- 7 Mart 2019
- 554
- 2.324
- 113
Valla süpersin ya çok heveslendim ama kıskanmadım İnan ki darısı hepimizin başına inşaallah ya çok mutlu oldum senin adınaKızlar sizin için before after yapacağım demiştim fotoğrafları çektim ama telefon hafizasi dolu diye vakit bulup birlestiremedim onu yarina kadar yaparsam koyarım sozumu tutmuş olurum insallah:)
Bende öyleydimcanm isteyince oluyor iyi duşunhep❤ teşekkür ederim bu arada❤Maşallah canım azmettin başardın çok belli incelmişsin ayy inşallah bizde başarırız hele ben unutsuz vakayım şuan
Amin canm darısı hepinize insallahValla süpersin ya çok heveslendim ama kıskanmadım İnan ki darısı hepimizin başına inşaallah ya çok mutlu oldum senin adına
Maşallah canm
Ayy cok teşekkür ederim kuzumGünaydıııııııııııııııııııııııııııııınnn
Kaptanım o nasıl yan bacak incetmedir öylemuhteşem görünüyorsun Valla helal olsun.
Bozma canm moralini gider o çok degil
Tebrikler canm❤
Olsun canm artı değilsin ❤
Tabrikkkk ederimmmm kaptanımmEvet kızlar son kilo bildirimimi yapıyorum çünküüü mezunum da mezunum
Geçen hafta 52.5
Bu hafta 52.0
-500Hepfitim
❤❤❤
Olsun canım yine de eksi görmüşsün ve gerçekten çok ucundasınGünaydınnnn, mezun olmak isterdim ama olmadı. Yine ucundan kaçırdım.
Eki Görüntüle 2262609
Hepfitim T Titizz1
İnşallah görürüm :) takım geri dönene kadar kilo almayalım daOlsun canım yine de eksi görmüşsün ve gerçekten çok ucundasınhaftaya olur inşallah
İnşallah takım geri döndüğünde bizde eksilerle karşılarızİnşallah görürüm :) takım geri dönene kadar kilo almayalım da
İnşallahİnşallah takım geri döndüğünde bizde eksilerle karşılarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?