kızlarrrr hastanedeyim 4gündür babamın durumu kötüleşti zaten hastaydı iyice ağırlaştı işede gidemedim evede. yazamadım haber veremedim üzgünüm kusura bakmayın bi süre daha devam edecek bu durum ilk fırsatta yazdım size..kilom aynı bu arada
cuma gününe kadar demiştim son gün geldin. haftada sadece 1 kez girip yazıyorsun canım bizim de başka çaremiz kalmıyor takım bomboş çünkü. düşünsene seninle birlikte 5 kişinin daha internetinin bozuk olduğunu ve haftada 1 kez girdiğini. 3 kişi de izinli desek takımda paylaşım yapacak kimse kalmıyor. kimleri eşleştireceğimi şaşırdım. eşleri olmadığı için 3-4 kişiyi birden boncukluyorum, bu hafta boncuk listesini de ben hazırlıyorum. bi yandan da takım kaptanıyım o kadar sorumluluk var ki üzerimde. 1 gün daha gelmeseydin yeni üye almak zorunda kalacaktım. eğer internetim düzeldi bu hafta düzenli paylaşım yapacağım diyorsan silelim diskalifiye yazısını.
Bir tek benim kilom yanlış yazıldı,hemde en çok kilo verdiğim hafta,bu bana yapılır mı ya,,,Daha önce paylaşılan yazılar okunmuyor herhalde. bugün internetin başka bir kuruluşa geçmesi nedeniyle kesinti yaşadık,o sebeple sabahtan giremedim.Anlaşılan kimse yazdıklarımı okumamış....
kemek ne ki?
banucan perşembe
ben de yazayım ama kötü yine
sabah: kflakes
ara: 1 muz
öğle: sade spaghetti
ara: 1 kase çilek
akşam: 1 tavuk baget, azıcık patates kızartması :26:
su 2lt spor yok
Bir tek benim kilom yanlış yazıldı,hemde en çok kilo verdiğim hafta,bu bana yapılır mı ya,,,Daha önce paylaşılan yazılar okunmuyor herhalde. bugün internetin başka bir kuruluşa geçmesi nedeniyle kesinti yaşadık,o sebeple sabahtan giremedim.Anlaşılan kimse yazdıklarımı okumamış....
Eveeet evet silin lütfen.. Ya gerçekten özür dilerim.. 1 haftadır hergün dakikalarca internetle uğraştım sonradan çıktı ortaya telefon şirketinde sorun varmış abim halletti bugün nihayet.. Bende kavuştum internetime.. ya gerçekten haklısın ama elimden bişey gelmedi.. ben düzenli paylaşım yapacam canım...
Kusura bakma canım ya görmemişiz
SAMANYOLU CUMARTESİ MENÜSÜ
SABAH 2 dilim ekmekle klasik kahvaltı
ARA 1 elma,bir kaç fıstık
ÖĞLEN omlet,salata,1 kase çorba
ARA iğde,neskafe(şekersiz)
AKŞAM kabak,yoğurt
GECE meyve yerim
SPOR 50 dk yürüyüş,200 mekik
SU 2 litre tamam
meraba banucan umarım paylaşımın bol olur ve beni bu hafta boncuklarsın.
sabah 1 dilim kızarmış kepek ekmek,peynir ceviz,domates salatalık omlet çay
arada 1 elma türk kahvesi
öğlen 2 karnıyarık bir dilim kepek ekmek
arada çay
akşam 2 kaşık pialv 1 kaşık kuru fasulye 2 kaşık yoğurt
1lt su spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?