- 7 Mart 2019
- 554
- 2.324
- 113
Diyet grupları bölümünden 5.takıma gir canımR rengarenkk arkadaşım naptın geçtin mi diğer gruba ben nasıl geçicem ?
Herşey için çok teşekkürler kaptanımKızlar artık editöre yazıyorum grup kapatılması için
Kendinize çok iyi bakın her sonun bir başlangıcı var
Inşallah çok güzel bir başlangıç yapcaz siz yine ara ara grubu yoklayın
Belki @sahgull kaptanım işlerini erkenden yoluna koyar gelip takımı açar
incebellihatun ve R rengarenkk grup acılana kadar @morordek kaptanima yani 5.takıma emanetsiniz
Grup açılır açılmaz haberleşiriz
1hafta uyum için free de kalmanız lazım sonra uyum sağlarsanız haftaya listeye alır kaptanım sizi
Ve ben sizin uyum saglayacaginiza eminim ❤❤
Ya bu kadar etkileneceğimi zannetmiyordum buraya çok alışmışım
Inşallah biraraya gelicez tekrar
Hepinize şimdiden hayırlı ramazanlar ve hayırlı bayramlar kendinize iyi bakın
Sürprizler bekliyorum sizden
5.takıma geçtim canım zaten kaptan davet etmişti yaR rengarenkk arkadaşım naptın geçtin mi diğer gruba ben nasıl geçicem ?
Helal olsun kaptanım, sende helal etÇıkıyorum kızlar
Hakkınızi helal edin
Buluşmak ümidiyle ❤❤
Evet canm tebrik ederim❤AY AY ilk üçe girmişimmmm
Helal olsun kaptanim kendinize iyi bakin❤Çıkıyorum kızlar
Hakkınızi helal edin
Buluşmak ümidiyle ❤❤
Helal olsun kaptanım, sende helal et. O kadar emek verdinInanın cok zor geliyor bana da ama herkes için hayirli olsun hepimizin birbirine hakkı geçti burada hakkınızı helal edin Allaha emanet olun seviyorum sizleri❤
Allah'a emanet ol canımInanın cok zor geliyor bana da ama herkes için hayirli olsun hepimizin birbirine hakkı geçti burada hakkınızı helal edin Allaha emanet olun seviyorum sizleri❤
Benim de hepinize helal olsun canm❤Helal olsun kaptanım, sende helal et. O kadar emek verdin❤❤❤
❤❤Allah'a emanet ol canım
Helal olsun canım sen de hakkını helal et. 1,5 ay sonra sen de yeni hedefle tekrar gelBenim de hepinize helal olsun canm❤
❤❤
Aa yok artıkHelal olsun canım sen de hakkını helal et. 1,5 ay sonra sen de yeni hedefle tekrar gel
Bizde seni cok seviyoruz canm benimHepinizi çok seviyorum canım arkadaşlarım
Helal olsun canım sende helal et ❤helalleşme kısmına katılamadıımmm:)
hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?