hoşgeldin canım geri dönmene çok sevindimm. ben bugünümü yazmak istemiyorum, kötü çünkü. zaten boncuk listesine dahil etmiyoruz cuma gününü. ama seni bonculayayayım çok az yemişsin öğle yemeği 3-4 hurma olur mu hiç? neyse spordan kırdım sadece
kızlar ben geri dönmek istiyorum zor bir dönem geçirdim oğlum hastaydı işyerimde sorunlarım vardı ama çok şükür şimdi herşey yolunda çok yedim ve kilo aldım farkındayım tartılmaya korkuyorum ama cumaya kadar çok dikkat edeceğim
Takımda bana yer var mı hala?
iyi akşamlarrrrr
CUMARTESİ MENÜSÜ
sabh
klasik kahvaltı
ara nescafe
öğle
1 kase çorba ,1 dilim ekmek
ara
kayısı kompostası şekersiz
akşam
klasik kahvaltı
ara
küçük kase nesfit
su tamam 1 saat yürüdüm bu günnnn
canım cuma paylaşım sayfasına bir bak istersen
talım üyelerinin hedef lilolarını bildirmek gerekiyormuşş
benim ilk hedefim 65 ama esas 57-60 olmam lazım
sen 57 yaz benim kilomu 57 olmadan gitmiycem burdan:84::84:
kızlar ben geri dönmek istiyorum zor bir dönem geçirdim oğlum hastaydı işyerimde sorunlarım vardı ama çok şükür şimdi herşey yolunda çok yedim ve kilo aldım farkındayım tartılmaya korkuyorum ama cumaya kadar çok dikkat edeceğim
Takımda bana yer var mı hala?
SAMANYOLU CUMARTESİ MENÜSÜ
SABAH 2 ince dilim ekmek,peynir,domates,1 bardak süt
ARA bitki çayı
ÖĞLEN çorba,6 kaşık bakla,2 kaşık yoğurt
ARA meyve
AKŞAM çorba,4 köfte,salata,1 dilim ekmek
GECE form çay iğde
45 dk yürüyüş yaptım,su da tamam...:79:
Pazartesi diyetisyende kontrolüm var haftasonunu iyi geçirmem gerek....:18:
Selam hanımlar.Cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazdım ama sanırım görülmedi.Cevabınız olumlu olursa bana özelden yazarsanız çok sevinirim.3 aydır cuma zayıflama takımındayım ve takımımdaki biribirinden değerli,nitelikli ve insancıl sevgili takım arkadaşlarımın moral ve desteğiyle 3 ayda 12.5 kilo verdim.Hayatımın bu en zor ama en güzel kararında,zayıflama maratonunda beraber koştuğum;yalnızca internet sayfama değil,hayatıma da giren çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ve takımımdan ayrılmak durumundayım.
banucan menümü yazayım
SABAH 1 avuç ceviz
ARA 2 tane ülker bolero
ÖĞLE 1 tabak peynirli makarna
ARA 1 kase çilek
AKŞAM ton balıklı salata
su 2 lt, spor yok
Selam hanımlar.Cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazdım ama sanırım görülmedi.Cevabınız olumlu olursa bana özelden yazarsanız çok sevinirim.3 aydır cuma zayıflama takımındayım ve takımımdaki biribirinden değerli,nitelikli ve insancıl sevgili takım arkadaşlarımın moral ve desteğiyle 3 ayda 12.5 kilo verdim.Hayatımın bu en zor ama en güzel kararında,zayıflama maratonunda beraber koştuğum;yalnızca internet sayfama değil,hayatıma da giren çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ve takımımdan ayrılmak durumundayım.
14. takım gerçekten çok kaliteli,zeki,donanımlı,azimli ve kararlı üyelerden oluşmakta.Onlar 3 aydır hayatımın en önemli parçalarından biri oldular.Sorunum kaptan kaynaklı,ama ayrıntıya girip polemiğe dönüştürmek ve kalp kırmak istemiyorum.Yalnızca takımının azmini,emeğini ezmeyecek bir kaptanın takımında olmak ve takım ruhuna yakışır bir duruş gerçekleştirmek için yeni bir takıma geçmek istiyorum.
Mesele 1. olmak,10. olmak değil.Mesele takım kaçıncı olursa olsun herkesin takımının emeğine sorumluluk taşıdığını bilmek ve bu emekleri haftalar boyu kilo alarak harcamamak.Emeğe saygı duymak,sanal da olsa ünvanının hakkını vermek,takıma karşı sorumluluk taşımak ve hedefe sarılmak.
Aynı hayal kırıklığını yaşamak,aynı ciddiyetsizliğe sahip olmaktan korkuyorum.Ben bunun için mi çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ayrıldım demekten korkuyorum.Lütfen.Dürüstçe;ben takımımın motivasyonunu azmimle kamçılar,takım arkadaşlarıma karşı sorumluluğumu unutmam diyen ve takımımla hayatının en zor ama en anlamlı maratonunu bizimle azimle koşarsın,hem takımıma hem kendime güveniyorum diyen sevgili takım kaptanları;hangi takım takımından ve çok sevdiği takım arkadaşlarından üzüntüyle ayrılan bu arkadaşınıza kapısını açar?
slm lifeegeson
nasılsın
sanırım cmt si menünü paylaşmadın
pazar menüne ise 4 boncuk veriyorum
gelelim banu canın cmtsi menüsüne
sabah çorba
öğle 1 dl tavuk göğsü 1 dolma
ara türk kahvesi çikolata
akşam1dl ekmek peybir
ara 3 4 erik 2 yeni dünya 1 portakal
su tamam spor yok malesef
banucanın pazar menüsü
sabah 1 yum 1 dl ekmek 2 3 dl sucuk
ara 2 3hurma
öğle mantar sote
ara puding
akşam mantar sote salata,
ara 1 parmak çikolata
su tamam spor yok
işte böyle menüm
hrs ii dietler bolca kilo vermeler...
günaydın kızlar dünkü menüm
sabah
2 dilim kepek ekmeğiyle tost portakal suyu
ara
4 tane burçak bisküvi
öğle
1 kase tarhana çorbası
biraz mantar sote yoğurt
akşam
çeyrek ekmek arası ızgara et
su içemedim kalça egzersizleri yaptım
SABAH 1 dilim ekmek,omlet,1 bardak kefir
ARA türk kahvesi
ÖĞLEN et sote,2 kaşık pilav,ayran
AKŞAM 6 kaşık bakla,ayran
GECE bitki çayı,iğde
45 dk yürüyüş yaptım,2 litre su da tamam:79:
valla menün kalori olarak hesaplansa fene değil aralar yok sadececanım o benim cumartesi menümdü zaten. pazar menümü şimdi yazıcam.
senin cumartesine
pazar menüneçikolatadan dolayı
pazar menüm. menü demeye bin şahit..... yazmasam daha iyiydi :))
sabah: ev poğaçası 1 tane
öğle: yarım porsiyon börek
akşam: 1 biber dolması, yoğurt
su tamam spor yok
SABAH 1 dilim ekmek,omlet,1 bardak kefir
ARA türk kahvesi
ÖĞLEN et sote,2 kaşık pilav,ayran
AKŞAM 6 kaşık bakla,ayran
GECE bitki çayı,iğde
45 dk yürüyüş yaptım,2 litre su da tamam:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?