- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
Kız sakın o hataya düşme hem kilo alırsın hem senin çocuklarda küçük bi çıkar elden 10 sene yapma sonra bi dene yapı ver ama bak bir tane yapmanı seferAmin kuzum Aminn
Allah razı olsun
Ay bu bebek lafı kv ile esimin dilinde bu günlerde
Allah hayra yorsun
Ne kadan gıcık bir kedisin kız kan ter için de gitmiş gelmiş uçmamış ya yürümüş ayaklarıylaYürüyüşü saymam ama gerisini hesaplarım bi defter bulam en iyisi
Ooo listen çok iyi canım öğlen yemiyor musun diyetisyenim 3 saatten fazla açlık göbek kısmında yağlanma yapıyor diyordu
M mavi 1224 canım hoşgeldinBi kaç gündür yemiyorum canım bilmiyordm bunu yağlanma işini söylediğin iyi oldu
Oohh mis yemiş işte ilk günden alışır bize baka baka biz zayıfladıkça yemez yağda yumurta kapama neymAfiyet olsun canım
Şimdik ilk günden yüklenmeyelim de çok karbon olmuş
Ekmek tam buğday değil diye düşünüyorum yumurtada yağda yumurta galiba
Kıskandı kıskkanççççNe kadan gıcık bir kedisin kız kan ter için de gitmiş gelmiş uçmamış ya yürümüş ayaklarıyla
Bana o diyetisyeni söyle cağnım diyetisyenim ne güzel demiş bende diyorum neden yağlandım bu kadar aç da kalıyorumOoo listen çok iyi canım öğlen yemiyor musun diyetisyenim 3 saatten fazla açlık göbek kısmında yağlanma yapıyor diyordu
Kız deli sağlık ocağına ebeye gitmiş spor sayılmaz o bakan ın işine karışmayınNe kadan gıcık bir kedisin kız kan ter için de gitmiş gelmiş uçmamış ya yürümüş ayaklarıyla
Afiyet olsun23 ağustos menüsü
9:00 ➡ Haşlanmış yumurta, 7 zeytin, peynir, domates, salatalık, 2 dilim tam buğday ekmeği
13:00 ➡ 1 kase sebze çorbası, 1 kase yoğurt, eti form çubuk kraker bir kaç tane
16:00 ➡ 1 elma
19:30 ➡ 6 kaşık etli nohut, 1 kase cacık
Su: 2 litre
Spor : 6 bin adım
Iyi aksamlar kızlar
Bugün ki menümü yazayım
12:00 de bi küçücük bazlama domates biber 1 tane de avuç içi kadar krep yedim azıcık çikolatayla
17:30 3 dilim kadar ekmekle yumurta yedim
Suyumu bol bol içtim bugün benim adam erken geldi işten spor yalan oldu..
O kadar yürüdüm ben zalımmm bakanKız deli sağlık ocağına ebeye gitmiş spor sayılmaz o bakan ın işine karışmayın
Kız deli sağlık ocağına ebeye gitmiş spor sayılmaz o bakan ın işine karışmayın
Afiyet olsun kaptanım möhteşem bir menüMenüm
Kahvaltı 11
Domates salatalık
Az tulum peynir
1 dlm ekmek
Öğle 14:00
4 dlm karpuz
Akşam 18:30
2 küçük biber dolması
Yoğurtlu semizotu
1 dlm ekmek
2 lit su
Sağol canım ife başlıcam ama daha başlıyamadımA
Afiyet olsun kaptanım möhteşem bir menü
Kız şişko senin boyun kısa benden sen geçsen de farketmezYalnız 200 gr ile beni geçmişsin sevinme fazla buna izin vermemm
Ya ama kavgada söylenmezKız şişko senin boyun kısa benden sen geçsen de farketmez
Senin boy kaçtı gaptanımYa ama kavgada söylenmez
Teşekkür ederim canım benim ❤Kolay gelsin canım
Çok güzel canım Afiyet olsun23 ağustos menüsü
9:00 ➡ Haşlanmış yumurta, 7 zeytin, peynir, domates, salatalık, 2 dilim tam buğday ekmeği
13:00 ➡ 1 kase sebze çorbası, 1 kase yoğurt, eti form çubuk kraker bir kaç tane
16:00 ➡ 1 elma
19:30 ➡ 6 kaşık etli nohut, 1 kase cacık
Su: 2 litre
Spor : 6 bin adım
Kara kaplı olsunYürüyüşü saymam ama gerisini hesaplarım bi defter bulam en iyisi
Bol aciktirici menü olmuş canimIyi aksamlar kızlar
Bugün ki menümü yazayım
12:00 de bi küçücük bazlama domates biber 1 tane de avuç içi kadar krep yedim azıcık çikolatayla
17:30 3 dilim kadar ekmekle yumurta yedim
Suyumu bol bol içtim bugün benim adam erken geldi işten spor yalan oldu..
Bacım 40 yaşında oluyom o zamanKız sakın o hataya düşme hem kilo alırsın hem senin çocuklarda küçük bi çıkar elden 10 sene yapma sonra bi dene yapı ver ama bak bir tane yapmanı seferben öyle yapacağım da
Menü ağladı ağladıMenüm
Kahvaltı 11
Domates salatalık
Az tulum peynir
1 dlm ekmek
Öğle 14:00
4 dlm karpuz
Akşam 18:30
2 küçük biber dolması
Yoğurtlu semizotu
1 dlm ekmek
2 lit su
Aslında taşınma toplanma aşamasında bana da if iyi olur sankiSağol canım ife başlıcam ama daha başlıyamadım
Sen yürümeyeli yıllar olduğu belli oldu canım yarım saatte ne kanı ne teri az yürüyüş spor yap da etiketle bakalımNe kadan gıcık bir kedisin kız kan ter için de gitmiş gelmiş uçmamış ya yürümüş ayaklarıyla
Kedicik ben taşınıp yerlesene kadar mazur gör beniSen yürümeyeli yıllar olduğu belli oldu canım yarım saatte ne kanı ne teri az yürüyüş spor yap da etiketle bakalım
İF yapacam diye leeahmacun pideleri gömükleme de ben senin hareketliliğini ekşından sayarımKedicik ben taşınıp yerlesene kadar mazur gör beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?