Kas gevseticiyi kullan canm sürekli bence bakarsın zamanla gecerYa bana dizinde bi problem görünmüyor dedi
O yüzden sanki boşa kullancam gibi geldi topuk dikenine verdi gibi ilaçları
Verdiği ilaçlar kas gevşetici ve kas iskelet sistemi için ağrı kesici
Deniyim olmazsaKas gevseticiyi kullan canm sürekli bence bakarsın zamanla gecer
Dene canım hicbir şey yapmayarak daha kötü olmasindan daha iyi olurDeniyim olmazsa
Fizik tedavi doktoruna gitmeyi düşünüyorum ama evde olamiycaz köy köy gezecezDene canım hicbir şey yapmayarak daha kötü olmasindan daha iyi olur
Bakarsın gezmek iyi gelirFizik tedavi doktoruna gitmeyi düşünüyorum ama evde olamiycaz köy köy gezecez
Canım maşallahKizlaaar nerdesiniz gelin toplanın profilime bakın da değiştiricem gene
Çok iyi benzettin vallahiBiz de final yapmaya meraklı öğrenciler gibi burda bekliyoz
Bal damlıyor ağzından teşekkür ederim kuzum ❤❤Canım maşallahgerçekten süper olmuşsun Hiç çocuk doğurmuş gibi değilsin maşallah
Muhteşem bir değişim ama şunu farkettim 67 deki halinle kıyasladim kendimi ( şu anki kilom çünkü)basenlerin çok yokmuş biraz göbeğin varmış ben daha kilolu duruyorum o zamanda spor mu yapıyordunKızlar hazırsanız geliyor fotoğraflar albüm olmadığı için geri silebilmek adına profilime koyuyorum hemen görürseniz sürekli olarak birkaç poz degistirecegim
Eşin biblo niyetine koysun seni bir köşeyeKizlaaar nerdesiniz gelin toplanın profilime bakın da değiştiricem gene
O zaman sana ikinci fotombasen fotomu koyucam ne biçimlerdi ya göreceksin burda cok belli değil gibiMuhteşem bir değişim ama şunu farkettim 67 deki halinle kıyasladim kendimi ( şu anki kilom çünkü)basenlerin çok yokmuş biraz göbeğin varmış ben daha kilolu duruyorum o zamanda spor mu yapıyordun
Yaa ne güzel konuşuyorsun öyle teşekkür ederim canm âmin amin darısı hepinize insallah❤Eşin biblo niyetine koysun seni bir köşeyeduruşun bile değişmiş darısı başımıza
Bana da öyle geliyor canm eşim de tam tersini diyor görüntü olarak değişim cok yok çünkü incelme amaclı spor yaptım 55ten sonra hep karin kası ve iç bacak yanlara çalıştım bu yüzden cok aman aman fark gözükmüyor. Bide karnim da kaslarım belli olmaya başladı fotolarda çıkmıyor tabi o kadar çok değil
Uuuu değişime bak resmen yanlar gitmişBasen değişimi koyuyorum kızlar hazır olun
Azıcık daha var canm hayalimdeki profilde o yanlar dümdüz o karin sımsıkı o bel incecik insallah başarırım bundan sonra kilo önemli değil benim için yani önceliğim incelmek daha da. Aslinda bakiyorum 52.5 kilo olan birine göre cok aman aman zayıf durmuyorum yani hic 52 gibi değil sankiUuuu değişime bak resmen yanlar gitmiş
Maşallah canım azmettin başardın çok belli incelmişsin ayy inşallah bizde başarırız hele ben unutsuz vakayım şuanDummmmduz olacak seninde kuzum hele su bacağın iyilessin spora basla görürsün ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?