Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
S_A ve karanfill yine bildirim yapmadı. risin de bildirim yapmadığı için listeye ekleyemiyorum onu maalesef. okula gitmem gerekiyor o yüzden daha fazla bekleyemem. bildirime gidiyorum ben o zaman.
gülaycım haftaya da bildirimde bulunmazsan diskalifiye etmek zorunda kalıcam haftaya lütfen unutma olur muuu?
**3.TAKIM 225. ETAP**
lifegoeson ( 48.5 / 49.5 / -1 / -1.71%)
banucan1975 ( 85.8 / 85.5 / 0 / 0% )
Krakker( 74.4 / 74.4 / 0 / 0% )
suhan2 (53.4 / 52.5 / 0.9 / 1.69%)
karanfill83 (96.1 / 96.1 / 0 / 0%) bildirimde bulunmadı
S.A (78 / 78 / 0 / 0%) bildirimde bulunmadı
mattika (58.5 / 58.9 / -0.4 / -0.68%)
3.TAKIM TOPLAM KİLO (494.7 / 494.2 / -0.5 / -0.1% )
Kızlar merhaba..
gene bildirimde bulunmadım..ama yapacaktım.. dün bizimevin internetini ve telefon şirketini değiştirdim.telefondaki adam yeni bağlantı paketinin cuma sabahı geleceğini söyledi.. benimde niyetim bağlantıyı hemen yapıp bildirimi yapmaktı.. fakat olmadı... çünkü paket annemin adınaydı ve annem türkiyede paketide bana vermediler
kızlar.. ben kilo falan veremiyorum...öyle üzülüyorumki bu duruma..buyüzden yarından itibaren 2 hafta yediklerimi tamamen kısıyorum....
tamamen kısmakla olmuyo canım, doğru şeylerden doyana kadar yemek lazım.
karatay diyetini bi araştır, çok şiddetle tavsiye ediyorum
canım tamamen kısmak zorundayım...düğünüme 19 gün kaldı
Muzaffer kuşhan diyetine başlıyorum yarın...amasenin dediğin diyetide bi araştırayım
selaaam..listenizde bi yanlışlık var sanırım sonuçu 5 e bölmüşsünüz 7 ye bölünmesi gerekirdi ..takımdaki herkes katılıyor hesaplamaya düzeltin isterseniz............
sabah tartıldım kızlar ama yeni giriyorumm...ipek beniidare et bu hafta listeye yaz olur mu...? 1 yedim 2 jokerim olsun bari..tek kalınca piskolojım
bozuluyo...sabah tartılmayı unutmadım ama nete girmem geç oldu..neyse kilomu yazayımmm....aslında yazmakta istemiyorum lafı geveliyorum
biliyorumm...
97.900 offffffffff...............
öyle şeyler yazmak istiyorum kendime cok kzıyorum cok hakaret ediyorum ama nafile söz geciremedim kendime yemek yemek yemek ..iğreniyorum artıkk ya kendimdemm uffff neyseeeeee yaaaa kızlarrrrr.delircemm..sankii..beynim cınlıyooo sankiii..
üzgünüm canım paylaşımı yapmıştım bile haftaya idare et dersen ederim ama sen yine de bildirim yapmaya çalış
canım bu kadar kendini üzme. ben de dün gece saat 3te çok acıktım, kalktım sosisli sandviç yaptım ketçap mayonez bol yağlı falan. bazen iradesiz olabiliyoruz. şu anda da saat 2 ve ben yine acıktım ve eminim dayanamayıp yiyeceğim bi şeyler. ama bunu kafana takma, haftanın bi günü kendine tatil ilan edip diğer günleri diyet yapmayı dene mesela. bi tane manken arkadaşım var öyle yapıyomuş.