CanımsınİF yapacam diye leeahmacun pideleri gömükleme de ben senin hareketliliğini ekşından sayarım
Bana o diyetisyeni söyle cağnım diyetisyenim ne güzel demiş bende diyorum neden yağlandım bu kadar aç da kalıyorum@kedilovic sen ne bilecen ya karışma diyetisyen öyle demiş bacım
Cm sine kadar aynıyız yaa canım kaptanım
Canım zeytinden kısmayarak vermiştim kiloAfiyet olsun
Menü güzel cnm
Sadece 7 zeytin fazla sen onu 4 e indir
Zeytin masum görünür ama değil
Canım nerden tutsan elinde kalıyo bir öğün bile düzenli değil
Hadi toparlan artık
Evde o vardı canım, alış veriş yapmam lazım. Aslında kahvaltı dışında unlu gıda tüketmiyorum normaldeÇok güzel canım Afiyet olsun
Sadece form yeme onun yerine kepekli grissini tavsiye ederim
Nasıl yani yağda yumurta yemiyor musunuz?Oohh mis yemiş işte ilk günden alışır bize baka baka biz zayıfladıkça yemez yağda yumurta kapama neym
Afiyet olsun canımHayırlı geceler
Bugün yedikelerim
Kahvaltıda semizotlu yoğurtlu salata yarım kk beyaz peynir bide bi çorba kaşığı kadar kırmızı biberli kahvaltılık sos ( ev yapımı )
Akşam üstü meyve ve yeşil çay
Akşamda bir tabak menemen ve iki köfte
Eki Görüntüle 2301176
Formun çoğu ürünlerinde glikoz şurubu varmışEvde o vardı canım, alış veriş yapmam lazım. Aslında kahvaltı dışında unlu gıda tüketmiyorum normalde
Yok yiyoruz da yağ miktarına dikkat ediyoruzNasıl yani yağda yumurta yemiyor musunuz?
Günaydın canımGünaydın
Aa bilmiyordum canım, mecbur kalmadıkça almam artık.Afiyet olsun canım
Formun çoğu ürünlerinde glikoz şurubu varmış
Ben de çok yerdim
Ama burda öğrendiğim paketli her ürün tehlikeli
Yok yiyoruz da yağ miktarına dikkat ediyoruz
Mesela zeytin yağlı peynir yağlı işte birde yağlı yumurta hooooop vücuda gitti
Miktar kontrolü yapmamız gerekiyor
Günaydın canım
Offf aynı ben, günaydınGünaydınnn
Ben neden bu saatte uyandım şimdi
Çünkü açım
Tok karnına ne güzel uyunuyordu
Yemiyoz omleti bile yağsız tavada yada peçeteyle 1damla yağlayıp yapıyozNasıl yani yağda yumurta yemiyor musunuz?
İlginç, sağlıklı yağlardan kısmadan 20 kilo verdim benYemiyoz omleti bile yağsız tavada yada peçeteyle 1damla yağlayıp yapıyoz
Her vücut farklı çalışıyo demekkiİlginç, sağlıklı yağlardan kısmadan 20 kilo verdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?