- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
İşte o bunu anlayamıyo denemiyo çünküBende öyleydim herşeyi bırakırım ekmeği bırakamam derdim kafada bitirmek gerekiyor sanırım şimdi ekmek yemediğim için o kadar rahatım ki önceden yemek yedikten sonra ağırlık basardı yatıp uyumak isterdim şimdi kuş gibi hafif hissediyorum
Evet o tabuyu bi kırsa o da anlayacak inşaallah anlar en kısa zamandaİşte o bunu anlayamıyo denemiyo çünkü
İnşallahEvet o tabuyu bi kırsa o da anlayacak inşaallah anlar en kısa zamanda
Hımm o zor işte Allah yardımcınız olsunİnşallah
Eşim yemek konusunda çok seçici illa iki üç çeşit olcak yani
Aslında tatlı ekmek harici hamurişi yemez şöför eşim kamyonumuz var sürekli oturuyo çok haraketli biri değil kendiside o yüzden kilo aldı veremiyo
Amin sağol canımHımm o zor işte Allah yardımcınız olsun
Benimki geçen sene 13 kilo verdi nasıl rahatladım diyor kolestrolü felan yüksekti diyetle düşmüştüBenimki istemiyo vermemi o yüzden kendide vermek istemiyo ama rahatsızlanıyo vermesi lazım dinlemiyo beni yoksa sürkli sağlıklı şeyler hazırlarım onada banada çok iyi olur çabucak veririz de oda tam bir ekmek aşığı ekmeksiz yaşayamazmış asla doymazmış
Benimkinin kolestrol yüksek zaten dr da dikkat et dedi ama 3gün dikkat sonra eski düzenBenimki geçen sene 13 kilo verdi nasıl rahatladım diyor kolestrolü felan yüksekti diyetle düşmüştü
Aynen canım kendi istemesi lazım bizim ki kendi isteğiyle başladı spora yazıldı çok değil 2 yada 3 ayda verdi bu kiloyu 6 cm inceldi resmenBenimkinin kolestrol yüksek zaten dr da dikkat et dedi ama 3gün dikkat sonra eski düzen
Benimkinin 10kilo verse yetcek zaten bölgesel birazda göbek var
Keşke yapsa diyet ben ona yardımcı olurum da ben ona diyorum hep spor yapamasanda yürü yarım saatten uzun oturma kalk bi dolaş geri otur diye evdede az şınav mekik diye ama dinlemiyo hiç koca adam zorlamayla da olmuyo
Olabilir az patates bol yoğurt neden olmasınKızlar bu saatte yarım dilim tam buğday ekmeği arasına peynirli tost yedim akşam bişey yemesem mi yoksa fırında patates yapcam ondan yiyim mi
Ya bu diyet ne zormuş arkadaş kendimle savaşıyorum resmenOlabilir az patates bol yoğurt neden olmasın
Aynen ben 2ay sıksam dişimi veririm ama yapamıyorumAynen canım kendi istemesi lazım bizim ki kendi isteğiyle başladı spora yazıldı çok değil 2 yada 3 ayda verdi bu kiloyu 6 cm inceldi resmenben olamıyorum öyle
Midenle desek daha doğruYa bu diyet ne zormuş arkadaş kendimle savaşıyorum resmen
Gel doyurayımYorgunum bacılar
Hem de acım
Sağ ol kuzum sarma vardı ondan yeyiverdimGel doyurayım
O kadar patates kızarttım yiyesim gelmedi hayret ettim
Sadece çorbanın tadına baktım 1kaşık kp gelcek önüne koyup rezil olöayayım diye
Akşamı iple çekiyorum ama yemek saatini değil onlar gidince egzersiz yaparım diye
Afiyet olsun da bu takımın sarmacısı benim biri yiycekse bu benim hakkımı yedirtmemSağ ol kuzum sarma vardı ondan yeyiverdim
Bayılacaktım yoksa
Başka biseyyemem artık
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2301344 12.00 2yumırta süt y kepekli omlet 1.5 kk süzme peynir 6 siyah zeytin domat biber çay
16.00 2dilim kavun az leblebi 1çay b süt
20.00 1kase yoğurtlu buğday çorbası 2dilim köz patates 3adet yağsız tavada köfte köz biber patlıcandan az yedim çünkü yediler
sahgull kaptaniçem saygılar
HarikaaaEki Görüntüle 2301344 12.00 2yumırta süt y kepekli omlet 1.5 kk süzme peynir 6 siyah zeytin domat biber çay
16.00 2dilim kavun az leblebi 1çay b süt
20.00 1kase yoğurtlu buğday çorbası 2dilim köz patates 3adet yağsız tavada köfte köz biber patlıcandan az yedim çünkü yediler
sahgull kaptaniçem saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?