Tamam canım tabi ki olurHepfitim Canm ben yarin karar vermek istiyorum olur mu eğer mezun olamazsam başka takıma geçmeyi düşünmem bırakırım direk
kaptanım ben 9. takıma yazdım henüz kimse cevap vermedi. onu bekliyorumKızlar şimdi kim 1.5 ay takımı bekleyecek kim transfer istiyor lütfen belirtsin...Yarına sabaha kadar süreniz var
T Titizz1
clarke34
@olvidos
eceboce
BenimKemiklerimiri
Beyaz leylak
hande_buse
incebellihatun
M Misslina_1
cardiogod
R rengarenkk
Tamam kuzum hayırlısı olsun inşallahkaptanım ben 9. takıma yazdım henüz kimse cevap vermedi. onu bekliyorum
Takımı bekleyeceğim.Kızlar şimdi kim 1.5 ay takımı bekleyecek kim transfer istiyor lütfen belirtsin...Yarına sabaha kadar süreniz var
Hepfitim grup acılana kadar izinli
T Titizz1
clarke34
@olvidos
eceboce transfer düşünüyor
BenimKemiklerimiri
Beyaz leylak
hande_buse
incebellihatun
M Misslina_1
cardiogod
R rengarenkk
Tamam kuzum zaten sana sağlık sorunları nedeniyle izin yazdımTakımı bekleyeceğim.
Valla benim de gönlümden geçiyorOğlumla parka gittik geldik nasıl güzel hava nasil masallah sırılsıklam geldim eve
Bem bile girmek istemedim eve cocugun uykusu gelince geldik mecbur şimdi yemekleri hallederim vaktimiz kalırsa gene çıkarız belkiValla benim de gönlümden geçiyor
Dizimden dolayı cesaret edemedim
Eşim 4 gibi gelir çıkalım derse bende çocukları cikarcam esimle
Çıkın valla çok güzel yeni uyandılar yemek yesinler de o ara eşim de gelirBem bile girmek istemedim eve cocugun uykusu gelince geldik mecbur şimdi yemekleri hallederim vaktimiz kalırsa gene çıkarız belki
Tesekkur ederim tatlım
Yap yap bida bakalımKızlar sizin için before after yapacağım demiştim fotoğrafları çektim ama telefon hafizasi dolu diye vakit bulup birlestiremedim onu yarina kadar yaparsam koyarım sozumu tutmuş olurum insallah:)
Bekliycem diyetimi bozmam inşaallahTamam kuzum
Tamam canım 1.5 ay bekleyecek mısın sende yani
Heyecanla bekliyorum vallahiKızlar sizin için before after yapacağım demiştim fotoğrafları çektim ama telefon hafizasi dolu diye vakit bulup birlestiremedim onu yarina kadar yaparsam koyarım sozumu tutmuş olurum insallah:)
Yaa kiyamam sana gözünde canlandılar bende öyle oluyorum balkona çıkıyoruz çocukları dışarda görünce dönüp bir bakışı oluyor çıkar beni der gibi dayanamıyorum. Yarın çıkarırsın kuzum artik düzeldi havalar çok şükürEşim geç geldi dışarı işi yattı
Yarın cikarcam inşallah
Kuş gibi camda kaldılar içim sızladı
Ancak cocuk uyudugunda uğraşabilirim bakalm canm bende yapmak istiyorumHeyecanla bekliyorum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?