Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İşte o bunu anlayamıyo denemiyo çünkü

Evet o tabuyu bi kırsa o da anlayacak inşaallah anlar en kısa zamanda
İnşallah
Eşim yemek konusunda çok seçici illa iki üç çeşit olcak yani
Aslında tatlı ekmek harici hamurişi yemez şöför eşim kamyonumuz var sürekli oturuyo çok haraketli biri değil kendiside o yüzden kilo aldı veremiyo

Hımm o zor işte Allah yardımcınız olsun

Benimki geçen sene 13 kilo verdi nasıl rahatladım diyor kolestrolü felan yüksekti diyetle düşmüştü

Benimki geçen sene 13 kilo verdi nasıl rahatladım diyor kolestrolü felan yüksekti diyetle düşmüştü
Benimkinin kolestrol yüksek zaten dr da dikkat et dedi ama 3gün dikkat sonra eski düzen
Benimkinin 10kilo verse yetcek zaten bölgesel birazda göbek var
Keşke yapsa diyet ben ona yardımcı olurum da ben ona diyorum hep spor yapamasanda yürü yarım saatten uzun oturma kalk bi dolaş geri otur diye evdede az şınav mekik diye ama dinlemiyo hiç koca adam zorlamayla da olmuyo

Aynen canım kendi istemesi lazım bizim ki kendi isteğiyle başladı spora yazıldı çok değil 2 yada 3 ayda verdi bu kiloyu 6 cm inceldi resmen ben olamıyorum öyle

Kızlar bu saatte yarım dilim tam buğday ekmeği arasına peynirli tost yedim akşam bişey yemesem mi yoksa fırında patates yapcam ondan yiyim mi

Aynen canım kendi istemesi lazım bizim ki kendi isteğiyle başladı spora yazıldı çok değil 2 yada 3 ayda verdi bu kiloyu 6 cm inceldi resmen ben olamıyorum öyle
Aynen ben 2ay sıksam dişimi veririm ama yapamıyorum
Benim çocuklar olmasa belediyenin de ücretsiz spor etkinlikleri var dans falan ama bakıvercek kimse yok ama salon da çok yakın yazılsam işte bakan olsa
Evde yapöaya çalışıyorum bende

Ya bu diyet ne zormuş arkadaş kendimle savaşıyorum resmen
Midenle desek daha doğru
Diyetteyim diyet dedikçe resmen kıtlık psikolojisine geçiyo vücut ve herşeyden istiyo
Diyet gibi düşünmemeye çalış hep böyleydi beslenmem normal diye düşünmek lazım şuan bende öyle yapıyorum
Geçen sene ilk 6kiloyu böyle verdim sonra işler vardı 2gün ara vereyim dedim ve sonrası çok zorlandim al al ver dönemlerim oldu

Yorgunum bacılar
Hem de acım
Gel doyurayım
O kadar patates kızarttım yiyesim gelmedi hayret ettim
Sadece çorbanın tadına baktım 1kaşık kp gelcek önüne koyup rezil olöayayım diye
Akşamı iple çekiyorum ama yemek saatini değil onlar gidince egzersiz yaparım diye

Sağ ol kuzum sarma vardı ondan yeyiverdim
Bayılacaktım yoksa
Başka biseyyemem artık

12.00 2yumırta süt y kepekli omlet 1.5 kk süzme peynir 6 siyah zeytin domat biber çay
16.00 2dilim kavun az leblebi 1çay b süt

20.00 1kase yoğurtlu buğday çorbası 2dilim köz patates 3adet yağsız tavada köfte köz biber patlıcandan az yedim çünkü yediler
sahgull kaptaniçem saygılar

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…