Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ama güzel olan bişi var arkadaşlar artık 36 bedene giriyorum çok mutluyum:))) iyi motive oldu bana 2 kilo daha versem çok rahat giyebilicem 36 bedeni ama bu seferde bütün pantolonlarım bol geliyo hergün ne giysem diye düşünüyorum:)))
sanırım alışveriş yapmak gerekiyo:66:

weight.png

Son düzenleme:
selam kızlarrrr:64::64::64:

bizde döndük istanbuldan

bir gezdik bir gezdik

çok yorulduk ama

bu hafta listeye aynı yazın cuma gününden sonra uğrarım

malum dönemdeyim tartılmak istemiyorum

birde geziyoruz diye yemeği sınırlamadım

öğlenyemeği ,ikindi çayı hep dışarda yedik ipin ucu bayağı kaçtı

hepinizi öpüyorum:71:

slm kızlar

nasıl gidiyor burda olanlar götüreceğiz takımı anlaşılan

bu gün gene oruçtum

iftarda koocaaa 1 bardak sı 1 gofret

sonrada çiğ köfte marul ayran şalgam çay

yarımda lavaş

sonrada çikolata

su 2 olmuştur
spor misafir vardı tüm gün iş ve ağırlama derken 10 km
koşmuş kadar yoruldum

işte böyle a e olun....

:21::21:

yorum yok ama olsun ben genede salı günkü menümü yazayım
sabah:
1 sb yarım yağlı süt
4 yk nesfit(sade)
öğlen:
pilav üstü döner
şalgam
akşam:
dondurma yedim
daha sonrada 1 adet haşlama mısır
su fazla içemedim 1.5 lt falan
spor olarakta yine yürüdüm biraz
bu arada aradada öğlen meyve yedim
akşşam arasındada kavun,ne çok şey yemişimya:((

Başlangıçta güzel başlamışsın da gerisini okurken suratım düştü :50: bunları yiyip kilo vermiyosun dimi? eğer veriyosan oturup ağlarım :50:

Başlangıçta güzel başlamışsın da gerisini okurken suratım düştü :50: bunları yiyip kilo vermiyosun dimi? eğer veriyosan oturup ağlarım :50:

ya canım bu aralar öğlen yemeklerini dışarda yemek zorunda kalıyorum öğlen böle yediğim için akşamları meyve falanla geçiştriyorum ama o akşam yediklerim evet biraz alakasız haklısın dondurma falan ama genede çok sayılmaz be:))

çarşamba menümü yazayım
sabah:
1/4 simit
öğlen:
2 kr pidesi
şekersiz çay
akşam:
yemek yemedim
kiraz yedim daha sonrada yarım yağlı sütle sütlü kahve yaptım onu içtim.
bu arada sabah tartıldım 52.9 :)))
fena sıylmaz neyseki 53 ü görmedim tartıda gerçi koca bi 900 gr var ama olsun genede moral oldu bana:)))
sanırım bu hafta böle gider haftayada tam 52 olurum artık
umarım hafta sonu abartmam genelde sapıtıyorum hafta sonu kahvaltı falan derken kaçıyo ipin ucu hafta içi daha çok frenliyorum kendimi

çarşamba günü de hiçbişi yememişsin nerdeyse :1:
ya bizde tartı yok o yüzden ben yine aynı geçicem kendimi. muhtemelen kilo almışımdır zaten. hem sınav dönemi hiç dikkat etmedim hem de malum dönemdeyim kendimi davul gibi hissediyorum :50:

bu arada tatile gidip ağustosta dönücem diyen arkadaşların yerine yeni üye çağırdım kısa süreliğine. yoksa böyle 3 kişiyle devam edemeyiz bu yaz :44: bakalım gelecek mi yeni üyelerimizz.

slm arkadaşlar benim adım gülay 28 yasında 98 kiloyumm 2 tane cocğuk annesiyimm..zayıflamak iiçin burdayımm..yardımlarına ihtiyacımm varr...
belli bir hedefim yokk..55 olmayı tabi isterimm ama ne kadar zayıflarsamm idirr..kilo almaktann bıktımmm..artıkkk...

