- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
Kızlar resmen kafayı yemek üzereyim ya 100 gram vermişim... tokat gibi geldi tartıdaki bu sonuçç Aslında çoğu arkadaşlarım sen balık etlisin kilo sorunun yok diyor.. kilomda normal kiloda aslında.. Boyum 1.76 ve kilom 78.7..... Şöyle anlatayım. Göğüs çevrem kesinlikle kilolu değil aksine dar bir tişört giysem göbeğimden yukarısı manken gibi... ama hafif bi göbeğim var.. ve beni bugün sinirden ağlatan basenlerim... ya bacaklarım kalın ona razıyım ama görseniz sanki kücük bi portakalı yarmışım her yanıma iki tane yapıştırmışım sanır.. bacaklarım kenarı sağ sol böyle kaparık. ve gitmiyooooooor!!! basenlerim çok geniş... bugün gittim 9 parça kıyafet denedim... hepsini okadar beğendimki!!!!!! ve sadece 3 tanesini ayırabildim oda basene doğru geniş gelen kıyafetler.. artık istediğim kıyafeti bile giyinemiyorum ben ya!!! ve o elbisenin 42 bedenine bile sığmadım ya of ağlayabilirim!!!!!!!!!!!!!!!
VE yarından itibaren ölüm diyeti yapıcam!!! 2 temmuza ne kaldı? gerekirse aç yatarım sporumu en üst seviyeye çıkarırım ama genede kilo vermeden duramam!!!!
yardım edin neolur :2::2::2:
ölüm diyeti fln yapma kız

yürüyüş yap basenlerim toparlandı benim koşu bandı alalı
benim de basenlerim fazla. öyle çok orantısız değil ama
mesela koşu bandında yürüdükçe daha çok bacaklarımın arkası ve kalçam küçüldü sıkılaştı ön bacaklar duruyo
birkaç kilo daha vereyim plates yapıcam belli bölgeler için
sen de öyle yaparsın boyun da baya iyiymiş
benim 1.65 boyum kilom 63.3 şu anda
42 beden pantolonların beli düşüyo ama bacaklarım tutuyo pantolonu
beline pens yaptırıyorum o yüzden
derdimiz hep aynı

Son düzenleme: