işte böyle menüm
hrs ii dietler bolca kilo vermeler...

Tabii ki böyle bi durumda kapımızı açmak isteriz senin gibi azimli arkadaşları aramızda görmek çok güzel. Yeni bi takıma alışmak, hele ki çok bağlandığın bi takımdan ayrıldıktan sonra çok zor olacaktır. Ama eğer dürüst olmamı istersen takım arkadaşlarımdan özür dileyerek söylüyorum ki senin aradığın azim bizim takımda yok. Bizim takımdaki herkes gerçekten çok iyidir, samimidir ve aramızda en ufak bir sorun çıkmadı şimdiye kadar. Ama istediğin şey azimse bu takımda onu hiç göremiyorum. Sağlamak için uğraşıyorum ama kendimde bile o azimi bulamadığım için arkadaşlarıma da doğru düzgün yansıtamıyorum. 3 ayda 12.5 kilo gerçekten harika. Belki de seni aramızda görmek motivasyon açısından bize çok iyi gelecektir, sen bunu okuduktan sonra hala bizim takıma gelmek istersen kapımız açık. Bunu da özel mesajla değil buraya yazmak istedim ki bütün takım okusun. Herkesi ilgilendiren şeyler yazdım çünkü.

canım o benim cumartesi menümdü zaten. pazar menümü şimdi yazıcam.
senin cumartesine
pazar menüne çikolatadan dolayı

pazar menüm. menü demeye bin şahit..... yazmasam daha iyiydi :))

sabah: ev poğaçası 1 tane
öğle: yarım porsiyon börek
akşam: 1 biber dolması, yoğurt

su tamam spor yok

Takımdaki bütün annelerin, anne olmak isteyenlerin anneler günü kutlu olsunn.
biraz geç oldu ama :))

Haftasonu ve anneler günü diye belki programlarınız vardır diye bişey demiyorum.
Ama şu anda banucan dışında kimsenin pazar gününe ait boncuğu yok.
cumartesi gününde de 06anın boncuğu yok.
aah aah S_A bi göründün kayboldun. pinup hala yok.
ben çok merak etmeye başladım umarım kötü bi şey yoktur.

senin bu hafta eşin yok sanırım ben vereyim boncuklarını
hatice cumartesi
neden diye sorarsan bi tanesi sudan gitti, diğer boncuğun yarısı akşam yemeğinden, yarısı spordan gitti. çünkü sadece kalça egzersizleri bence yeterli değil. ben onu bile yapmıyorum ya neyse :26:

Son düzenleme:
eşim nerde benim yaaa
S.A aydı sanırsam ama oda pek foruma girmiyor neyse olmadı ipek sen boncukal beni:26::26:
pazar menüm(berbattı anneler günü dolayısıyla yenmeyen bişi kalmadı)
sabah kızarmış bir dilim kepek ekmek peynir zeytin salatalık domates çay ve reçel eşliğinde güne başlangıç
arada 1 küçük muz
öğlen mısır unlu ısırganlı bişi annem yağsı tavada yapıyor ama güzel bişi oluyor krep gibi ama yumurta falan yok tabi ben onun içine çilek reçeli döküp yedim herşey mahfoldu
arada 2 haşlama patates biraz peynir
sonra kuzenler teyzeler ıslama köfte eşliğinde geldiler ve sanırsam 4 dilim küçük ekmek 6tane küçük köfte yedim ardından 4 tane de gire çıka lokum yedim
sonra türk kahvesi içtim
ve bitirdim sonunda sabah oldu:44:
2lt su içtim ama spor yok

haftasonu girmem problemli olabiliyor kızlar üzgünüm bide haftayanişanlım askerden geliyor kısa bir süre ayrılacağım aranızdan..onuda listeye haftaya eklerseniz sevinirim.
haftasonu diyet miyet yapamadım sevgili eşim su ve spora 2şer boncuk ver yeter...buarada eşimmm pinupppp nerelerdesin sen yahuuuuuuu

5 boncuk sana aferin böle devam et arkadaşım

benim PAZAR MENÜM

yazmasam dah iyi migrenim tuttu bütün gün az bişey yedim ilaç içmek için öğün falan yoktu yattım bütün gün akşam başımın ağrısı hafifledi 1 lahmacun ,2 bardak cola, 1 avuç çekirdek yedim:26:

suyu tamamlayamadım eee....sporda yapamadım

valla menün kalori olarak hesaplansa fene değil aralar yok sadece
sana 3 boncuk vericem

evet takımda kimseler yok durun bakalım gelir herkes inş.
bazen oluyor böyle yoğunluktan giremeyebilyor insan
hadi kızlar toparlanın yaaaa...

canım bu cumartesimi pazar mı hangi günün menüsü 2 tane cumartesi menüsü var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…