merhaba kızlar beni lifegoeson takıma davet etti, bende keyifle katıldım.
Benim bilgilerim şöyle 46 yaşındayım, 160 boyundayım ve kilom 75
aslında 4 gün önceye kadar 77'ydim, pazar gününden beri karatay diyetini uyguluyorum ve olumlu etkilerini gördüm.
bu sabah tartıldığımda 74 kilo idim akşam üzeri ise 75 geldim.:43:

merhaba kızlar beni lifegoeson takıma davet etti, bende keyifle katıldım.
Benim bilgilerim şöyle 46 yaşındayım, 160 boyundayım ve kilom 75
aslında 4 gün önceye kadar 77'ydim, pazar gününden beri karatay diyetini uyguluyorum ve olumlu etkilerini gördüm.
bu sabah tartıldığımda 74 kilo idim akşam üzeri ise 75 geldim.:43:

memnun olduuk gelmene çok sevindim :) ben de takımın kaptanıyım, 19 yaşında, 158 boyunda ve sanırım 53 kiloyum 1 aydır tartılmıyorum. çünkü 1 aydır üniversite sınavına hazırlandığım için takımdan ve diyetten uzak kaldım. şöyle bir durumumuz var, aslında takımda eksik üye yoktu ama yaz geldiği için tatile gidenler oldu. ağustosta dönecekler sanırım. onlar gelene kadar takım boş kalmasın diye yeni üyeler almaya karar verdim. 3-4 kişi kaldık herkes gidince. ağustos ayı geldiğinde takımda hala eksik olursa bizle devam edeceksin ama bütün üyelerimiz geri dönerse, (ki pek sanmıyorum tam kişi olacağımızı) o zaman başka takıma transfer durumu olabilir şimdilik kesin değil. umarım devam ederiz :71:

bu arada karatay diyeti nedirr acaba? :44:

bi de yarışma kurallarını biliyor musun yoksa anlatayım mı ablacım?

slm arkadaşlar benim adım gülay 28 yasında 98 kiloyumm 2 tane cocğuk annesiyimm..zayıflamak iiçin burdayımm..yardımlarına ihtiyacımm varr...
belli bir hedefim yokk..55 olmayı tabi isterimm ama ne kadar zayıflarsamm idirr..kilo almaktann bıktımmm..artıkkk...

selamm ismin gülay sanırım. bi takımla beraber zayıflamak çok daha güzel oluyo. Hem bi yarışma olduğu için hırslanıyosun hem de burda kilo verenleri gördükçe motive oluyosun. Umarım bizimle birlikte çok çok kilolar verir, daha küçük bedenlere sığarsın. Bi önceki mesajda yazdıklarım senin için de geçerli. Önce kendine bi hedef belirle ve ona göre sağlıklı bir diyet programı uygulayalım :34:

Ben en iyisi ikiniz için kuralları bi yazayım. Şu anda az kişi olduğumuz için pek uygulayamıyoruz ama...

1 hafta deneme süreniz var. Bu cuma değil haftaya cuma, yani 8 temmuz günü sizi takım listesine ekliyoruz. Her gün takıma girip yediklerinizi, yaptıtğınız sporları, uyguladığınız yöntemleri paylaşıyorsunuz. Her hafta takımdan biri bizim eşimiz oluyor ve her gün birbirimizin menülerini yorumlayıp 5 boncuk üzerinden puan veriyoruz. Puan sistemi şöyle:

Ana öğün 1 boncuk :nazar:
Ara öğün 1 boncuk :nazar:
Su 1 boncuk :nazar:
Spor 1 boncuk :nazar:
Kaçamak yapmama 1 boncuk :nazar:

Haftanın sonunda en çok boncuk alanlar en az boncuk alanlara ceza veriyo, bunu pek uygulayamasak da.

