Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

spora başladım sonunda artık akşamları yürüyüşe çıkıcam spor olmadan kesinlikle hiçbişey bi işe yaramıyo.

heralde ben alıştırdım vücudumu spora spor yaptıkça aynı kiloya demir atıyorum
bayramda baklavaları götürdüğümde daha hızlı gitmişti kilom:53:
nasıl iş acaba

heralde ben alıştırdım vücudumu spora spor yaptıkça aynı kiloya demir atıyorum
bayramda baklavaları götürdüğümde daha hızlı gitmişti kilom:53:
nasıl iş acaba

tabi spora alışıyo vücut benim basenlerimde yağlar vardı kumaş pantolon giyerdim ondan bile belli olurdu düzenli olarak bu yaz spor yaptım çoğunluğuda bisiklet ve yürüyüştü bunların sayesinde gözle görülür şekilde yağlar gitti.

bi yerde okumuştum uzmanlara göre yürüyüş koşmaya göre daha iyiymiş.

biliyorum tempolu yürüyüşü düzenli yapmak en iyisi.
ama terlemiyorum artık yürüdüğümde. ter atmak istiyorum
30 dk nın yarısında koşup yarısında yürüyorum

özellikle bölgesel kilosu olanlar benim gibi kesinlikle spor yapmak zorunda
benim hiç göbeğim yok 59 kiloykende göbeğim yok denecek kadar azdı ama basenlerim fırlardı o nedenle tek başına diyet bi işe yaramııyo kesinlikle sporla desteklenmesi şart ama bunun için ayrı bi zaman ayırmak ve alışkanlık haline getirmek gerekiyo umarım devam ettirebiliriz önemli olan devam etmek.

özellikle bölgesel kilosu olanlar benim gibi kesinlikle spor yapmak zorunda
benim hiç göbeğim yok 59 kiloykende göbeğim yok denecek kadar azdı ama basenlerim fırlardı o nedenle tek başına diyet bi işe yaramııyo kesinlikle sporla desteklenmesi şart ama bunun için ayrı bi zaman ayırmak ve alışkanlık haline getirmek gerekiyo umarım devam ettirebiliriz önemli olan devam etmek.

benim de basen sorunum var. 38 beden pantolonlara sığıyorum ama öyle belli oluyo ki üst bacak
40 alıp belini daralttırdım, bir de çocukların karşısında okadar dar giymek doğru olmuyo sınıfta.
ama ben spor yaptıkca kilo vermem sabitleniyo farklı bişeyler yapmam lazım alıştı vücudum

benim de basen sorunum var. 38 beden pantolonlara sığıyorum ama öyle belli oluyo ki üst bacak
40 alıp belini daralttırdım, bir de çocukların karşısında okadar dar giymek doğru olmuyo sınıfta.
ama ben spor yaptıkca kilo vermem sabitleniyo farklı bişeyler yapmam lazım alıştı vücudum

haklsın insan işe giderken hem şık hemde rahat şeyler tercih ediyo benimde sorunum basenlerdendi aslında fazla kilomda yoktu ama yanlarım nasıl çıkıyodu deli ediyodu beni Allaha şükür kurtuluyorum onlardan kilo verdikçe yanlarımda düzelmeye başladı.
şimdide mesela senin söledğin gibi 36 beden giyorum beli tam oluyo basen kısımları biraz sıkıyo 38 alsam bol geliyo yani ne yapacağıma şaşırıyorum sanırım 36 bedenin rahat olması için 3 kilo falan daha vermem gerekiyo.

selma kızlarr...bana bi kaç gün daha müsade edin.kızımı yuvaya yazdırdım onun telasından pek giremedim ama bu seferde kızım hasta onunla ilgileniyorumm..salgın
varmış yuvada baya cocuk hastaydı ilk günden kaptı yavrumm..oğlumda ablasından gectii..başım cok kalabalık yanii..geçmişi okuyup döncem bi kaç gün yokum..sizi seviyorumm..dua edin ne olurr inş. kolay atlatırız..2 gündür ateşi daha bugun düştü..nasıl bir ateş anlmadım..şimdi uyular cok sükür bende gidip dinlenicem birazz..

mattika bi vücudunu şokla istersen işe yarıyo rutin gitmeye alışıyo vücut ve duraklama oluyo bendede olmuştu bikaç gün bi bırak herşeyi yediğinin üzerine çık şoklansın vücut işe yarayabilir.

selma kızlarr...bana bi kaç gün daha müsade edin.kızımı yuvaya yazdırdım onun telasından pek giremedim ama bu seferde kızım hasta onunla ilgileniyorumm..salgın
varmış yuvada baya cocuk hastaydı ilk günden kaptı yavrumm..oğlumda ablasından gectii..başım cok kalabalık yanii..geçmişi okuyup döncem bi kaç gün yokum..sizi seviyorumm..dua edin ne olurr inş. kolay atlatırız..2 gündür ateşi daha bugun düştü..nasıl bir ateş anlmadım..şimdi uyular cok sükür bende gidip dinlenicem birazz..

canım çok geçmiş olsun umarım hemen atlatırlar geçiş dönemi şimdi çocukların en hassas olduğu zamanlar dikkat etmek gerekiyo ama okula gidince tabi ne kadar dikkat etsekte okuldan kapıyolar inşallah en kısa sürede atlatırsınız.kolay gelsin sana sende dikkat et kendine.

hoşgeldin,, inş sağlıkla kiloları verip bebeğine kavuşursun, çıtır bi anne olursun..
paylaşımın bol olsun..

