Ekmek çokkk fazla ekmeği azaltSelam arkadaşlar
Menümü yazayım
Sabah kıyma kavurma yanında 2 dilim ekmek muz domates
Akşam közde patlıcan salatası ve 3 dilim kadar ekmek
Bugün o kadar koşturmalı gecti ki henüz oturabildim spor olmasa da adı hiç yerimde durmadım yani
sleepy angel sikilastirici krem krauterhof çok iyi diyorlar bende var etkili biseye benziyo ama maalesef düzenli kullanamadığım için bende tam ise yaramadı
Bu kadar işin arasında o sarmayı nerden çıkardın
Cnm menünü toplu yazman lazımBende akşam menümü yazayım saat 9 da (oğlan durmadı yemek o saate kaldı) bir küçük kase domates çorbası fırında az yağlı 8 elma dilim patates 1 buçuk litre su (bu bile benim için rekor nedense su içemiyorum)
Çok geçmiş olsun canımGece yarısından selam kızlar dün öğlen arası acillik oldum gece hiç uyumadım açlıktan mı diye sonra illet bi baş ağrısı, tahlil yapıldı serum yedim maalesef kanımda ileri enfeksiyon çıktı sabah akşam iğne yicem bi süre menüde eklerim ve şekerim çok düşük çıktı eşimle bi ton tartıştık kendime bakmıyorum diye, velhasıl çok zor bi gündü serum yedim iğne yedim baş ağrım arttı ve hala uyuyamadım, bunları paylaşmak istedim kızlar bugün hiç bakıp mesaj atamadım çünküsahgull kaptan bilgin olsun canım seninde
Çok geçmiş olsun canımGece yarısından selam kızlar dün öğlen arası acillik oldum gece hiç uyumadım açlıktan mı diye sonra illet bi baş ağrısı, tahlil yapıldı serum yedim maalesef kanımda ileri enfeksiyon çıktı sabah akşam iğne yicem bi süre menüde eklerim ve şekerim çok düşük çıktı eşimle bi ton tartıştık kendime bakmıyorum diye, velhasıl çok zor bi gündü serum yedim iğne yedim baş ağrım arttı ve hala uyuyamadım, bunları paylaşmak istedim kızlar bugün hiç bakıp mesaj atamadım çünküsahgull kaptan bilgin olsun canım seninde
Eki Görüntüle 2301472
Şahane pazar kahvaltım ve yanında kayısı çayım
Verdi verdi çıtır oldu da hamile kaldı
tamam kaptanim :)
Geçen sene 8kilo verdim ilk kez başardım
Bu sefer verirsem bidaha almak yok 3dene yeter artıkVerdi verdi çıtır oldu da hamile kaldı
Enişte dayanamadı zayıflığına
Açlıktan gözüm dönmüş bacımAfiyet olsun sarmayı çok gömmüşsün beee
Sarasım var da acele etmiyom zaten kendime karabuğdaylı sararım az bulgur atarım içine
Biliyon sarma konusunda geçen seneden çok olayım var kaptan atar beni elentrikli sandalyeye
Kaptanım yokluktan cıktı vallaEkmek çokkk fazla ekmeği azalt
Yoğurt salata vs sağlıklı şeyler ekle cnm
Bu kadar işin arasında o sarmayı nerden çıkardın
Bak vururum haa
Cnm menünü toplu yazman lazım
Ben şimdi uunuttum gün içinde ne yemiştin
Suyu içmenn lazımm
Çok geçmiş olsun canım
Eşin haklı cnm
Diyet hasta etmez sağlıksız beslenmek eder ama
Hadi biraz kendini toparla güzel sağlıklı menüler bekliyorum
Güzel doyurucu kahvaltılar
Sebze yemekleri
Et tavuk proteinli öğünler
Tamam canım onu tartı farkı olarak yansıtırıztamam kaptanim :)
ben eve donunce tartildim evdeki tarti 1 kilo az cikti.
Yi kaptanım nolcak yakarsın senKızlar ben bugün gezmeye gidiyorum gün içinde bakarım mutlaka kaçamak yapmayın
Akşamada menüleri bekliyorummm
Hayır cnm yemiycem farkı açamıycaksınYi kaptanım nolcak yakarsın sen
Cuma ya daha çok var
ÇabalıycamHayır cnm yemiycem farkı açamıycaksın
Tamam kaptanım akşama toplu yazarım menümü.Bu arada dün gece yaptığım spor işe yaradı sabah farkı gördüm tartıda spora devamKızlar ben bugün gezmeye gidiyorum gün içinde bakarım mutlaka kaçamak yapmayın
Akşamada menüleri bekliyorummm
Ohhh harikaaaTamam kaptanım akşama toplu yazarım menümü.Bu arada dün gece yaptığım spor işe yaradı sabah farkı gördüm tartıda spora devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?