Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canlarım yarışmaya gelen yeni kuralı sizlerin oyuna sunmak istiyorum. çoğu kişi kabul ederse paylaşım alanında kabul ettiğimizi yazacağım.

"arkadaşlar cuma bildirimde bulunmayan arkadaşların kilosunu aynı geçtiğimizde
bildirimde bulunmadı notu düşerek bi sonraki hafta kilosunu 2 bölerek hesaplamayı öneriyorum
aynı üye mazaretsiz farklı zamanlarda da olsa 3 kez bildirim yapmadığında diskalifiye edilsin.
bu hesaplamamnın daha adil olacağına takımlar arası yarışta kimsenin hakkının yenmeyeceğine inanıyorum."

ben kendi oyumu söyleyeyim, farklı zamanlarda 3 kere bildirimde bulunmayanı diskalifiye etme fikrinden dolayı reddediyorum. üst üste 3 kez olsa daha iyi olurdu.

ben kabul diyorum..
kurallar sert olmalı yoksa takımda böyle boş kalır..

mesela bizim takımda sadece kilo bildirimine gelenler var
bunu arada bir yaparsın tamam da her hafta böyle..
sadece kilo söylemek için mi takım

bu kural hafta içindeki paylaşımları kapsamıyo, sadece bildirim gününü ilgilendiriyo. yani sadece bildirim yapıp çıkanlar için hiçbi şey farketmiycek. paylaşımı arttıracağını düşünmüyorum :/ zaten 6 takım kabul etmiş. 1 takım daha kabul ederse bizim youmuzun bir önemi olmayacak ama siz yine de fikir söylemeye devam edin.

canlarım yarışmaya gelen yeni kuralı sizlerin oyuna sunmak istiyorum. çoğu kişi kabul ederse paylaşım alanında kabul ettiğimizi yazacağım.

bildirimde bulunmadı notu düşerek bi sonraki hafta kilosunu 2 bölerek hesaplamayı öneriyorum
aynı üye mazaretsiz farklı zamanlarda da olsa 3 kez bildirim yapmadığında diskalifiye edilsin.
bu hesaplamamnın daha adil olacağına takımlar arası yarışta kimsenin hakkının yenmeyeceğine inanıyorum."

ben kendi oyumu söyleyeyim, farklı zamanlarda 3 kere bildirimde bulunmayanı diskalifiye etme fikrinden dolayı reddediyorum. üst üste 3 kez olsa daha iyi olurdu.

3 hafta üstüste bildirim yapmayınca diskalife olsa daha iyi olur bencede :72:

bu kural hafta içindeki paylaşımları kapsamıyo, sadece bildirim gününü ilgilendiriyo. yani sadece bildirim yapıp çıkanlar için hiçbi şey farketmiycek. paylaşımı arttıracağını düşünmüyorum :/ zaten 6 takım kabul etmiş. 1 takım daha kabul ederse bizim youmuzun bir önemi olmayacak ama siz yine de fikir söylemeye devam edin.

biliyorum etki etmeyecek. buna bizim takım içinde bi çözüm bulmamız lazım

hurmayı bilmem de ceviz tok tutar.. kuruyemiş deyip geçiyoruz ama çok faydalı..
zayıflarken de yemek gerekiyo mutlaka..

gülaycım hergün tartılsan bile aldığını verdiğini önemseme, haftada bir aç karna tartıl.
kalıcı kilo değişikliğini ozaman görüyosun

ayy canımm ben en fazla 3 gün tartılamıyorumm..öyle bir takıntı oldu ki bende bu olay anlatamam.100 gr bile benim için cok önemli....ama haklısın
ramazanın cıkmasını beklemeliyim...

hurmayla vevizi deniycem muhakkak çünkü gene sahurda çok az yedim
önce dünkü yemeğimi yazayım
1 kase çorba(yoğurt)
4 kaşık nohutlu pilav ve 3 kaşık patlıcan yemeği
1 kase hoşaf
yemekten 1-2 saat sonra 1 armut yedim.
sahur:
avuç içi kadar ekmeğin arasına domates ve beyaz peynir koydum omu beni yedi benmi onu yedim hiç anlamadım ağzımda büyüdü zorla bitirdim bakalım bu gün napıcam..

