Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

suhancığım listenin başından okurken kimin menüsnü okuyorum diye tekrar isme baktım..cok sasırdım bu kadar yemene...güzel seyler yemişsin ama hep böyle beslen bence..cok değil ama sulu seyler yani..sen pek düzenli beslenemiyosun calıştığından..akşamda yığılıp kalmıssın..ramazanda hep öyleyiz..ben iftarımı acıyorum uykum geliyor..erkenden ytıyorum...

vallaha canım sorma bende şaşkınım bu kadar şeyi benmi yedim diye ama yedim yani:(((
napıcaz bu ramazanda bilemedim ben bu gün bende tutmadım göreve çıktım sabahtan güneşin altında dolaşmaktan mahvoldum böyle günlerde tutamıyorum oruç Allah affeder inşallah neyse işte gülaycım uzun açlıktan sonra zorladım kendimi yedim bunları ama kıvrandım akşama kolumu bile ıynatamıyodum uyumak istemedim biraz erisin hemen uyumuyum dedim ama mahvoldum inan yemem bidaha diyomuşum:)))
sanırım midem baya küçüldü benim almıyo artık:))

çarşamba iftarımı yazayımm

1 bardak su
4 bardak ayran
yarım tabak tavuklu pilav
yarım tabak karışık ızgara
az pide

1 saat sonra 1 tane sütlaç ve supangil:59:

ayyy..ne kötüü değilmi..verken hcok masum geliyorr.ama buraya yazınca utandım şimdi....

canımya kızma banada bu 4 bardak ayranı nasıl içtin patlamadınmı?
tavuklu pilav tamam,ızgarada tamam pide hiç olmasada olurmuş :20:
sütlaç ve supangile ikilisini aynı anda hiç düşünemiyorum :20: :20:
olmamış gülaycım biraz daha dikkat et.

çarşamba iftarımı yazayımm

1 bardak su
4 bardak ayran
yarım tabak tavuklu pilav
yarım tabak karışık ızgara
az pide

1 saat sonra 1 tane sütlaç ve supangil:59:

ayyy..ne kötüü değilmi..verken hcok masum geliyorr.ama buraya yazınca utandım şimdi....

canımya kızma banada bu 4 bardak ayranı nasıl içtin patlamadınmı?
tavuklu pilav tamam,ızgarada tamam pide hiç olmasada olurmuş :20:
sütlaç ve supangile ikilisini aynı anda hiç düşünemiyorum :20: :20:
olmamış gülaycım biraz daha dikkat et.

merhaba kızlar....:71:
bolca yeriniz varmı 5 kişiyiz
takımınıza gelmek istiyoruz :7:

Son düzenleme:
ayyy keşke yerimiz olsa ama 1-2 kişilik yer var sadece :(

yapma yaa :5:
toplam 12 kişi olmasımı gerekiyor..suan kaç kişisizin..
birde lider kim.
biz daha önce 7. guruptaydık ordan arkadaskar geri dönmek üzere ayrılmıslardı..birtek ben endi isteğimle ayrıldım..6 ay gibi bir süre okudum geri dönmek için doğrumudur

selammmmmm

kızlar oruç nasıl gidiyo

ben dün tuutum hastanelik oldum,2 senedir çok zorlanıyorum yaaa,gece 1 de iftar yapabildim,oda yediklerim 1 avuç içi kadar bişey,çok istiyorum oruç tutumak 1-2 gün ara verip tekrar deniycem

saaabh 72-5 çıktım ama listeye 73 yazın çok su kaybettim iftarda 1 bardak su içtim gece 1 e kadar kustum

sabah uğrayıp kilomu yazanazsam 73 yazın

Kızlar Günaydın...

Dün sabah tost
akşam ve öğle yemeğinde makarna yedim kıymalı..

Ya kızlar birşey söylicem.. Ben oruç tutmuyorum.. Ama herkesin inancı kendine değilmi yani bu sizin için bir sorun yaratmaz umarım..

Sizden bir ricam olacak ben 20 ekimde evleniyorum ve müzikleri arıyorum..

siz takım arkadaşlarım olarak bana yardımcı olabilirmisiniz?

http://www.kadinlarkulubu.com/dugun...ada-yardimci-olurmusunuz-dugun-muzikleri.html

Allah mesut etsin:71: bizde davetlimiyiz düğüne:64:

selammmmmm

kızlar oruç nasıl gidiyo

ben dün tuutum hastanelik oldum,2 senedir çok zorlanıyorum yaaa,gece 1 de iftar yapabildim,oda yediklerim 1 avuç içi kadar bişey,çok istiyorum oruç tutumak 1-2 gün ara verip tekrar deniycem

saaabh 72-5 çıktım ama listeye 73 yazın çok su kaybettim iftarda 1 bardak su içtim gece 1 e kadar kustum

sabah uğrayıp kilomu yazanazsam 73 yazın

canımm geçmiş olsun ...midenimi üşüttün acaba....

kızlarrr.......ben az önce tartıldımm..94.700 cıktım inanamıyorumm..almamışım...2 gündür tartılmıyordum korkudan....inş..93 ü de görürüm kızlarr..
bu arada ben sahurda hurma ve ceviz yedimm inanamıyorum bu saat oldu hala acıkmadım...daha doğrusu bi sorun yaşamıyorum 3 gün ben yatarak gecirdim nerdeyse..10dk.ev temizliyodum yarım saat yatıyodumm..bugun cok zindeyim maaşallahh..ama bunu hurmaya borçluyum :) sahurda hurma ve ceviz yemek ertesini günü rahat geçirtiyomuş aaa aaa doğru mu cıktı ne...benim 3 gün başım zongluyodu bugun dışarı cıkmayı bile düşünüyorum..bundan sonra sahur menümm bu bu gecede denicemm bakalımm :)

Back
X