Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

menümü yazayım

Sabah: 1 kk börek

Ara: yarım lokum

Öğle:
1 dilim ekmek
1 yumurta, 1kk peynir
3 zeytin
1 dilim börek
1 tk reçel
Salatalık,domates

Ara: karpuz
1 dilim börek

Ara: 1 şeftali

Akşam:
5 yk fırında patlıcan
2 sb ayran
marul

yarım saat koşu bandında yürüdüm. 20 dk tracy ile bacak çalıştım fena terletiyo :D
su fazlasıyla içiyorum artık çook sıcak

hala kimsecikler yok buralarda nerelerdesiniz kızlar pek sessiz ortalık ben bugünkü menümü yazayım bari:))
fazla kaçırdım bugün ama genede yazıyorum napalım akşama telafi edicem artık bol bol yürüycem.
sabah:
mercimek çorbası(1 kase)
ne alaka demeyin bende bilmiyorum sadece yemek istedim güzel geldi:)))
öğlen:
göveç(3 yk)
pilav(1 porsiyon)
cacık(1 kase)
çok oldu öğle yemeği ama napayım.
ara:
bitter çikolata yedim(140 kal.) ölüyorum pişmanlıktan ama çok canım istedi ya pişmanım cezam neyse çekicem artık
akşam:
yemek yemiycem sadece karpuz yemeği planlıyorum
sabah 20 dk işe gelirken yürüdüm akşamda 1 saat yürüyüş yapmayı planlıyorum
suyumuda içiyorum
çokmu kötü bi menüya yorum yapın nolurrrrrr:43: :58:

1 porsiyon pilav kaç yemek kaşığı oluyo. eğer 2-3 ten fazla değilse öğle yemeğin hiç de çok değil. gayet normal
akşam karpuzun yanında iki çatal peynir koy bence
çikolata kaçamak olmuş onun dışında gayet iyi
4 boncuk eder:nazar::nazar::nazar::nazar:

bugün suyumu içtim bol bol 1 saat de yürüdüm ama şu boğazımı tutamıyorum bir türlü
sabah
special k yoğurtla
ara
kiraz
öğle
beyti acılı ezme ve ayran dışarda
ara
1 çokonat
akşam
1 kase mercimek çorbası
ara
1 bardak vişne suyu

bende dünküleri yazayım

sabah ve öğlen arası : 15-20 tane yaprak sarması minikler ince uzun :26:

Ara : 1tabak kiraz

akşam : 3 kaşık makarna 5 patates kızartması

kefir birazda patatesle mayonez yedim

dün çok kötüydü menüm su içiyorum ama spor yapamıyorum...

suhan 2 azmine hayranım canım tebrikelr:71:

yaz geldi ya benim menülerim de böyle dengesizleşti
sabah bi lokma kahvaltı yapasım gelmiyo
sıcaktan heralde. akşama kötü oluyo tutamıyorum sonra

patates bu kadar çok olmasa iyiymiş.
direk löp löp olur patatesin fazlası :D

bugün suyumu içtim bol bol 1 saat de yürüdüm ama şu boğazımı tutamıyorum bir türlü
sabah
special k yoğurtla
ara
kiraz
öğle
ara
1 çokonat
akşam
1 kase mercimek çorbası
ara
1 bardak vişne suyu

canım hamilesin maşallah allah sağlıkla kavuştursun
kilo almak istemiyosun ama hamileliğin doğasında var hatta gerekli bu
special k fln yeme sen annecik :D

hamurişi çikolata fazla yemesen yeterli sana
ayrıca suyu çok çok iç.
spor da yapma.
nabzının normalden yukarı çıkmaması gerekiyo özellikle ilk aylarda.
vücut ısının artmaması gerekiyo bunlara dikkat ederek hafif hareketler yapabilirsin

mrb faTTa83 hoşgeldin seninle sohbet etmek bizimde hoşumuza gider hem birbirimize çok yakın illerdede bulunuyoruz:)) umarım hedef kilona ulaşırsın evliliğin ilk yılları mutluluk sarhoşluğuyla bilirim bol bol kilo almakla geçer ama benim gibi sonra aklın başına gelir çoluk çocuk derken inan bu günlerini ararsın arkadaşım o nedenle aman şimdiden önlemini al sonra pişman olma

