@Queen mom
@ervanazlim
@pisi pisi kopatim
@Uykucu melek
Lusi kızlar durumdan sizin de haberiniz olsun şaşırmayın
Grubu cuma günü kapatıyoruz
Benim ve Sahgul kaptanin telasesi bitene kadar
Kaptanlar kabul ederse yaklaşık 1 buçuk ay sonra açıyoruz
Haberiniz olsun
ben ilk oğlumda aldım denemek için ama gerek kalmamıştı zor durumda kalsaydım deneyecektim gerçekten de çok kötü bir tadı varBu arada gündüzleri alışmaya başladı emmemeye ama öğle uykusunda emiyor gene mecburenbide gece uyandikca emiyor. Acaba diyorum sabır taşı mi denesem acı oluyormuş göğüs almıyormuş çocuk içinizde deneyen oldu mu
senin yine iyi benim ki bi günde döner hatta benimki hiç küçülmüyor benceKızlar resmen midem genişlemiş doymuyorum ve çok açım .2 aydır az yemeğe alıstirdigim midemi bir haftada bidona döndürebiliyormuşumdemekki .Neyse ki diyetimi bozmadım ama doymadım da böyle devam edelim de mideciğimi büzüştüreyim
kaptanım şimdi ille de transfer olmak zorundamıyız bende ramazanda girmeyim diyodum ramazandan sonra başlasak olur muKızlar hayırlı akşamlar nasılsınız
Size haberlerim var..
Öncelikle eşim haftasonu yıllık izne ayrılıyor
Geçen seneden de biraz vardı hepsini kullanacak
Bayrama kadar eşimin ve benim köylere gezmeye gidicez ve haliyle giremiycem hiç
Sonra da yaz geliyor eşim 1 hafta kadar daha ücretsiz izinle uzatıp yaz tatili de yapalim düşüncesinde
Yani özetle ben burada olamıycam yerime de kaptan yok ne Yazık ki
Editörle konuştuk grubu kapatıyoruz
Bu telâşeler bitince (en az 1.5 ay)kabul ederse diğer kaptanlar grubu tekrardan açalım dedik
Ama bu süre zarfında mağdur olmamanız için isteyen başka takımda devam etsin
Cuma günü son kez liste paylaşıcam
Deneme sürecindeki arkadaşları da gruba almış olurum böylelikle
Bilgilendirme amaclı yazdım size durum bundan ibaret cuma günü kapanır büyük ihtimalle grup
@clarke34
T Titizz1
@Beyaz leylak
@olvidos
@fulias
hande_buse
incebellihatun
@Misslina_1
@birhatirasec
eceboce
@rengarenkk
Ben de beklerim, hem ramazan geçmiş olur, ramazandan sonra hepbirlikte devam ederiz
Katılıyorum ben de beklerimTakım tekrar açılacaksa ben beklerim yeter ki tekrar acılsın
Olabilir canım tercih sizinkaptanım şimdi ille de transfer olmak zorundamıyız bende ramazanda girmeyim diyodum ramazandan sonra başlasak olur mu
Ben de teşekkür ederim canımHepfitim hayırlısı olsun canım ben yeni grup düşünmüyorum ilerde açıldığında belki yine bir araya gelebiliriz. haftaya tatile çıkacağım, sonrasında da kızımın genizeti ameliyatı gerçekleşecek onun stresi var üzerimde spor , diyet düşünemiyorum. Herşey için çok teşekkür ederim çok güzel ilerledik birlikte.
