Uyumuyor zaten aynen içmeyimAman içme uyku düzenini etkiliyormuş yeşil çay bebeklerde
Ben kapattım artık o defteri zatenAman bacım az bi dinlenek
Psikolojik olarak hazır değilim
Ay valla tebrik ediyorum ben ikinci de kapattımBen kapattım artık o defteri zaten
Yok olmaz canimAy valla tebrik ediyorum ben ikinci de kapattım dukanbira bana da olmaz zaar benim bebe 3 aylık daha
Ben anca ıhlamur anason rezene içeyim bariYok olmaz canim
Iç iç lezzetliBen anca ıhlamur anason rezene içeyim bari
O değilde ben bu ara normal çaya tiryaki oldum onun zararı olur muIç iç lezzetli
Senin çocukların arası da benimki gibiymiş benim 3 yıl önceki halimHoşgeldin canım biz tanışmadık kedi ben verilecek 9-19 kilom var 2 bebem var emziriyorum ankaradayım.
Menün de oldukça iyi kilo almak istiyorsan tabi hem simit hem baklava mantı cheesecake ohh diyet yapanları sabote edercesine hain gaddar ve fettan bir menü
ya ya ne demezsin
Afiyet olsun cnn
Su nekadar içiyorsun
Kızzz bu ne
Elektrikli sandalyem nerdeee benim
Amanınnn
Yememen gereken herseyi yemişsin
Bak ilk menü bişey demiyorum ama bidahakine fururum
Hoşgeldin canım tabiki
Kendini tanıtırsan sevinirim
Birde ilk sayfada kurallarımız var güzellce oku kabul ettiğini beyan et cnm
Haftaya hayatta almam derece yapicizz
Ne yap et tartıl yarın ben anlamam
O değilde ben bu ara normal çaya tiryaki oldum onun zararı olur mu
tamam kaptanim elimden geleni yapicamya ya ne demezsin
Afiyet olsun cnn
Su nekadar içiyorsun
Kızzz bu ne
Elektrikli sandalyem nerdeee benim
Amanınnn
Yememen gereken herseyi yemişsin
Bak ilk menü bişey demiyorum ama bidahakine fururum
Hoşgeldin canım tabiki
Kendini tanıtırsan sevinirim
Birde ilk sayfada kurallarımız var güzellce oku kabul ettiğini beyan et cnm
Haftaya hayatta almam derece yapicizz
Ne yap et tartıl yarın ben anlamam
Ayy evet aynen katılıyorumValla ben çayı çok severim emzirirken de her ne kadar sıcak çay içemesem de içerdim bebeği uykusuz bırakır diyorlar ama ben şahsen öyle bi etki görmedim uykusuzluk dışında zararı var midir bilemiyorum
Canım kafein var amaO değilde ben bu ara normal çaya tiryaki oldum onun zararı olur mu
Zaten takimin amacı bu canımSenin çocukların arası da benimki gibiymiş benim 3 yıl önceki halim
Evet menüm çok fena onu da sizle düzelticem inşallah bana destek olur musunuz lütfen yaptığım sporlar ve içtiğim sular boşa gidiyoooor
Ben tıkandıkça protein atak yapıyorum canım bir ya da iki gün saf protein metabolizmayı hızlandırıyor da
zabağn 7sinde geldiler saltanat 1gün sürdü
Nezaretten mapısa geşcem der gibi nası tarif buSimdilik emniyetin ordayim
Adliyeye tasincam
4beben mi var idolsün 3le ben büyük bi huni arıyom da5. Dİyecektin galiba
9 aylık bebek ya içeyim mi
A ha ha geçerli sebeplerim var açıklayabilirimAaaa bizi aldatıyor musun sennn
Allah bağışlasın canım tamam yazarım böyleKendi fiziksel özelliklerinden yaş aile durumu gibi şeyler canım
Ben 30 yaşındayım evliyim iki çocuğum var 2.5 yaş ve 4.5 aylık ankarada yaşıyorum kamu da çalışıyorum ama şuan bebeklerden ötürü izindeyim. Doğum kilolarımı vermeye uğraşıyorum boyum 165 58-55 bandına inersem tadından yenmez bir hal alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?