Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sabah 11 de kahvaltı yapıp derse gidiyorum, akşam 8 e doğru evde oluyorum
o saatte yemek yyiyince kilo aldım işte:5:
off

ipekcim kilom 58.9

sabah sütümü içtim öğlende fasülyemi yedim kızlar iyiyim şimdi aslında sabahları süt fazla kalorili ama evden koştura koştura çıkınca elime ne geçerse onu alıyorum bi arada simite takmıştım onu unuttum Allahtan neyse bu sabah kahvaltısı sorununuda önümüzdeki hafta çözücem inşallah artık yanıma bişeyler alıcam işte yiycem olmuyo böle süt 100 kal.onun yerine oturup adam gibi kahvaltı yapsam daha çok doyucam vede daha azz kalori alıcam:((
neyse bu haftada böyle geçti haftaya uygulamaya geçerim artık.

herkes bu hafta kilo almaktan şikayetçi sanırım ama geçici bişeydir arkadaşlar kış geliyo olur okadarlık sıkmayın canınızı.

S_A ve karanfill yine bildirim yapmadı. risin de bildirim yapmadığı için listeye ekleyemiyorum onu maalesef. okula gitmem gerekiyor o yüzden daha fazla bekleyemem. bildirime gidiyorum ben o zaman.

gülaycım haftaya da bildirimde bulunmazsan diskalifiye etmek zorunda kalıcam haftaya lütfen unutma olur muuu?

**3.TAKIM 225. ETAP**
lifegoeson ( 48.5 / 49.5 / -1 / -1.71%)
banucan1975 ( 85.8 / 85.5 / 0 / 0% )
Krakker( 74.4 / 74.4 / 0 / 0% )
suhan2 (53.4 / 52.5 / 0.9 / 1.69%)
karanfill83 (96.1 / 96.1 / 0 / 0%) bildirimde bulunmadı
S.A (78 / 78 / 0 / 0%) bildirimde bulunmadı
mattika (58.5 / 58.9 / -0.4 / -0.68%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (494.7 / 494.2 / -0.5 / -0.1% )

sabah tartıldım kızlar ama yeni giriyorumm...ipek beniidare et bu hafta listeye yaz olur mu...? 1 yedim 2 jokerim olsun bari..tek kalınca piskolojım

bozuluyo...sabah tartılmayı unutmadım ama nete girmem geç oldu..neyse kilomu yazayımmm....aslında yazmakta istemiyorum lafı geveliyorum

biliyorumm...

:59::59::59::59::59::59:97.900 offffffffff...............

ayyy ben 2 kilo almısım ben sabahtan beri1 kilo diye düşünüyodummm...

ya kızlarr cok kötüyümm yaa ne yapıcamm ağlıyorumm inanın cocuk gibi alıngan oldum yaa..aynadak galime bakıyorum sürekii..ben ne yapmısım kendime nerde o 55 gülay bune yaa...offfffffffffffffffffffffffffffffffffff

neysee cıkıyorummm bennn ne yazcağımıda bilmiyorum içi yanıyoo yaa..nefret ediyorumm yemek yemektennn........

S_A ve karanfill yine bildirim yapmadı. risin de bildirim yapmadığı için listeye ekleyemiyorum onu maalesef. okula gitmem gerekiyor o yüzden daha fazla bekleyemem. bildirime gidiyorum ben o zaman.

gülaycım haftaya da bildirimde bulunmazsan diskalifiye etmek zorunda kalıcam haftaya lütfen unutma olur muuu?

**3.TAKIM 225. ETAP**
lifegoeson ( 48.5 / 49.5 / -1 / -1.71%)
banucan1975 ( 85.8 / 85.5 / 0 / 0% )
Krakker( 74.4 / 74.4 / 0 / 0% )
suhan2 (53.4 / 52.5 / 0.9 / 1.69%)
karanfill83 (96.1 / 96.1 / 0 / 0%) bildirimde bulunmadı
S.A (78 / 78 / 0 / 0%) bildirimde bulunmadı
mattika (58.5 / 58.9 / -0.4 / -0.68%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (494.7 / 494.2 / -0.5 / -0.1% )

selaaam..listenizde bi yanlışlık var sanırım sonuçu 5 e bölmüşsünüz 7 ye bölünmesi gerekirdi ..takımdaki herkes katılıyor hesaplamaya düzeltin isterseniz............

Kızlar merhaba..

gene bildirimde bulunmadım..ama yapacaktım.. dün bizimevin internetini ve telefon şirketini değiştirdim.telefondaki adam yeni bağlantı paketinin cuma sabahı geleceğini söyledi.. benimde niyetim bağlantıyı hemen yapıp bildirimi yapmaktı.. fakat olmadı... çünkü paket annemin adınaydı ve annem türkiyede paketide bana vermediler :(

kızlar.. ben kilo falan veremiyorum... :( öyle üzülüyorumki bu duruma..buyüzden yarından itibaren 2 hafta yediklerimi tamamen kısıyorum....

