Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Afiyet olsun sarmayı çok gömmüşsün beee
Sarasım var da acele etmiyom zaten kendime karabuğdaylı sararım az bulgur atarım içine
Biliyon sarma konusunda geçen seneden çok olayım var kaptan atar beni elentrikli sandalyeye

pretty_rose kreme baktım canım sporla düzenli kullanımda faydasını gören çok olmuş kullan bence elinde varmış nasılsa bende alcam en kısa zamanda mor beyaz kutulu olanı diyon demi sende çeşitli masaj jelleri de varmış

Bende akşam menümü yazayım saat 9 da (oğlan durmadı yemek o saate kaldı ) bir küçük kase domates çorbası fırında az yağlı 8 elma dilim patates 1 buçuk litre su (bu bile benim için rekor nedense su içemiyorum)

Afiyet olsun canım
Domates çorbası kremalı mı ben hiç yapmadım hazırlar kremalı zaten

Bende patatesi folyoya sardım tost makinasında közledim çok güzel oldu

Yok canim bendeki bu bunu öneriyorlar daha çok..masaj jelleri serinletir ama bu yakiyo içini resmen çok feci bişi..

Afiyet olsun canım
Domates çorbası kremalı mı ben hiç yapmadım hazırlar kremalı zaten

Bende patatesi folyoya sardım tost makinasında közledim çok güzel oldu
Sütlü yaptım canım kremalı gibi oluyor ama krema da yağ ya zaten bana ağır geliyor
Patatesin her şeklini çok severim dolması da güzel olur tostu da

Gece yarısından selam kızlar dün öğlen arası acillik oldum gece hiç uyumadım açlıktan mı diye sonra illet bi baş ağrısı, tahlil yapıldı serum yedim maalesef kanımda ileri enfeksiyon çıktı sabah akşam iğne yicem bi süre menüde eklerim ve şekerim çok düşük çıktı eşimle bi ton tartıştık kendime bakmıyorum diye, velhasıl çok zor bi gündü serum yedim iğne yedim baş ağrım arttı ve hala uyuyamadım, bunları paylaşmak istedim kızlar bugün hiç bakıp mesaj atamadım çünkü sahgull kaptan bilgin olsun canım seninde

Dünkü menüm kahvaltı haşlanmış yumurta yarım dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz çay
Domates
Öğleden sonra serum, yedim :)
Hastane dönüşü şeftali büyük
Akşam patlıcan kebabı biraz ekmekle maalesef buğday ekmeğim yoktu beyaz yedim çünkü çok halsizdm akşam da iğneden sonra bi saatten fazla yürüdüm

Çok geçmiş olsun canım
Dikkat et kendine

Yaa canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm dikkat et çok da aç bırakma kendini istersen ara öğünlü sağlıklı bir diyet listesi uygula bir kaç gün toparlananakadar bide istersen sade maden suyuna bir adet limon sıkıp içebilirsin ben enfeksiyon yüksek ateş başağrısında onu yapıyorum tine de sen bilirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…