Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar isleri bitirip anca yapabilicem spor listesini hem eksikler de var onlar da gelsin spir bildirimi yaparlarsa karışmasın sonradan
Kızlar isleri bitirip anca yapabilicem spor listesini hem eksikler de var onlar da gelsin spir bildirimi yaparlarsa karışmasın sonradan

Süper gözüküyorsun artık bırak canım diyeti odaklan derslerine sonuçta hedefini tutturdun şimdi kariyer hedefini tutturmada.

Kesinlikle canım
Editör 6 ay yarışamazlar deyince napcagimi bilemedim
O yüzden apar topar oldu kusura bakmayın
Emekleriniz boşa gitmesin
Olur mu çok teşekkürler , 6 ay çok uzun bir süre zaten. 1,5 ay sonra bu takımda buluşacağız zaten o zamana kadar da hedefe yaklaşmış olurum inşallah Gelince size sürpriz olur

Boş kalmayı bekliyordum canım kilo bildirimi :67.3 geçen cumaya göre sabit .çok çok şaşkın ve de mutluyum afedersiniz neredeyse haftada 1 tuvalete gidebildigim için bazı zamanlarda çok şişkinlik oluyor sanırım pazartesi de öyleydi.o kadar diyeti bozmaya artı olmamış çok mutluyum

Tamam tatlım
Sana da izin yazıyorum bilgin olsun
Tüm gruba benden izin

Hepfitim kaptanım, deneme süresi dolan üyeleriniz için yazmak istedim. Sizin takım açılana kadar listeye girdikleri takımda takılacaklar sanırım değil mi?
Benim listem 12 kişi şu an, sanırım 1-2 kişi alabilirim eğer isterlerse :)

Sevinirim canım
Ya bu transfer mecburi oldu 6 ay uzak kalmamaları için
Takım açılınca alırım üyelerimi
R rengarenkk
incebellihatun
Size emanet o zaman ❤❤

Süper gözüküyorsun artık bırak canım diyeti odaklan derslerine sonuçta hedefini tutturdun şimdi kariyer hedefini tutturmada.
Teşekkür ederim canm haklısın. Bu ara soğudum biraz ders çalışmaktan sanırım millet günde 8 9 saat ders çalışırken benim.gunde çalıştığım 1 2 saatle bir şey olamayacgi düşüncesi sardı toparlanıp tekrar sarilmam lazim derslere
Sağol kaptanım ama merak etme bomba gibi döneceğiz
Fit bomba

O zaman takım açılınca gel yeniden denemesüreci başlatalım olur mu canım bayramdan sonra açılacak takım tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…