Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

36 yaşında 8 ve 4 yaşında iki çocuk annesiyim.
Evdeyim.
Daha önce 20 kilo verdim ama her şeyden aşırı kısınca korumada freni patlamış kamyon gibi yemek yedim.
Önce 5 kilo geldi uzun süre 65 de kaldım, sonra ilaç kullandım vs derken 10 kilo daha aldım maalesef.
Şimdi 75 kiloyum, boyum 1.60, hedefim 65.

Kızlar günaydın

Bugün itibariyle 62.7 kiloyum 2 hafta içinde inşallah iyi bir performans sergilerim de gruba tam katılıcam ya..
ayy 2 hafta sonra düz 60 la başlasam ne süper olacak..

sporlardan ne zaman puan almaya başlayacağız listeye girmeden spordan da puan alamıyo muyuz arkadaşlar

LAydLiNe kızz şişko kaptann
Menülerini bekliyorum bak sen kaşındın
Bi abdest al tövbe et başla yarın diyete
Menülerinide buraya yaz mutlaka hergün bekliyorummm

Dün saat 21:00 den sonra uyudum sabaha kadar. Öyle yorulmuş ki vücudum istem dışı uyudum maalesef. Bugün akşamdan sonra menülerim geliyor çünkü bu sabah 72 yi gördüm tartıda. Çok uzun zamandır ilk kez 7 li rakamları görüyorum. Bu şok bana yeter.

Ben daha tartılmadım ama 71li bir şey bekliyorum çok şükür buluştuk artık

Tamamdır cnm hoşgeldin tekrar
Canım spor takibi yapacak arkadaş tatilde
Puanlama takip olucak biraz oturtalım o arada kedicikte gelir
Günaydın 85.1 ile başlıyorum bende

Hadi bakalım bismillah

***3. Takım 636. Etap***

Sahgull (72/67,9/4,1/%0,17) 603. Etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 33’e bölündü

Hepfitim (85.7///%) 619. Etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 17’ye bölündü

uykucu melek(61,2///%) 577.etapta hamilelik sebebiyle izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 59’a bölündü

ervanazlim (77.6/85,1/+7,5/%-0,15) 572.etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 64’e bölündü

Pİsi pisi kopatim (62,8///%)
602. Etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 34’e bölündü,eski nick sismaniye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…