tamammm :) ben burayla başladım burayla devam edeceğimO zaman takım açılınca gel yeniden denemesüreci başlatalım olur mu canım bayramdan sonra açılacak takım tekrar
Tamam tatlım tartını da al bu aradatamammm :) ben burayla başladım burayla devam edeceğimo zamana kadar da devam ayrıca sağlıklı beslenmeye
Evet anladım canım elimizden geldiğince destek olmak isteriz tabi ki :) Takım açılınca da geri gelirler. Bu arkadaşların bilgileri ve bu haftaki bildirimleri mevcut mu? Ben kendi listeme ekliyorum direkt değil mi emin olamadım bi an ben de :))Sevinirim canım
Ya bu transfer mecburi oldu 6 ay uzak kalmamaları için
Takım açılınca alırım üyelerimi
R rengarenkk
incebellihatun
Size emanet o zaman ❤❤
Valla canım bu üyeler 9 nisan da başladı yani şuan resmen listedelerEvet anladım canım elimizden geldiğince destek olmak isteriz tabi ki :) Takım açılınca da geri gelirler. Bu arkadaşların bilgileri ve bu haftaki bildirimleri mevcut mu? Ben kendi listeme ekliyorum direkt değil mi emin olamadım bi an ben de :))
O zaman biz takım açılana kadar 5.takımda devam ediyoruz.Valla canım bu üyeler 9 nisan da başladı yani şuan resmen listedeler
Fitanne123(72/71.9//%)yeni üye,bt:09/04/2019,
bk:76.2,hk:55
rengarenkk(63.8/63.4//%)yeni üye,bt:09/04/2019,
bk:64.8,hk:55
Canım sorun olacak olursa da transfer değil de yeni üye almışsın gibi olsun madem olmaz miEvet anladım canım elimizden geldiğince destek olmak isteriz tabi ki :) Takım açılınca da geri gelirler. Bu arkadaşların bilgileri ve bu haftaki bildirimleri mevcut mu? Ben kendi listeme ekliyorum direkt değil mi emin olamadım bi an ben de :))
Öyle olacak inşallah canimO zaman biz takım açılana kadar 5.takımda devam ediyoruz.
Evet kaptanım zaten öyle yapılması daha doğru, transfer değil de bizden listeye girmiş gibi olurlar. Takım açılınca da size transfer olurlar. Deneme süreci konusunda da sana güveniyorum, demek ki katılımlarını yeterli görmüssün ve listeye almaya karar vermissin. Ama fitanne'nin yüzdesi bizim takım yüzdesini baya etkileyecek gibi. Şu anda nota alma sınırındayız ve onu eklediğim anda 0,3'ün altına düsüyor yüzde. Böyle olmasını da istemem açıkçası. Kendi takımımda olan birini de iyi kilo veremediği hafta listeye eklemiyorum, haftaya daha iyi bir performans gösterirse diye bekletiyorum. Bu konuda nasıl bir yol izleyelim? fitanne bizim takımda 1 hafta daha beklemek ister mi? Yoksa başka bir takıma mı geçmek ister?Canım sorun olacak olursa da transfer değil de yeni üye almışsın gibi olsun madem olmaz mi
Gelince kendi karar versin canımEvet kaptanım zaten öyle yapılması daha doğru, transfer değil de bizden listeye girmiş gibi olurlar. Takım açılınca da size transfer olurlar. Deneme süreci konusunda da sana güveniyorum, demek ki katılımlarını yeterli görmüssün ve listeye almaya karar vermissin. Ama fitanne'nin yüzdesi bizim takım yüzdesini baya etkileyecek gibi. Şu anda nota alma sınırındayız ve onu eklediğim anda 0,3'ün altına düsüyor yüzde. Böyle olmasını da istemem açıkçası. Kendi takımımda olan birini de iyi kilo veremediği hafta listeye eklemiyorum, haftaya daha iyi bir performans gösterirse diye bekletiyorum. Bu konuda nasıl bir yol izleyelim? fitanne bizim takımda 1 hafta daha beklemek ister mi? Yoksa başka bir takıma mı geçmek ister?
Tamam bende transfer olayım öyle uygun gördüyseniz kaptanım birde ben deneme sürecini geçmedim mi?Kızlar ben sizin adınıza kaptanlara sordum alacak olanlar cvp yazarlar
M Misslina_1
R rengarenkk
incebellihatun
cardiogod
Eline sağlık canım* * * 3. Takım 619. Etap * * *(sezon finali)
Hepfitim (85.9/85.7/0.2/%0.23) izne ayrılmak istiyor
Olvidos (64.9///%)bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
Clarke34 ( 55.6/55.2/0.4/%0.72)mezun olmak istiyor
Titizz1 (52.5/52/0.5/%0.95)2.kez mezun olmak istiyor
hande_buse (61///%)sabit /mezun olmak istiyor
Beyaz leylak (67.3///%) sabit /izne ayrılmak istiyor
fulias (64.2/64.4/-0.2/%-0.31)sağlık sorunları nedeniyle izne ayrılmak istiyor
3.Takım ortalaması : 0.227
Eline sağlık canım ve tebrik ederim spor yapan tüm arkadaşları T Titizz1SPORUN INCILERI
1. T Titizz1 .......... 2447
2.incebellihatun ... 1612
3.eceboce ........ 500
4. R rengarenkk .... 420
5.hande_buse ... 375
6.BenimKemiklerimiri ............. 305
7.Hepfitim ....... 240
SPORSUZ HANIMLAR
1.clarke34
2. @olvidos
3. M Misslina_1
4.Beyaz leylak
5.cardiogod
SPOR YAPAN TUM ARKADAŞLARI TEBRIK EDIYORUM ❤
Sağol canm ❤
Ellerine sağlık tatlımSPORUN INCILERI
1. T Titizz1 .......... 2447
2.incebellihatun ... 1612
3.eceboce ........ 500
4. R rengarenkk .... 420
5.hande_buse ... 375
6.BenimKemiklerimiri ............. 305
7.Hepfitim ....... 240
SPORSUZ HANIMLAR
1.clarke34
2. @olvidos
3. M Misslina_1
4.Beyaz leylak
5.cardiogod
SPOR YAPAN TUM ARKADAŞLARI TEBRIK EDIYORUM ❤
Sagol canm❤Ellerine sağlık tatlım
Ilk 3 ü tebrik ediyorum ❤❤❤
Heheh insallah canm takım açıldığında titiz1 diye çıkmazsam baklavalı hatun yazarsınızVayyy az daha devam baklavalar oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?