Birden çok yüklenme bikaç gün arayla arttır vücut alışsınOff çok pişmanım ben aslında dışarda ızgara tarzı şeyler seviyorum ama eşim aceleci çok bekleyemiyor öyle şeyleri.Şimdilik 20 dk twister yaptım+ayakta bisiklet crunch hareketi×26,süpermen ve yüzücü×20,yan yatarak bacak açma sol×20,sağ×20,kelebek tekme 22s,plank 40s başka ne yapayım kalori yskmak için
Haklısın canım çok zorlamıyım sonra bütün vücudum ağrıyor hiç yapamıyorum.Yatana kadar hafif birşeyler daha yapayım.Birden çok yüklenme bikaç gün arayla arttır vücut alışsın
Benim uygulamada tüm vücut kol bacak basen karın ayrı ayrı vardı hepsini yapıyordum
Leslie de yapabilirsin evde zumba oryantal falan
Benim yağ yakıcı egzersizler yazıyor bölgesel var ama sanırım ücretli onlar canımBirden çok yüklenme bikaç gün arayla arttır vücut alışsın
Benim uygulamada tüm vücut kol bacak basen karın ayrı ayrı vardı hepsini yapıyordum
Leslie de yapabilirsin evde zumba oryantal falan
artik donuyorum evime
Geçen sene ücretli değildi çok güzeldi herşey para olmuş artıkBenim yağ yakıcı egzersizler yazıyor bölgesel var ama sanırım ücretli onlar canım
Yarın bomba bi menü bekliyorum sendenartik donuyorum evime
gecmis defterleri kapatip temiz bi sayfa acalim
Aynen canım daha iyi olur sanada çok yük olmazSquat ı kaç saniye aralıklarla tekrar ediyon bacım?
Bir de plank iki dakika aralıksız mı yaptın ?
sahgull bir de herkes kendi puanını hesaplayıp yazsa alsa daha iyi olur kaptaniçem dimi?
Kasap cnm hazır yemem hayatta sevmemHerkes sucuk gömüklüyor bu ara yav şöyle katkısızından bulsam ben de alacam da ahh işte yok
Tüh yav neyse şu spor puanlama tablosunu not alayım da bi kağıda işim kolaylaşsınAynen canım daha iyi olur sanada çok yük olmaz
Menü ve varsa sporKızlar internet paketim bitti bir hafta akşamları ancak yazarım ne önemli girdiğimde ne yazmaya öncelik vereyim
Afiyet olsun canım ekmek çok değil mi tb mi normal miSelam arkadaşlar
Menümü yazayım
Sabah kıyma kavurma yanında 2 dilim ekmek muz domates
Akşam közde patlıcan salatası ve 3 dilim kadar ekmek
Bugün o kadar koşturmalı gecti ki henüz oturabildim spor olmasa da adı hiç yerimde durmadım yani
sleepy angel sikilastirici krem krauterhof çok iyi diyorlar bende var etkili biseye benziyo ama maalesef düzenli kullanamadığım için bende tam ise yaramadı
Canım gunluk 5 msj yazmalıyız en azKızlar internet paketim bitti bir hafta akşamları ancak yazarım ne önemli girdiğimde ne yazmaya öncelik vereyim
Ekmek biraz fazla geldi gözüme canımSelam arkadaşlar
Menümü yazayım
Sabah kıyma kavurma yanında 2 dilim ekmek muz domates
Akşam közde patlıcan salatası ve 3 dilim kadar ekmek
Bugün o kadar koşturmalı gecti ki henüz oturabildim spor olmasa da adı hiç yerimde durmadım yani
sleepy angel sikilastirici krem krauterhof çok iyi diyorlar bende var etkili biseye benziyo ama maalesef düzenli kullanamadığım için bende tam ise yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?