Ben seni geçicem diye korkuyonGel doyurayım
O kadar patates kızarttım yiyesim gelmedi hayret ettim
Sadece çorbanın tadına baktım 1kaşık kp gelcek önüne koyup rezil olöayayım diye
Akşamı iple çekiyorum ama yemek saatini değil onlar gidince egzersiz yaparım diye
Aynen kaptanım o kadar konuştuk icraat gösterelim dimi amaBen seni geçicem diye korkuyon
Kaptanım görüyosun yani kaytarıyorlar nerde zopa nerde elentrikli sandalyeHadi bakalım menüleri yazın kızlarr
Canım çekti bak şimdi yapayım bendeŞimdi bi türkkahvesi içerim şekersiz
Dolma da prinçli miydi canım abbooo komple bugünü harcamışsın senKaptanım bugün şehir dışına çıktık kahvaltı yapmadan öğlen 12 gibi dışarda yemek zorunda kaldık en hızlı pide olur dediler pide yedim ama ceza ne kadar egzersiz verirsen yapıcam akşam zeytinyağlı dolma yedim bir adet bol bol tarçın,limon,zencefilli su içtim.30 günlük spor indirdim onu yapıyorum şimdi
Bunlar fragman canım iki güne kalmaz indirirsin yelkenleri suya vay anam herüf geç geldi vay anam köye gittik vay şu vay buGel doyurayım
O kadar patates kızarttım yiyesim gelmedi hayret ettim
Sadece çorbanın tadına baktım 1kaşık kp gelcek önüne koyup rezil olöayayım diye
Akşamı iple çekiyorum ama yemek saatini değil onlar gidince egzersiz yaparım diye
Squatı yavaş yapıyorum setler halinde 20 20 10 yapıyorum kaç saniye bilmem kiSquat ı kaç saniye aralıklarla tekrar ediyon bacım?
Bir de plank iki dakika aralıksız mı yaptın ?
sahgull bir de herkes kendi puanını hesaplayıp yazsa alsa daha iyi olur kaptaniçem dimi?
Herkes sucuk gömüklüyor bu ara yav şöyle katkısızından bulsam ben de alacam da ahh işte yokMenüm
Kahvaltı 11:00
Eki Görüntüle 2301361
Akşam 16:00
1 tabak taze fasulye
3 kaşık pilav
1 kase cacık
2 lit su
Hiç niyetim yok akşamı boşa mı 8e aldım ben okullar açılınca öne çekcem dahaBunlar fragman canım iki güne kalmaz indirirsin yelkenleri suya vay anam herüf geç geldi vay anam köye gittik vay şu vay bu
Kıyma al kendin yap instada hep yapıyorlarHerkes sucuk gömüklüyor bu ara yav şöyle katkısızından bulsam ben de alacam da ahh işte yok
Herkes kendi mi yapıyor yav şöyle bi acılı sucuk ımmhhKıyma al kendin yap instada hep yapıyorlar
Pide hmmm çok kalorili keşke diğerlerininkinden 2tane alıp yanında gelen salatayı gömseydinKaptanım bugün şehir dışına çıktık kahvaltı yapmadan öğlen 12 gibi dışarda yemek zorunda kaldık en hızlı pide olur dediler pide yedim ama ceza ne kadar egzersiz verirsen yapıcam akşam zeytinyağlı dolma yedim bir adet bol bol tarçın,limon,zencefilli su içtim.30 günlük spor indirdim onu yapıyorum şimdi
Bazı kasaplar da sucuk basıyo şöyle böyle olsun der yaptırırsınHerkes kendi mi yapıyor yav şöyle bi acılı sucuk ımmhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?