elma diyeti fln önermiyorum ben, dengeli beslenmek önemli, başta iyi kilo vermek için protein ağırlıklı beslenme çok işe yarıyo.
ben 10 kilo verdim sonra kilo verişim durmasın diye karatay diyetine başladım, aç kalmak yok bu diyette.
netten oku biraz senin kilonda çok işe yarar[/QUOTE

canım teşekkür ederim zaten dün dayanamayıp bıraktım elma flan olmuyo okulda zaten yoruluyorum bide üstüne açlık yapamadım şimdi ne yapıyorum:
sabah güzel bi kahvaltı yani 2 dilim ekmek bazen kepek bazen beyaz bazen de galete
bir tane haşlanmış yumurta (olmazsa olmaz)
bir dilim beyaz peynir salatalık domates şekersiz kahve

7.30 da kahvaltı yapıyorum saat 3'e kadar okuldayım okulda saat 10da ve 12 de 1er tane elma yiyorum 2 lt su ve genelde 3 bardak çay içiyorum

kahvaltım ve 3e kadar olan bölüm değişmiyor
eve gelince bir tabak günün yemeğinden ekmeksiz yiyorum ve bol salata saat 5-6 gibi meyve sonrasında su ve yeşil çay

dün bu şekilde yaptım bugünde bu şekilde yaptım

üstteki mesajda alıntıyı yanlış yapmışım kusura bakmayın

kızlar spordan bahsetmişsiniz bende aynı dertten muzdaribim zamanında 3yıl kesintisiz spor yapmıştım hatta alet çalışmış birazda kas yapmıştım sonra birden bırakınca vücudum darmadağın oldu yani 70 kilo olduğum zamanda olmuştu spor yaparken ama görenler kesinlikle 60dan yukarı olmazsın diyordu şimdi kilomun dahada üstünü tahmin ediyorlar yani vücut alışınca bırakmak hiç doğru değil şimdi evde koşu bandında koşu yapıp cd den callenetic ve pilates çalışmaya başlamayı planlıyorum. planlıyorum diyorum çünkü okulu düzene sokmadan kendimi düzene sokamıyorum

geçmiş olsun canım, acil şifalar versin allah yavrucuklarına

mattika bi vücudunu şokla istersen işe yarıyo rutin gitmeye alışıyo vücut ve duraklama oluyo bendede olmuştu bikaç gün bi bırak herşeyi yediğinin üzerine çık şoklansın vücut işe yarayabilir.

bi ara kendiliğinden gitti, dediğim gibi bayramda kilo almayı beklerken kilo verdim.
bu haftayı 200-300 gramla geçiricem.
aslında gayet iyi ama ben sabırsızlanıyorum.

kızlar spordan bahsetmişsiniz bende aynı dertten muzdaribim zamanında 3yıl kesintisiz spor yapmıştım hatta alet çalışmış birazda kas yapmıştım sonra birden bırakınca vücudum darmadağın oldu yani 70 kilo olduğum zamanda olmuştu spor yaparken ama görenler kesinlikle 60dan yukarı olmazsın diyordu şimdi kilomun dahada üstünü tahmin ediyorlar yani vücut alışınca bırakmak hiç doğru değil şimdi evde koşu bandında koşu yapıp cd den callenetic ve pilates çalışmaya başlamayı planlıyorum. planlıyorum diyorum çünkü okulu düzene sokmadan kendimi düzene sokamıyorum

okul demişsin öğretmen misin?
ben de ağırlık aldım kollarım sıkılaşsın diye ama korkmaya başladım sporu bırakınca olacaklardan
benim yaptığım çok ciddi bi spor değil, haftada 4-5 gün yarım saat koşu bandı, haftada 1-2 defa kol bacak hareketleri.
senin yaptığın spor neydi

21/09/2011
sabah:
2 galeta
öğlen:
1 kase çorba(tarhana)
3 köfte(fırında)
ara:
1 tane salatalık
akşam:
1 kase tarhana çorbası
ara:
1 şeftali
1 salatalık
1 elma
su tamam sayılır spor 30 dk yürüdüm.

okul demişsin öğretmen misin?
ben de ağırlık aldım kollarım sıkılaşsın diye ama korkmaya başladım sporu bırakınca olacaklardan
benim yaptığım çok ciddi bi spor değil, haftada 4-5 gün yarım saat koşu bandı, haftada 1-2 defa kol bacak hareketleri.
senin yaptığın spor neydi

evet canım öğretmenim. step aerobik 45dk arkasından 45dk aletli kardiyo yapmıştım ve aletleri boş değil ağırlıklarla beraber çalışmıştım hata yapmışım, şimdi 1,5 kglik dambıllarım var hala onlara çalıştığım olur kollar için ama ağırlıkları fazlalaştırmamak gerekir tecrübe ettim:1:

evet canım öğretmenim. step aerobik 45dk arkasından 45dk aletli kardiyo yapmıştım ve aletleri boş değil ağırlıklarla beraber çalışmıştım hata yapmışım, şimdi 1,5 kglik dambıllarım var hala onlara çalıştığım olur kollar için ama ağırlıkları fazlalaştırmamak gerekir tecrübe ettim:1:

anladım canım benim yaptığım okadar etkilemez sanırım bırakırsam.
ben de öğretmenim, tekrar hoşgeldin :71:

slm kızlar banucan çarşamba

sabah 3 4 ceviz 1 dl börek

öğle 4 5 tane mercimek köftesi

ara yarım kuarbiye yarım revani çay

akşam 2 3 üçgen karpuz peynir 5 6 parça ciğer salata çok az
yoğurtlu ıspanak

gece 1 salkım üzüm 1 parça çikolata

su tamam spor tamam....

Back
X