Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Off çok pişmanım ben aslında dışarda ızgara tarzı şeyler seviyorum ama eşim aceleci çok bekleyemiyor öyle şeyleri.Şimdilik 20 dk twister yaptım+ayakta bisiklet crunch hareketi×26,süpermen ve yüzücü×20,yan yatarak bacak açma sol×20,sağ×20,kelebek tekme 22s,plank 40s başka ne yapayım kalori yskmak için

Birden çok yüklenme bikaç gün arayla arttır vücut alışsın
Benim uygulamada tüm vücut kol bacak basen karın ayrı ayrı vardı hepsini yapıyordum
Leslie de yapabilirsin evde zumba oryantal falan

Birden çok yüklenme bikaç gün arayla arttır vücut alışsın
Benim uygulamada tüm vücut kol bacak basen karın ayrı ayrı vardı hepsini yapıyordum
Leslie de yapabilirsin evde zumba oryantal falan
Haklısın canım çok zorlamıyım sonra bütün vücudum ağrıyor hiç yapamıyorum.Yatana kadar hafif birşeyler daha yapayım.

Kızlar sıkılaşmak için yapıyom sporu zaten ama bildiğiniz egzersiz vidyosu falan varsa link atın önerilere açığım
Sıkılaştırıcı ürün de olsa süper olcak ama

Selam arkadaşlar
Menümü yazayım
Sabah kıyma kavurma yanında 2 dilim ekmek muz domates
Akşam közde patlıcan salatası ve 3 dilim kadar ekmek
Bugün o kadar koşturmalı gecti ki henüz oturabildim spor olmasa da adı hiç yerimde durmadım yani
sleepy angel sikilastirici krem krauterhof çok iyi diyorlar bende var etkili biseye benziyo ama maalesef düzenli kullanamadığım için bende tam ise yaramadı

Kızlar internet paketim bitti bir hafta akşamları ancak yazarım ne önemli girdiğimde ne yazmaya öncelik vereyim
Menü ve varsa spor
Bizlerinkine yorumlar falan
Paketsizliği en iyi ben anlarım 2aydır ek ala ala helak oldum kaçgündür komşunın wifi ile giriyodum yarım saat önce yenilendi paketim
Eve de bağlatcaz da mahalle doluymuş bekliyoruz

Afiyet olsun canım ekmek çok değil mi tb mi normal mi

Kremi not alıyorum hemen araştırayım

Ekmek biraz fazla geldi gözüme canım
Beyaz ekmek ise çok fazla kg vermek isteyen birine
Ilk başlarda eksi olur sonra uğraştırır durur
Nerden mi biliyom
Ben bu kiloları boş yere almadım

Slm hatunlar mutfak ve yatak odası kaldı toplanacak
Arada online alışverişimi de unutmadım tabi
Süper menüyü de yazayım kaptanın eli kasiniyosa
Az kasisin beni

Kahvaltı (11:00)
7 dilim Bolll acılı sucuktan sucuklu yumurta Lusi
3 zeytin
1kk lor peynir
1 domates
1 salatalik
2 dilim tb ekmegi

Aksam(18:45)
15 kadar sarma
1 kase yoğurt
3 dilim kavun
Su 2 litre sahgull
Spor koli dizmece
Dolap içlerinde komando sürünüşü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…