Hayırlı olsun canm ❤
Ayy insallah canm ❤Bugün misafirler vardı çok yoruldum okulda yordu bayaga bulaşıklar falan derken yeni oturdum valla .Herkesi incelten diyetisyen bir hanım var ondan randevu aldım pazartesi başlıyorum inşallah.simdiki motivasyon kaynağım ise grup açılınca arkadaşlarıma sürpriz yapmak leylak süper döndü demenizi çok isterim
Hazırladım koyacağım birazdan canmBen de merakla bekliyorum:)
Kesinlikleee
Kız sınır getirmişsin ya profile nasıl bakcazKızlar hazırsanız geliyor fotoğraflar albüm olmadığı için geri silebilmek adına profilime koyuyorum hemen görürseniz sürekli olarak birkaç poz degistirecegim
Ben göremedim kısıtlama var yazıyoooKızlar hazırsanız geliyor fotoğraflar albüm olmadığı için geri silebilmek adına profilime koyuyorum hemen görürseniz sürekli olarak birkaç poz degistirecegim
Kız sınır getirmişsin ya profile nasıl bakcaz
Unutmusum onu açtım şimdi oldu muBen göremedim kısıtlama var yazıyooo
Oldu olduUnutmusum onu açtım şimdi oldu mu
Tabiki kaptanım benim yuvam burasıBisküvi olmasa iyiymiş ama Az ve erken gider onlar gider afiyet olsun canım
Tamam tatlım
Hayırlı olsun canım
Ama bak mezun olursan bile korumada burda olacaksın ona göre
Yok kuzum bugünkü menün dedahil bildirimlerini oraya yapacaksın
Oraya bugünkü menüyü yaz sporun da dahil yarın da kilo bildirimini oraya yapacaksın tamam
Evet altlarına kiloları da yazdim karistirilmasin gecen seferki gibi diyeOldu oldu
Sağdaki yeni dimi
Yani ilk kez koydun
Maşallah nasıl belli yaa
Yaz hemen artık an itibariyle bildirim orayaTabiki kaptanım benim yuvam burası
Yaaa ben burada cumayı tamamlayacağım sanıyordum. O tarafa hiçbir şey bildirmedim. İlk günden diskalifiye olacam bu gidişleeeee
Gobek dumduz yaa masallahEvet altlarına kiloları da yazdim karistirilmasin gecen seferki gibi diyemoralim bozulur oturur gömerim evdeki tatlilari
Dummmmduz olacak seninde kuzum hele su bacağın iyilessin spora basla görürsün ❤Gobek dumduz yaa masallah
Benim 2 aylık gibi hâlâ
Oldu olduUnutmusum onu açtım şimdi oldu mu
Sağol canmOldu oldu
Vayyy çıtıra bakın hele maşallah süpper vallahi
Ya ben krem ve ilaçları unutuyorum hepDummmmduz olacak seninde kuzum hele su bacağın iyilessin spora basla görürsün ❤
Unutma canm ya belki faydasi olacaktı simdiye kadarYa ben krem ve ilaçları unutuyorum hep
Ya bana dizinde bi problem görünmüyor dediUnutma canm ya belki faydasi olacaktı simdiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?