weight.png

suhancığımm iftarların cok güzel bence ....sahur sorununuda halletsenn ne güzel olcak canım benım korkuyorum bir yerde yığılıp kalcaksın Allah korusun....

perşembe menüm
Sahur
2 kk peynir
2 yk yoğurt
2 tk reçel
Domates, salatalık
1 dilim güllaç
Bir lokma börek

İftar:
2 kepçe yoğurtlu bulgur çorbası
3 yk barbunya
3 yk kepekli bulgur pilavı
3 yk yoğurt
Yarım kepçe vişne komposto
Yarım dilim fırında mücver

ara: üzüm

mattikacığım sahurunn güzell olmus .. iftarda güzel bence..ramazanda az olmak kaydıyla herseyden tadılmalı bence....ramazanda insanın canı neler cekiyoo..gerci bu ramazan su dan başka birşey düşünemiyo insan..

evet bende katılıyorumm..bencede işi biraz sıkı tutmak lazım..hatta diğer takımlarda varmışş..mesaj yazma zorunluluğu en az 2 mesaj yazalımm kızlarr...

cuma sahurumm

5 tane hurma-4-5 tane ceviz..bol su..

bu menü inanılmaz tok tutuyor arkadaşlarr..sadece öldümm susuzluktann..iftar yemeği bile hazrlamadım daha ..yanlızım bu aksam yine ..sadece
tarhana corbası yaptımm..ama onuda yiyemem heralde ..
cacık yapıcam kocaman sodalıı onu yicemm ve susuuususuuuuuu...yandımmm Allah ımmm bugun..

Selam kızlarr:52: ben 26 yaşında 3 çoçuk annesiyim 82 kiloyum eşimle iddadayız 10 günüm kaldı ve ben 7 kilo vermek zorundayım :D başarabilirim umudundayım :77::77::77:
bugün 25 dakika sporumu yaptım ama sonrasında çok acıktım :66: yılmak yok ama haftaya cumaya kadarda tartılmak yok inşallah veririm destekve motivasyon dolu sözlerinizi bekliyorum:62::62:kolay gelsin hepinize :71:

cuma sahurumm

5 tane hurma-4-5 tane ceviz..bol su..

bu menü inanılmaz tok tutuyor arkadaşlarr..sadece öldümm susuzluktann..iftar yemeği bile hazrlamadım daha ..yanlızım bu aksam yine ..sadece
tarhana corbası yaptımm..ama onuda yiyemem heralde ..
cacık yapıcam kocaman sodalıı onu yicemm ve susuuususuuuuuu...yandımmm Allah ımmm bugun..

o nasıl iftar nasıl sahur gülaycım
hurmayı 1 tane ye cevizi 3-4 tane
yanına da bir dilim ekmek ve peynir veya yumurta ye
proteinsiz kalma

iftarda da evde olanlardan ekle bişeyler az az

Sahur:
Yarım dilim denge ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
Domates, salatalık
4 ceviz

İftar:
2 kepçe tarhana çorbası
2 küçük baget
2 yk bulgur pilavı
2 kepçe cacık
1 kepçe komposto
Yarım dilim börek

bugünkü menüm de bu :56:
meyve yerim heralde 11 gibi

Selam kızlarr:52: ben 26 yaşında 3 çoçuk annesiyim 82 kiloyum eşimle iddadayız 10 günüm kaldı ve ben 7 kilo vermek zorundayım :D başarabilirim umudundayım :77::77::77:
bugün 25 dakika sporumu yaptım ama sonrasında çok acıktım :66: yılmak yok ama haftaya cumaya kadarda tartılmak yok inşallah veririm destekve motivasyon dolu sözlerinizi bekliyorum:62::62:kolay gelsin hepinize :71:

10 gün sonra bizi bırakıp gidecek misin :( 10 güde 7 kilo çok zor değil mi şoklaman lazım bunun için. ama o zaman da sağlıklı olmaz

Back
X