Afiyet olsun sarmayı çok gömmüşsün beeeKahvaltı (11:00)
7 dilim Bolll acılı sucuktan sucuklu yumurta @kedilovic
3 zeytin
1kk lor peynir
1 domates
1 salatalik
2 dilim tb ekmegi
Aksam(18:45)
15 kadar sarma
1 kase yoğurt
3 dilim kavun
Su 2 litresahgull
Spor koli dizmece
Dolap içlerinde komando sürünüşü
Afiyet olsun canımBende akşam menümü yazayım saat 9 da (oğlan durmadı yemek o saate kaldı) bir küçük kase domates çorbası fırında az yağlı 8 elma dilim patates 1 buçuk litre su (bu bile benim için rekor nedense su içemiyorum)
Evet çok biliyorum aşıcam inşallah o meseleyi deAfiyet olsun canım ekmek çok değil mi tb mi normal mi
Kremi not alıyorum hemen araştırayım
Afiyet olsun canım
Domates çorbası kremalı mı ben hiç yapmadım hazırlar kremalı zaten
Bende patatesi folyoya sardım tost makinasında közledim çok güzel oldu
Ekmek biraz fazla geldi gözüme canım
Beyaz ekmek ise çok fazla kg vermek isteyen birine
Ilk başlarda eksi olur sonra uğraştırır durur
Nerden mi biliyom
Ben bu kiloları boş yere almadım
Yok canim bendeki bu bunu öneriyorlar daha çok..masaj jelleri serinletir ama bu yakiyo içini resmen çok feci bişi..pretty_rose kreme baktım canım sporla düzenli kullanımda faydasını gören çok olmuş kullan bence elinde varmış nasılsa bende alcam en kısa zamanda mor beyaz kutulu olanı diyon demi sende çeşitli masaj jelleri de varmış
Sütlü yaptım canım kremalı gibi oluyor ama krema da yağ ya zaten bana ağır geliyorAfiyet olsun canım
Domates çorbası kremalı mı ben hiç yapmadım hazırlar kremalı zaten
Bende patatesi folyoya sardım tost makinasında közledim çok güzel oldu
Parlak tarafı dışa gelcekYaa ama folyo çok tehlikeli diyollaa
Çok geçmiş olsun canımGece yarısından selam kızlar dün öğlen arası acillik oldum gece hiç uyumadım açlıktan mı diye sonra illet bi baş ağrısı, tahlil yapıldı serum yedim maalesef kanımda ileri enfeksiyon çıktı sabah akşam iğne yicem bi süre menüde eklerim ve şekerim çok düşük çıktı eşimle bi ton tartıştık kendime bakmıyorum diye, velhasıl çok zor bi gündü serum yedim iğne yedim baş ağrım arttı ve hala uyuyamadım, bunları paylaşmak istedim kızlar bugün hiç bakıp mesaj atamadım çünküsahgull kaptan bilgin olsun canım seninde
Yaa canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm dikkat et çok da aç bırakma kendini istersen ara öğünlü sağlıklı bir diyet listesi uygula bir kaç gün toparlananakadar bide istersen sade maden suyuna bir adet limon sıkıp içebilirsin ben enfeksiyon yüksek ateş başağrısında onu yapıyorum tine de sen bilirsin canım.Gece yarısından selam kızlar dün öğlen arası acillik oldum gece hiç uyumadım açlıktan mı diye sonra illet bi baş ağrısı, tahlil yapıldı serum yedim maalesef kanımda ileri enfeksiyon çıktı sabah akşam iğne yicem bi süre menüde eklerim ve şekerim çok düşük çıktı eşimle bi ton tartıştık kendime bakmıyorum diye, velhasıl çok zor bi gündü serum yedim iğne yedim baş ağrım arttı ve hala uyuyamadım, bunları paylaşmak istedim kızlar bugün hiç bakıp mesaj atamadım çünküsahgull kaptan bilgin olsun canım seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?