Sagol canm❤
Heheh insallah canm takım açıldığında titiz1 diye çıkmazsam baklavalı hatun yazarsınız
ben şimdi google a yazdım direkt sen çıktınSagol canm❤
Heheh insallah canm takım açıldığında titiz1 diye çıkmazsam baklavalı hatun yazarsınız
Aynı şeyi düşündümsayfa kapanmıyor di mi? Kilit vurmuyoruz yani. Gelir arada laf atıp kaçabilir miyim?
sayfa kapanmıyor di mi? Kilit vurmuyoruz yani. Gelir arada laf atıp kaçabilir miyim?
Sayfa mesajlara kapanır canlarım. Dükkanın kepenkleri iniyor, çok üzüldümAynı şeyi düşündüm
AY AY ilk üçe girmişimmmmSPORUN INCILERI
1. T Titizz1 .......... 2447
2.incebellihatun ... 1612
3.eceboce ........ 500
4. R rengarenkk .... 420
5. @hande_buse ... 375
6.BenimKemiklerimiri ............. 305
7.Hepfitim ....... 240
SPORSUZ HANIMLAR
1. @clarke34
2. @olvidos
3. M Misslina_1
4.Beyaz leylak
5.cardiogod
SPOR YAPAN TUM ARKADAŞLARI TEBRIK EDIYORUM ❤
Teşekkür ederim cevabınız için 3.takima girmeden önce bol bol diyet başarı hikayeleri okurdum ona devam ederim arada da ilginç olaylar enteresan vakalar için bdv ye bakarımSayfa mesajlara kapanır canlarım. Dükkanın kepenkleri iniyor, çok üzüldüm
Hepfitim bu hafta listeye alamadığın ama listeye girmeye hak kazanan üyelerin transfer oldukları İçin başka takımda listeye hemen girebilirler ancak bu kaptanın insiyatifinde bi durum olduğu İçin belki 1 hafta uyum değerlendirmesi yapmak istenebilir.
Sorun çözülmüştür belki ama hatırlatmak istedim.
Artık bitti tatlım şimdi editöre yazcamHepfitim kaptanim durum ne Şimdi dağıldık mi bitti mi
Malesef kapatcaz kuzumsayfa kapanmıyor di mi? Kilit vurmuyoruz yani. Gelir arada laf atıp kaçabilir miyim?
❤❤Aynı şeyi düşündüm
Sayfa mesajlara kapanır canlarım. Dükkanın kepenkleri iniyor, çok üzüldüm
Hepfitim bu hafta listeye alamadığın ama listeye girmeye hak kazanan üyelerin transfer oldukları İçin başka takımda listeye hemen girebilirler ancak bu kaptanın insiyatifinde bi durum olduğu İçin belki 1 hafta uyum değerlendirmesi yapmak istenebilir.
Sorun çözülmüştür belki ama hatırlatmak istedim.
ben bayramdan sonra giremiycem doğru mu?Kızlar artık editöre yazıyorum grup kapatılması için
Kendinize çok iyi bakın her sonun bir başlangıcı var
Inşallah çok güzel bir başlangıç yapcaz siz yine ara ara grubu yoklayın
Belkisahgull kaptanım işlerini erkenden yoluna koyar gelip takımı açar
incebellihatun ve R rengarenkk grup acılana kadar morordek ek kaptanima yani 5.takıma emanetsiniz
Grup açılır açılmaz haberleşiriz
1hafta uyum için free de kalmanız lazım sonra uyum sağlarsanız haftaya listeye alır kaptanım sizi
Ve ben sizin uyum saglayacaginiza eminim ❤❤
Ya bu kadar etkileneceğimi zannetmiyordum buraya çok alışmışım
Inşallah biraraya gelicem tekrar
Hepinize şimdiden hayırlı ramazanlar ve hayırlı bayramlar kendinize iyi bakın
Sürprizler bekliyorum sizden
Kuzum yeniden denemesüreci olacak yeni üye olmuş olacaksinben bayramdan sonra giremiycem doğru mu?
Tabi ki canim tekrar cagircaz sizleriHepfitim kaptanım geri grubumuza dönebileceğiz demi
Emeklerin için teşekkürler kaptanım. Görüşmek üzere. Şimdiden hayırlı ramazanlar sizlere deKızlar artık editöre yazıyorum grup kapatılması için
incebellihatun ve R rengarenkk grup acılana kadar morordek kaptanima yani 5.takıma emanetsiniz
1hafta uyum için free de kalmanız lazım sonra uyum sağlarsanız haftaya listeye alır kaptanım sizi
Inşallah biraraya gelicez tekrar
Görüşürüz kaptanım kendinize iyi bakınKızlar artık editöre yazıyorum grup kapatılması için
incebellihatun ve R rengarenkk grup acılana kadar morordek kaptanima yani 5.takıma emanetsiniz
Burayı aratmaz inşaallah diğer gireceğim grupKızlar artık editöre yazıyorum grup kapatılması için
Olacak canım uyum için mecburİyi bakalım iki aylığına ayrılacaz o zamanşimdi yeni gireceğimiz takımda da deneme sürecimiz olacak değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?