evet bende aynıı şekilde 98 kilo oldum..ibre hepp yukarıı cıktı.. :(

evet sevgili arkadaşlarr dün evde değildimm..nete giremedimm..menümüde yazamadımm..ama pek iç açıcı değil.....güzell giderkenn...herseyy altüst olduu..bugun reglimin ilk günü sanırımm son günlerdeki yemek kırizim ondandı.. :(

dünn menüsü
sabah domate-peynir.4-5 dilim ekmek --cayy

ara--kirazz

öğlenn-1 tabak dolusu patlıcan yemeği-karpuz--2 sandoviç ekemği kepekli-köyden yumurta geldiydi dayanamadım 3 taen teryağlı kırdım yanınaa-

ara karpuzz..

akşamm yemedimm..cok yedimm heralde dayanırım dedimm..dayandımm ama gece 12 ye kadarr ancaa.. :( 1 tabak patşıcan 5 dilim ekmek-minik tavuk şinitzel8-10 adet... :( bütün gece nefes alamadımm...var mıdır benim gibi.. :(

bugünn daha güzel bir gündüü..su saate kadar iiyii gidiyorumm inş...

sabah --menemen--15 tane yeşil zeytin-ekmek ne kadar bilmiyrumm kendimi kaptırmısımm heralde 7-8 oldu--cay-recel-salatalık

ara-cay ceviz

öğle -yokk

ara yok--cikolata

akşam 1 kase kabak corba 5 dilim ekmek--1 kse patetes yemeği tavuklu 1 but a incik..

bunlar bana az geliyo..ne kadar cok ekmek yiyorumm Allahımmm bide doğru dürüst doymuyorumm öğün atlıyorumm..kabuss gibiii yaa..

evet sevgili arkadaşlarr dün evde değildimm..nete giremedimm..menümüde yazamadımm..ama pek iç açıcı değil.....güzell giderkenn...herseyy altüst olduu..bugun reglimin ilk günü sanırımm son günlerdeki yemek kırizim ondandı.. :(

dünn menüsü

ara--kirazz

öğlenn-1 tabak dolusu patlıcan yemeği-karpuz--2 sandoviç ekemği kepekli-köyden yumurta geldiydi dayanamadım 3 taen teryağlı kırdım yanınaa-

ara karpuzz..

akşamm yemedimm..cok yedimm heralde dayanırım dedimm..dayandımm ama gece 12 ye kadarr ancaa.. :( 1 tabak patşıcan 5 dilim ekmek-minik tavuk şinitzel8-10 adet... :( bütün gece nefes alamadımm...var mıdır benim gibi.. :(

psikolojik bişey canım bu yemek işi.
doyduğunu düşün. kendine güven..
kendine inanırsan başarırsın.. ben hep 70 kilo oldum liseden beri
bu sene indim bu kiloya hiç de zor değil hatta zevkli. kilo verdiğim için değil sağlıklı yaşadığım için spor yaptıgım için mutluyum..
spor yap mutlaka yemene dikkat edemiyosan da sporsuz gün geçirme
yemek yemenin verdiği zevkten çok daha fazla zevki var sporun ve bağımlılık yapıyo
yeter ki başla ve bi süre devam ettir gerisi gelir..

bu arada hoşgeldin aramıza :16:

slm nabeer millet
bu günki menüm iyiydi

dabah tost salata

1 çay bard. süt 1 avuç erik

akşam tavuk çorbası 1 dl ekemk 1 dl karpuz 1 dolma

3 4 kayısı

su ve spor tamamm...

bugün iyiyidi çok şükür...

menümü yazayım

Sabah: 1 kk börek

Ara: yarım lokum

Öğle:
1 dilim ekmek
1 yumurta, 1kk peynir
3 zeytin
1 dilim börek
1 tk reçel
Salatalık,domates

