Tamam canım teşekkür ederimKaptanlardan cvp gelir canım birazdan kim cagirirsagit olur mu
Kızlar isleri bitirip anca yapabilicem spor listesini hem eksikler de var onlar da gelsin spir bildirimi yaparlarsa karışmasın sonradan
Kızlar isleri bitirip anca yapabilicem spor listesini hem eksikler de var onlar da gelsin spir bildirimi yaparlarsa karışmasın sonradan
Kesinlikle canım
Olur mu çok teşekkürler , 6 ay çok uzun bir süre zaten. 1,5 ay sonra bu takımda buluşacağız zaten o zamana kadar da hedefe yaklaşmış olurum inşallahKesinlikle canım
Editör 6 ay yarışamazlar deyince napcagimi bilemedim
O yüzden apar topar oldu kusura bakmayın
Emekleriniz boşa gitmesin
Merakla bekliycemOlur mu çok teşekkürler , 6 ay çok uzun bir süre zaten. 1,5 ay sonra bu takımda buluşacağız zaten o zamana kadar da hedefe yaklaşmış olurum inşallahGelince size sürpriz olur☺
Boş kalmayı bekliyordum canım kilo bildirimi :67.3 geçen cumaya göre sabit .çok çok şaşkın ve de mutluyum afedersiniz neredeyse haftada 1 tuvalete gidebildigim için bazı zamanlarda çok şişkinlik oluyor sanırım pazartesi de öyleydi.o kadar diyeti bozmaya artı olmamış çok mutluyum
Tamam tatlımBoş kalmayı bekliyordum canım kilo bildirimi :67.3 geçen cumaya göre sabit .çok çok şaşkın ve de mutluyum afedersiniz neredeyse haftada 1 tuvalete gidebildigim için bazı zamanlarda çok şişkinlik oluyor sanırım pazartesi de öyleydi.o kadar diyeti bozmaya artı olmamış çok mutluyum
Sağol kaptanım ama merak etme bomba gibi döneceğizTamam tatlım
Sana da izin yazıyorum bilgin olsun
Tüm gruba benden izin
Dönecez inşallah kuzumSağol kaptanım ama merak etme bomba gibi döneceğiz
Sevinirim canımHepfitim kaptanım, deneme süresi dolan üyeleriniz için yazmak istedim. Sizin takım açılana kadar listeye girdikleri takımda takılacaklar sanırım değil mi?
Benim listem 12 kişi şu an, sanırım 1-2 kişi alabilirim eğer isterlerse :)
Teşekkür ederim canm haklısın. Bu ara soğudum biraz ders çalışmaktan sanırım millet günde 8 9 saat ders çalışırken benim.gunde çalıştığım 1 2 saatle bir şey olamayacgi düşüncesi sardı toparlanıp tekrar sarilmam lazim derslereSüper gözüküyorsun artık bırak canım diyeti odaklan derslerine sonuçta hedefini tutturdun şimdi kariyer hedefini tutturmada.
Fit bombaSağol kaptanım ama merak etme bomba gibi döneceğiz
kaptanım giremediğim için çok koptum buradan, nedir bu?Kızlar şimdi kim 1.5 ay takımı bekleyecek kim transfer istiyor lütfen belirtsin...Yarına sabaha kadar süreniz var
Hepfitim grup acılana kadar izinli
T Titizz1
@clarke34
@olvidos
eceboce transfer düşünüyor
@fulias grup acılana kadar izinli
Beyaz leylak
hande_buse
incebellihatun
@Misslina_1
cardiogod
R rengarenkk
evet canım 9. takıma geçtimAaaatamam o zaman mecbur transfer olayım, hangi takımları öneriyordun kaptanım? eceboce 9.takıma mı gitmişti?
ne olduğunu anlamadım ama çok duygulandım. ne ayrılması ne oldu grubumuza? başka bir yere gitmeyeyim, çünkü kk'ya giremeyeceğim yoğun bir süreç bekliyor beni.Kızlar ben sizin adınıza kaptanlara sordum alacak olanlar cvp yazarlar
@Misslina_1
R rengarenkk
incebellihatun
cardiogod
Canım takım kapanıyorkaptanım giremediğim için çok koptum buradan, nedir bu?
neden kapatıyoruzCanım takım kapanıyor
Yeni üye olduğun için başka takıma transfer olmazsan 6 ay yarışamıyosun
O zaman takım açılınca gel yeniden denemesüreci başlatalım olur mu canım bayramdan sonra açılacak takım tekrarne olduğunu anlamadım ama çok duygulandım. ne ayrılması ne oldu grubumuza? başka bir yere gitmeyeyim, çünkü kk'ya giremeyeceğim yoğun bir süreç bekliyor beni.
buraya bile gelemedim kaç gündür aktif olarak
çok üzüldüm şimdi niçin böyle bir şey oldu?
Geçici olarak kuzum açıcaz tekrarneden kapatıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?