Kızlar merhaba..

gene bildirimde bulunmadım..ama yapacaktım.. dün bizimevin internetini ve telefon şirketini değiştirdim.telefondaki adam yeni bağlantı paketinin cuma sabahı geleceğini söyledi.. benimde niyetim bağlantıyı hemen yapıp bildirimi yapmaktı.. fakat olmadı... çünkü paket annemin adınaydı ve annem türkiyede paketide bana vermediler :(

kızlar.. ben kilo falan veremiyorum... :( öyle üzülüyorumki bu duruma..buyüzden yarından itibaren 2 hafta yediklerimi tamamen kısıyorum....

tamamen kısmakla olmuyo canım, doğru şeylerden doyana kadar yemek lazım.
karatay diyetini bi araştır, çok şiddetle tavsiye ediyorum

tamamen kısmakla olmuyo canım, doğru şeylerden doyana kadar yemek lazım.
karatay diyetini bi araştır, çok şiddetle tavsiye ediyorum

canım tamamen kısmak zorundayım...düğünüme 19 gün kaldı :(

Muzaffer kuşhan diyetine başlıyorum yarın...amasenin dediğin diyetide bi araştırayım

canım tamamen kısmak zorundayım...düğünüme 19 gün kaldı :(

Muzaffer kuşhan diyetine başlıyorum yarın...amasenin dediğin diyetide bi araştırayım

araştır mutlaka, zararlı şeyleri yasaklıyo sadece. yağdan gidiyo

cuma günğ menümü yazayım bu saatte...

sabah 13-15 dilim ekmek tereyaglı recelli-yarısıda cokomelli..cayy

ara yeşil cay.tarcınlı

öğle yok

akşam 1 kase tarhana corbası yarım tabak pilav..soğanlı havuç salata az ayran 1 dilim ekmek..

ara 1 paket cubuk kraker

yatmadan önce 1 tatlı kaşıgı cokomell..
karnım ac belki bir dilim ekmek daha yerim cokomelli...

menümm buu..ben buyum işte..bu kadar iradesiz biriyimm:59::59::59::59::59::59::59::59:

öyle şeyler yazmak istiyorum kendime cok kzıyorum cok hakaret ediyorum ama nafile söz geciremedim kendime yemek yemek yemek ..iğreniyorum artıkk ya kendimdemm uffff neyseeeeee yaaaa kızlarrrrr.delircemm..sankii..beynim cınlıyooo sankiii..

selam kızlar nasılsınız?
01.10.2011 Mineni menüsü
sabah:
çay(şekersiz)
1 parça peynir
1 yumurtanın sarısı:((
ara:
1 fincan kahve
3 tane elmalı poğoça
öğlen:
kuru patlıcan dolması(3 tane)
akşam:
balık
salata
su tamam
spr (yine temizlik yaptım bol bol)

selaaam..listenizde bi yanlışlık var sanırım sonuçu 5 e bölmüşsünüz 7 ye bölünmesi gerekirdi ..takımdaki herkes katılıyor hesaplamaya düzeltin isterseniz............

ben emindim 7ye böldüğüme allah allah tek tek saydım hatta kaç kişiyiz diye. bi de hesap makinasıyla yaptım yani. neyse geçti zaten

sabah tartıldım kızlar ama yeni giriyorumm...ipek beniidare et bu hafta listeye yaz olur mu...? 1 yedim 2 jokerim olsun bari..tek kalınca piskolojım

bozuluyo...sabah tartılmayı unutmadım ama nete girmem geç oldu..neyse kilomu yazayımmm....aslında yazmakta istemiyorum lafı geveliyorum

biliyorumm...

:59::59::59::59::59::59:97.900 offffffffff...............

üzgünüm canım paylaşımı yapmıştım bile haftaya idare et dersen ederim ama sen yine de bildirim yapmaya çalış :(

öyle şeyler yazmak istiyorum kendime cok kzıyorum cok hakaret ediyorum ama nafile söz geciremedim kendime yemek yemek yemek ..iğreniyorum artıkk ya kendimdemm uffff neyseeeeee yaaaa kızlarrrrr.delircemm..sankii..beynim cınlıyooo sankiii..

canım bu kadar kendini üzme. ben de dün gece saat 3te çok acıktım, kalktım sosisli sandviç yaptım ketçap mayonez bol yağlı falan. bazen iradesiz olabiliyoruz. şu anda da saat 2 ve ben yine acıktım ve eminim dayanamayıp yiyeceğim bi şeyler. ama bunu kafana takma, haftanın bi günü kendine tatil ilan edip diğer günleri diyet yapmayı dene mesela. bi tane manken arkadaşım var öyle yapıyomuş.

üzgünüm canım paylaşımı yapmıştım bile haftaya idare et dersen ederim ama sen yine de bildirim yapmaya çalış :(

canım bu kadar kendini üzme. ben de dün gece saat 3te çok acıktım, kalktım sosisli sandviç yaptım ketçap mayonez bol yağlı falan. bazen iradesiz olabiliyoruz. şu anda da saat 2 ve ben yine acıktım ve eminim dayanamayıp yiyeceğim bi şeyler. ama bunu kafana takma, haftanın bi günü kendine tatil ilan edip diğer günleri diyet yapmayı dene mesela. bi tane manken arkadaşım var öyle yapıyomuş.

ahh ipekciğimm ahhh ben cok iradesiziimm..ama düzelecek inanıyorumm yarından itibarenn..hep aynı sözler hep aynı seyler ama ne yapayımm..yeniden başlamaya umudum olmasa ne yaparımm..bana dua edinn arkadaşlarr ne olurr...

Kızlar..ne zaman gelsem kimseolmuyor..

e ozamanda şu kişi günde bukadar yazmış olayı bana saçma geliyor.. yazışacak biri olmadıktan sonra nasıl yapayım ard arda mesaj mı atayım??

bugün yediklerim:

sabah: tost
öğlen: makarna
akşam:salata

2 litre suda içtim

kendimidüğüne hazırlamaya çalışıyoum:52:

Back
X