Ara: karpuz
1 dilim börek

Ara: 1 şeftali

Akşam:
5 yk fırında patlıcan
2 sb ayran
marul

yarım saat koşu bandında yürüdüm. 20 dk tracy ile bacak çalıştım fena terletiyo :D
su fazlasıyla içiyorum artık çook sıcak

sadece esneme hareketlerini bi de ilk 2 kısmı yapabildin dimi? ben de orda tıkanıyorum gerisi gelmiyo anca 20 dk :1:

sabah
special k yoğurtla
ara
kiraz
öğle
ara
1 çokonat
akşam
1 kase mercimek çorbası
ara
1 bardak vişne suyu

ee sen hala az yiyosun :) bebeğin acıkmıyo mu ona da yedir bi şeylerr :9:
yoğurtla special k nasıl oluyo ben sütle yapılıyo diye biliyorum

dünn menüsü

ara--kirazz

ara karpuzz..

ekmekler çok fazla ya bence onu azaltmakla başla işe. 5ten 3e indir şimdilik bence.

bugün perşembe yani kilo bildirimlerinizi unutmayınnn.
zen65 ve gulaydemir sizi listeye ekleyebilmem için başlangıç kilonuzu ve hedef kilonuzu cuma öğleye kadar bana söylerseniz sevinirim. bugün söylerseniz daha iyi olur tabi :34:

Ve haticemin isteği üzerine 8 günlük eşleşmelerimizi yapayım.
Bu kadar kişiyiz sanırım:44:
mattika tatile gidiyor diye onu yazmadım

suhan2 - gulaydemir
zen65 - pakize
hatice - krakker
lifegoeson - banucan

canım hamilesin maşallah allah sağlıkla kavuştursun
kilo almak istemiyosun ama hamileliğin doğasında var hatta gerekli bu
special k fln yeme sen annecik :D

hamurişi çikolata fazla yemesen yeterli sana
ayrıca suyu çok çok iç.
spor da yapma.
nabzının normalden yukarı çıkmaması gerekiyo özellikle ilk aylarda.
vücut ısının artmaması gerekiyo bunlara dikkat ederek hafif hareketler yapabilirsin

Canım ben special k seviyorum ne zamandır yemiyordum özlemişim hem tahıldan yapılıyor ne olacak ki yoğurt yiyorum bu sayede süt hiç içemiyorum zaten
hamilelikte 9-12 kilo normal ben 16 kilo aldım oğlumda sonra hepsi kaldı elbette çok haklısın kilo almam gerekiyor ama ipin ucunu kaçırmadan
hamilelikte yapılabilen sporlar ve egzersizler var tehlikeli değil canım hatta bazı egzersizlerin doğumu kolaylaştırmak ve hamileliğin daha rahat geçmesini sağlamak için yapılması gerekiyor
teşekkür ederim canım su daha fazla içmeliyim dikkat edeceğim

Gülaycım gecenin 12sinde öyle yemek yenir mi aç aç yatacaksın bir dahakine sakın görmeyim en geç 8e kadar bişeyler yeme hakkın var:4:

Son düzenleme:
ee sen hala az yiyosun :) bebeğin acıkmıyo mu ona da yedir bi şeylerr :9:
yoğurtla special k nasıl oluyo ben sütle yapılıyo diye biliyorum

canım ya bi göbeğimi görsen 2 aylık değil 5 aylık hamile dersin zaten çıkıktı iyice çıktı eşlemeler için sağol specil k yoğurtla daha güzel oluyor ben süt sevmediğim için

1 porsiyon pilav kaç yemek kaşığı oluyo. eğer 2-3 ten fazla değilse öğle yemeğin hiç de çok değil. gayet normal
akşam karpuzun yanında iki çatal peynir koy bence
çikolata kaçamak olmuş onun dışında gayet iyi
4 boncuk eder:nazar::nazar::nazar::nazar:

canım sağol boncukların için ama ben kendimi başarılı bulamadım bu menüyle evet pilav en fazla 4 yk dı çok fazla değildi yani öle tepeleme 1 tabak değildi zaten dışarda yedim biliyosun dışardaki porsiyonları .
Akşam deli gibi yürüdüm bide evim çarşıya uzak ve yollar tamamen yokuş dilim dışarı çıktı resmen artık bacaklarım titriyodu:)) ama iyi oldu hakettim

Back
X