Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menü bugün iç acıcı olmadı ama köprüden önce son çıkış artık yok böyle menü
Kahvalti(10:30)
5 kaşık kadar kavurmalı yumurta
Çok az lor peynir
Avuç ici kadar ekmek
Domates salatalik
2 fincan çay

Aksam (19:00)
1 mevlana
3 dilim kavun 3 dilim karpuz
Salata
sahgull

Hayırlı geceler
Bugün yedikelerim
Kahvaltıda semizotlu yoğurtlu salata yarım kk beyaz peynir bide bi çorba kaşığı kadar kırmızı biberli kahvaltılık sos ( ev yapımı )
Akşam üstü meyve ve yeşil çay
Akşamda bir tabak menemen ve iki köfte

Bana o diyetisyeni söyle cağnım diyetisyenim ne güzel demiş bende diyorum neden yağlandım bu kadar aç da kalıyorum @kedilovic sen ne bilecen ya karışma diyetisyen öyle demiş bacım
Diyetisyen Aysel Şevik Alanya'da kendisi gerçekten 3 saati geçirmediğim ve ara öğün yaptığım zamanlar belim incecik oluyordu komşularım hep diyordu yeter belin hiç kalmadı ama ne zaman ki dikkat etmesem ara öğünlere yağdan kilo alıyordum.Yağdan yakınca vücut çok iyi görünüyor ama sadece kilo verince sarkık duruyor sanki vücut

M mavi 1224 canım hoşgeldin
Hiç öyle bir şey duymadım hatta gülesim geldi şuan diyetisyen safsatası diyorum açlık leptin hormonu demek leptin hormonu yağ yakan hormon demek
Hoşbulduk canım valla kadının dediklerini uyguladığımda çok güzel sonuçlar alıyordum.

Afiyet olsun
Menü güzel cnm
Sadece 7 zeytin fazla sen onu 4 e indir
Zeytin masum görünür ama değil

Canım nerden tutsan elinde kalıyo bir öğün bile düzenli değil
Hadi toparlan artık
Canım zeytinden kısmayarak vermiştim kilo önceki kilo vermem de aşırı kıstım her şeyden, diğer öğünleri kastediyorum, korumaya geçince normal yemeğe geçince bile kilo almaya başladım.
Hedefe ulaştıktan sonra da devam edeceğim bir yöntemle vermek istiyorum artık :)
Fevzi Özgönül yöntemi mantıklı geliyor a tam uygulayabilirsem

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım
Evde o vardı canım, alış veriş yapmam lazım. Aslında kahvaltı dışında unlu gıda tüketmiyorum normalde
Formun çoğu ürünlerinde glikoz şurubu varmış
Ben de çok yerdim
Ama burda öğrendiğim paketli her ürün tehlikeli
Nasıl yani yağda yumurta yemiyor musunuz?
Yok yiyoruz da yağ miktarına dikkat ediyoruz
Mesela zeytin yağlı peynir yağlı işte birde yağlı yumurta hooooop vücuda gitti
Miktar kontrolü yapmamız gerekiyor
Günaydın canım

Aa bilmiyordum canım, mecbur kalmadıkça almam artık.
Anladım yağ konusunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…