Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben ilk oğlumda aldım denemek için ama gerek kalmamıştı zor durumda kalsaydım deneyecektim gerçekten de çok kötü bir tadı var

senin yine iyi benim ki bi günde döner hatta benimki hiç küçülmüyor bence

kaptanım şimdi ille de transfer olmak zorundamıyız bende ramazanda girmeyim diyodum ramazandan sonra başlasak olur mu

Hepfitim hayırlısı olsun canım ben yeni grup düşünmüyorum ilerde açıldığında belki yine bir araya gelebiliriz. haftaya tatile çıkacağım, sonrasında da kızımın genizeti ameliyatı gerçekleşecek onun stresi var üzerimde spor , diyet düşünemiyorum. Herşey için çok teşekkür ederim çok güzel ilerledik birlikte.

Hepfitim kaptanım çok üzüldüm ya.. ben şimdi başka bir guruba geçsem açtığınızda yeniden beni geri alır mısınız acaba?
izinli olursam kiloları geri alırım diye çok korkuyorum. hem de önümüz ramazan kaçamak ihtimali çoooook artıyor ramazanda

kaptanım şimdi ille de transfer olmak zorundamıyız bende ramazanda girmeyim diyodum ramazandan sonra başlasak olur mu
Olabilir canım tercih sizin
Açılınca devam etmek isteyen belirtsin o zaman yarın izinli yazayım
Transfer isteyen de transfer istediğini belirtsin
Ben de teşekkür ederim canım
Çok güzel şeyler paylaştık
Yine biraraya geliriz inşallah
Su ana kadar kaptanlardan bikaci olumlu cvp verdi sağ olsunlar
Hepsi yazsın netice aliriz

Tabiki açılınca gelmek istersen gelirsin canım
Ben bu yüzden bilgilendirdim
Az bi zaman değil çünkü bugün hemen bi takıma bak o zaman olur mu karışıklık olmasın acilinca

Hepimiz senin durumunu anlıyoruz bu yüzden ısrar edemiyoruz bile canm gene de iyi yaptin şimdiye kadar tebrik ve teşekkür ederim

Günaydınnnn, güzel haberler aldığımız bi gün olsun
Günaydın canm aminn
Tamam canm afiyet olsun sagligin daha önemli su an
ben ilk oğlumda aldım denemek için ama gerek kalmamıştı zor durumda kalsaydım deneyecektim gerçekten de çok kötü bir tadı var
Ya gündüzleri emmiyor 4 gündür direniyorum ama uyurken emmeden uyumuyor hala bu kadar basarmisken geceyi de halletsem istiyorum yoğurtu hic sevmiyor dün göğsüme yoğurt sürdüm artik meme böyle oğlum süt bitti dedim kıyameti kopardı 1 saat hic durmadan ağladı su su dedi mememe vurarak gidip yikayacakmisim kandiramicam ben bu cocugu

Alışacak canım benim ağlasa da ağlamasa da
Sağol kuzum benim
Peki kaptanım tavsiye edeceğin bir takım var mı ?
Canım takımlar genel olarak çok iyi
Ama 6. ,, 9. Ve 13.Takım kaptanlarıyla muhabbetimiz var
Yine de hangisini istersen gidebilirsin gönül rahatligiyla

teşekkür ederim kaptanım herşey için çooooook teşekkür ederim. ayrrılmış değliz diye düşünüyorum bir buçuk ay sonra görüşeceğiz nasılsa . tekrar açınca takımı lütfen beni çağırmayı unutmayın

Tamam kuzum
Grubumuz tekrar aktif hale geldiği zaman ben kesinlikle devam etmek istiyorum Hepfitim T Titizz1
Başka gruba katılmıycam
Tamam canım 1.5 ay bekleyecek mısın sende yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…