Tabiki açılınca gelmek istersen gelirsin canımHepfitim kaptanım çok üzüldüm ya.. ben şimdi başka bir guruba geçsem açtığınızda yeniden beni geri alır mısınız acaba?
izinli olursam kiloları geri alırım diye çok korkuyorum. hem de önümüz ramazan kaçamak ihtimali çoooook artıyor ramazanda
Hepimiz senin durumunu anlıyoruz bu yüzden ısrar edemiyoruz bile canm gene de iyi yaptin şimdiye kadar tebrik ve teşekkür ederimSon çare bu canım ne yazıkki
Benden önceki kaptanla wp dan görüştük
O da Şuan ev toplama derdine düşmüş durumda
Yani mecburi karar zaten kk yi eşim bilmediği için internet bulduğum ortamda olsam da girmem zor
Oruçlu misafirlikte ve 2 bebeyle inanılmaz zor gelir bana
Günaydın canm aminnGünaydınnnn, güzel haberler aldığımız bi gün olsun
Tamam canm afiyet olsun sagligin daha önemli su an
Ya gündüzleri emmiyor 4 gündür direniyorum ama uyurken emmeden uyumuyor hala bu kadar basarmisken geceyi de halletsem istiyorum yoğurtu hic sevmiyor dün göğsüme yoğurt sürdüm artik meme böyle oğlum süt bitti dedim kıyameti kopardı 1 saat hic durmadan ağladı su su dedi mememe vurarak gidip yikayacakmisimben ilk oğlumda aldım denemek için ama gerek kalmamıştı zor durumda kalsaydım deneyecektim gerçekten de çok kötü bir tadı var
Peki kaptanım tavsiye edeceğin bir takım var mı ?Tabiki açılınca gelmek istersen gelirsin canım
Ben bu yüzden bilgilendirdim
Az bi zaman değil çünkü bugün hemen bi takıma bak o zaman olur mu karışıklık olmasın acilinca
Alışacak canım benim ağlasa da ağlamasa daHepimiz senin durumunu anlıyoruz bu yüzden ısrar edemiyoruz bile canm gene de iyi yaptin şimdiye kadar tebrik ve teşekkür ederim
Günaydın canm aminn
Tamam canm afiyet olsun sagligin daha önemli su an
Ya gündüzleri emmiyor 4 gündür direniyorum ama uyurken emmeden uyumuyor hala bu kadar basarmisken geceyi de halletsem istiyorum yoğurtu hic sevmiyor dün göğsüme yoğurt sürdüm artik meme böyle oğlum süt bitti dedim kıyameti kopardı 1 saat hic durmadan ağladı su su dedi mememe vurarak gidip yikayacakmisimkandiramicam ben bu cocugu
Canım takımlar genel olarak çok iyiPeki kaptanım tavsiye edeceğin bir takım var mı ?
teşekkür ederim kaptanımAlışacak canım benim ağlasa da ağlamasa da
Sağol kuzum benim
Canım takımlar genel olarak çok iyi
Ama 6. ,, 9. Ve 13.Takım kaptanlarıyla muhabbetimiz var
Yine de hangisini istersen gidebilirsin gönül rahatligiyla
Inşallah kuzum
Afiyet olsun canım güzel
Evet canım öyle
Sevmez sosyal medya
Hatta face ve insta bile yok
Evet canım transfer olmak istersen hemen geçiş yap
Sana zaten izni hazırladım canım
Sağlık sorunları sebebiyle dediğim için istediğin an giriş yaparsın
Zaten grupta izinli yazısıyla grup kapanırsa otomatikman izinmişim
Grup açılınca hamislik durumu olmazsa hemen listedesin yine
Afiyet olsun canim
[/QUOnereye transfer olucam ki anlamadım?Hepfitim
Alışacak canım benim ağlasa da ağlamasa da
Sağol kuzum benim
Insallah canm
Canım takımlar genel olarak çok iyi
Ama 6. ,, 9. Ve 13.Takım kaptanlarıyla muhabbetimiz var
Yine de hangisini istersen gidebilirsin gönül rahatligiyla
Tamam kuzumteşekkür ederim kaptanımherşey için çooooook teşekkür ederim. ayrrılmış değliz diye düşünüyorum bir buçuk ay sonra görüşeceğiz nasılsa . tekrar açınca takımı lütfen beni çağırmayı unutmayın
Tamam canım 1.5 ay bekleyecek mısın sende yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?