Gelelim cuma günlerine. Normalde cuma sabahı tartılıp buraya erken bir saatte kilomuzu yazıyoruz. Ama bi aksilik olur giremeyiz, unuturuz diye perşembe gününden kiloları yazalım dedik. Perşembe günleri kilonuzu yazarsanız çok memnun olurum Şimdilik aklıma geleler bunlarr. Uutmayın önemli olan hızlı kilo vermek değil, sağlıklı ve kalıcı kilo vermektir. Programlarınızı buna göre yapın. İyi kilo vermelerrr :71:

günaydın kızlar evet perşembe menümü yazıyorum
sabah:
çeyrek simit
öğlen:
2 çöp şiş tavuk
mercimek çorbası(1 kase)
akşam:
yemek yok sadece kiraz yedim
ardada nescafe içmiştim
su içtim
yürüyüşte yaptım bu arada

Son düzenleme:
selamm ismin gülay sanırım. bi takımla beraber zayıflamak çok daha güzel oluyo. Hem bi yarışma olduğu için hırslanıyosun hem de burda kilo verenleri gördükçe motive oluyosun. Umarım bizimle birlikte çok çok kilolar verir, daha küçük bedenlere sığarsın. Bi önceki mesajda yazdıklarım senin için de geçerli. Önce kendine bi hedef belirle ve ona göre sağlıklı bir diyet programı uygulayalım :34:

Ben en iyisi ikiniz için kuralları bi yazayım. Şu anda az kişi olduğumuz için pek uygulayamıyoruz ama...

1 hafta deneme süreniz var. Bu cuma değil haftaya cuma, yani 8 temmuz günü sizi takım listesine ekliyoruz. Her gün takıma girip yediklerinizi, yaptıtğınız sporları, uyguladığınız yöntemleri paylaşıyorsunuz. Her hafta takımdan biri bizim eşimiz oluyor ve her gün birbirimizin menülerini yorumlayıp 5 boncuk üzerinden puan veriyoruz. Puan sistemi şöyle:

Ana öğün 1 boncuk :nazar:
Ara öğün 1 boncuk :nazar:
Su 1 boncuk :nazar:
Spor 1 boncuk :nazar:
Kaçamak yapmama 1 boncuk :nazar:

Haftanın sonunda en çok boncuk alanlar en az boncuk alanlara ceza veriyo, bunu pek uygulayamasak da.

Gelelim cuma günlerine. Normalde cuma sabahı tartılıp buraya erken bir saatte kilomuzu yazıyoruz. Ama bi aksilik olur giremeyiz, unuturuz diye perşembe gününden kiloları yazalım dedik. Perşembe günleri kilonuzu yazarsanız çok memnun olurum Şimdilik aklıma geleler bunlarr. Uutmayın önemli olan hızlı kilo vermek değil, sağlıklı ve kalıcı kilo vermektir. Programlarınızı buna göre yapın. İyi kilo vermelerrr :71:

canımm sağoll ..elimden geleni yapıcamm ...bu sabahh aç karnına tartımm 97.500 cıktımm...inş..güzel kilolar vericem sizlerle kararlıyımm.... :)

slm kızlar cumanız mübarek olsun

nasıl gidiyor benim fena sayılmazlifeegeson liste paylaşılmamış

napıcaz ben 86,5 olmuşum az önce tartıldım

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

hadi bakalım hep birlikte güzel kilolar veririz inş...

86,5 yeni kilommmm giremezsem paylaşın lütfen...:54::54::54:

selam kızlar...
listenizi henüz paylaşıma eklememişsiniz merak ettim hazırlayıvereyim dedim ama sadece 1 kişi var bildirimde bulunan...

slm ben kardeş takımın kaptanıyım listeniz haala hazır değil ama kimsede yok yardım edeyim ama nasıl :26:

Ben bugünü perşembe zannediyorum rahat rahat oturuyodum evde, buraya girince gördüm cuma olduğunu allahım ne salağım... O kadar korktum ki sonuç listesinde yokuzdur diye.. Aynalarcım bizim listeyi sen mi paylaştın? Çok teşekkür ederimm o kadar minnettarım ki.. Bizim takımda kimse kalmadı herkes tatilde maalesef...

Ben bugünü perşembe zannediyorum rahat rahat oturuyodum evde, buraya girince gördüm cuma olduğunu allahım ne salağım... O kadar korktum ki sonuç listesinde yokuzdur diye.. Aynalarcım bizim listeyi sen mi paylaştın? Çok teşekkür ederimm o kadar minnettarım ki.. Bizim takımda kimse kalmadı herkes tatilde maalesef...

yok canım ben hazırlamadım maibeyaz hazırladı galiba

Back
X