Anladım canım, şu anlık benim yapabileceğim bi şey yok. Paylaşım sayfasında durumu bildirdim, Püsküüt ne cevap verecek bakalım. Eğer seni yeniden listeye eklerse tekrar girmemezlik yapmaman lazım ki yine girmediğin için diskalifiye yazmak zorunda kalırsak Püsküüt benle oyun mu oynuyorsunuz demesin. Sana güveniyorum canım
aayyy harikaaaa:96::96:S_A diskalifiyeni iptal ettik canım takımdasın yine
merhaba kızlar nasılsınız ben geri dömek istiyorum yeriniz varmı tabi aranıza alırsanız.anladımkı burdakilerin gazıyla dıyet yapılıyormuş
merhaba kızlar nasılsınız ben geri dömek istiyorum yeriniz varmı tabi aranıza alırsanız.anladımkı burdakilerin gazıyla dıyet yapılıyormuş
ben 14. takımın üyesiyim. üzerime düşen görevi yapmadım. cezalıyım
canım teşekkür ederim menün çok güzel 5Şimdi bunun üstüne kendiminkini yazmaya utandım
sabah az patates kızartması portakal suyu
ara 1 avuç kuruyemiş
öğle 1 dilim kek
ara çikolata
akşam karnıyarık içi ile bir parça kepek ekmeği
su yok spor da yok
Neyse ki su tamam bugün aferin,aslında az yemişsin...4 boncuk veriyorum sana,en çok akşam menünü beğendimSamanyolu pazar menüm
sabah 2 lokma ekmek ve yumurta salatalık
ara birkaç badem
öğle 1 bisküvi 1 kaşık kadar dondurma
ara yok
akşam avuç kadar ekmek balık ve salata
suyumu içtim spor yok
aayyy harikaaaa:96::96:çok sevindim tşk ederimmm
evet umreden gelince yorgunluk gelen gıden falan nete giremiyordum paylaşım yapamıyacagım için ayrılmıştım simdi toparlanma zamanı yarın tam gaz dıyetesen ayrılmışmıydın canım
hoşbulduk cok sevindimtabii ki dönebilirsin hoşgeldiin
bence de burası olmasa ben önüme geleni yerim. ama buraya nasıl yazıcam diye düşünüp yiyemiyorum
bende cok sevındım ablacımDönmenize çooook sevindim,buraya girmeden olmuyor diyet falan....
evet umreden gelince yorgunluk gelen gıden falan nete giremiyordum paylaşım yapamıyacagım için ayrılmıştım simdi toparlanma zamanı yarın tam gaz dıyete
:
S_A diskalifiyeni iptal ettik canım takımdasın yine
pakize bu hafta eşimsin tanışalım ben ipek 19 yaşındayım, çook uzun zamandır 5 boncuk alamadım çünkü tembelliğimden spor yapmıyorum. bakalım sen beni yola getirebilcek misin
bu da cumartesi menüm
sabah klasik kahvaltı işte, salatalık, domates, biraz peynir, 1 yumurta
ara 1 avuç ceviz
öğle makarna
ara 2 top dondurma
akşam 3 küçük köfte, yarım tabak makarna
2lt su, spor yok
pakizecim pazar günüm
sabah k flakes
öğle 1 kase pilav, cacık
ara 1 kase çilek
akşam 3 tane küçük köfte, yarım tabak makarna
2.5 lt su, spor yok
Neyse ki su tamam bugün aferin,aslında az yemişsin...4 boncuk veriyorum sana,en çok akşam menünü beğendim
HATİCE PAZAR BONCUKLARI
Gelelim benim menüme çok iç açıcı değil bugünGeç kahvaltı olunca öğünler kaydı...
SAMANYOLU PAZAR MENÜSÜ
SABAH klasik kahvaltı
ARA 3 hurma
ÖĞLEN köfte,salata,1 dilim ekmek
ARA tulumba tatlısı dayanamadım sıcacıktı
AKŞAM iğde ve çay
Spor 50 dk yürüyüş,200 mekik
SU 2,5 litre oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?