Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ya bana dizinde bi problem görünmüyor dedi
O yüzden sanki boşa kullancam gibi geldi topuk dikenine verdi gibi ilaçları
Verdiği ilaçlar kas gevşetici ve kas iskelet sistemi için ağrı kesici
Kas gevseticiyi kullan canm sürekli bence bakarsın zamanla gecer

Anam takım kapanıyor dediysek hic gelmeyin mi dedik nirde bu kizlar

Kızlar hazırsanız geliyor fotoğraflar albüm olmadığı için geri silebilmek adına profilime koyuyorum hemen görürseniz sürekli olarak birkaç poz degistirecegim
Muhteşem bir değişim ama şunu farkettim 67 deki halinle kıyasladim kendimi ( şu anki kilom çünkü)basenlerin çok yokmuş biraz göbeğin varmış ben daha kilolu duruyorum o zamanda spor mu yapıyordun

Muhteşem bir değişim ama şunu farkettim 67 deki halinle kıyasladim kendimi ( şu anki kilom çünkü)basenlerin çok yokmuş biraz göbeğin varmış ben daha kilolu duruyorum o zamanda spor mu yapıyordun
O zaman sana ikinci fotombasen fotomu koyucam ne biçimlerdi ya göreceksin burda cok belli değil gibi spora başlamıştım canm ama verememistim kilo
Eşin biblo niyetine koysun seni bir köşeye duruşun bile değişmiş darısı başımıza
Yaa ne güzel konuşuyorsun öyle teşekkür ederim canm âmin amin darısı hepinize insallah❤

T Titizz1 fotoğraflarını iyiice inceledim bana 55 kiloluk foto daha hoş geldi..Çok zayıflik sevmiyorum belki o yüzdendir.Bence 3 kiloluk daha opsiyonun var alıp alıp tekrar verebilirsin.

T Titizz1 fotoğraflarını iyiice inceledim bana 55 kiloluk foto daha hoş geldi..Çok zayıflik sevmiyorum belki o yüzdendir.Bence 3 kiloluk daha opsiyonun var alıp alıp tekrar verebilirsin.
Bana da öyle geliyor canm eşim de tam tersini diyor görüntü olarak değişim cok yok çünkü incelme amaclı spor yaptım 55ten sonra hep karin kası ve iç bacak yanlara çalıştım bu yüzden cok aman aman fark gözükmüyor. Bide karnim da kaslarım belli olmaya başladı fotolarda çıkmıyor tabi o kadar çok değil bir iki tanesinde belli onlari da koyucam yarin canm

Uuuu değişime bak resmen yanlar gitmiş
Azıcık daha var canm hayalimdeki profilde o yanlar dümdüz o karin sımsıkı o bel incecik insallah başarırım bundan sonra kilo önemli değil benim için yani önceliğim incelmek daha da. Aslinda bakiyorum 52.5 kilo olan birine göre cok aman aman zayıf durmuyorum yani hic 52 gibi değil sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…