Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar sizin için before after yapacağım demiştim fotoğrafları çektim ama telefon hafizasi dolu diye vakit bulup birlestiremedim onu yarina kadar yaparsam koyarım sozumu tutmuş olurum insallah:)
Valla süpersin ya çok heveslendim ama kıskanmadım İnan ki darısı hepimizin başına inşaallah ya çok mutlu oldum senin adına

Arkadaşlar günaydın yoğunluktan dolayı giremiyorum grup kapanacakmış sanırım aslında ben bu grubu çok sevdim ama ayrılmakda istemiyorum ama 1.5 ay uzun bi süre o zamana kadar tek başıma yol katedemem imkan varsa ben de transfer istiyorum inşallah geç kalmamışımdır

Maşallah canım azmettin başardın çok belli incelmişsin ayy inşallah bizde başarırız hele ben unutsuz vakayım şuan
Bende öyleydimcanm isteyince oluyor iyi duşunhep❤ teşekkür ederim bu arada❤
Valla süpersin ya çok heveslendim ama kıskanmadım İnan ki darısı hepimizin başına inşaallah ya çok mutlu oldum senin adına
Amin canm darısı hepinize insallah
Dün hiç bişey yemedim çünkü şifa (su) orucundaydım bugün saat 8 de 36 saat orucumu tamamlamış olacağım Hepfitim T Titizz1
Maşallah canm
Günaydıııııııııııııııııııııııııııııınnn
Kaptanım o nasıl yan bacak incetmedir öyle muhteşem görünüyorsun Valla helal olsun.
Ayy cok teşekkür ederim kuzum
Kilo bildirimi
Geçen hafta 64.2
Pazartesi 64
Cuma 64.4
Fark +0.2
Hepfitim
Bozma canm moralini gider o çok degil
Günaydınnn,
Kilo bildirimi;
Geçen hafta: 63,8
Bugün: 63,4
Fark: -0,4 Hepfitim
Tebrikler canm❤
Kilo bildirimi Hepfitim T Titizz1

Geçen hafta Cuma: 72
Bugün: 71.9
Olsun canm artı değilsin ❤

Merhaba Hepfitim ;
Ortakta Baharın bi mesajı var “referans kaptanlar duruma el atabilirdi, referans kaptanlık sistemi niye var?” diyor
Bu durumda yapmam gereken bişey varsa buradayım canım. Takımı sürdürmek istiyorsanız takip ederim , tabi senin yaptığın gibi olabilmesi imkansız ama elimden geleni yaparım. Ya da yapılabilecek başka bişey varsa hazırım.
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…