- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
Tamam kaptanım akşama toplu yazarım menümü.Bu arada dün gece yaptığım spor işe yaradı sabah farkı gördüm tartıda spora devam
Hayırlı Pazar’lar herkese ☺
Dünkü menüm;
Sabah bir salatalık maydanoz nane közlenmiş kırmızı biber 🌶
Közmatik diye birşey var canım ocağın üstüne koyuluyor sac gibi birşey delikli onun üzerindeNe sporu yapiyosun mavi ?
Kırmızı biberi nasıl közluyosun evde canim tost makinasinda mi yoksa fırında fln mi
Iyi birşey mi tavsiye ediyo musunKözmatik diye birşey var canım ocağın üstüne koyuluyor sac gibi birşey delikli onun üzerinde
Bilmem idare ediyor işte çok iyi birşey diyemem ama iş görüyorIyi birşey mi tavsiye ediyo musun
Dışardada hafif şeyler yiyebilirsin ızgara et balık gibi yanında ekmek falan olmadanHayırlı Pazar’lar herkese ☺
Dünkü menüm;
Sabah bir salatalık maydanoz nane közlenmiş kırmızı biber 🌶
Arada meyve
Akşam 6:30 da bir kepçe kemik suyu ile yapılmış şehriye çorbası bir tabak taze fasulye kavurması
Bugün kaçamak yapmam diyordum ama maalesef yaptım
Bu sabah yediklerim yeşil zeytin, maydanoz, roka, bir çk kadar tereyağı bal, iki dilim börek, bir dilim Alman ekmeği
Çok üzgünüm ama eşim rica etti uzun zamandır dışarda yemiyorduk kıramadım bugün kasmıycam kendimi dedim akşamı hafif geçiririm hafta içinde de telafi ederim artık
İyi bişey kız 5liralık şey işteIyi birşey mi tavsiye ediyo musun
Kahvaltıya gitmiştik eşimde bugün diyet yok diye ısrar edince bende kırmadımDışardada hafif şeyler yiyebilirsin ızgara et balık gibi yanında ekmek falan olmadan
Kahvaltıyı okurken böreği ekmeği görmemişim akşam gitceniz sandımKahvaltıya gitmiştik eşimde bugün diyet yok diye ısrar edince bende kırmadım
Kaptanım dün ne yedim ne zaman yedim bende bilmiyorum ama kaçamak yapmadım patlıcan közlemedim tavuk haşladım ve biraz mercimek köftesi yedim... bugün konservelerimi yapıyorum menemenlikleri sosları sabahtan beri uğraşıyorumervanazlim menüüüüü
Bize yolla hep kendin mi yicenKaptanım dün ne yedim ne zaman yedim bende bilmiyorum ama kaçamak yapmadım patlıcan közlemedim tavuk haşladım ve biraz mercimek köftesi yedim... bugün konservelerimi yapıyorum menemenlikleri sosları sabahtan beri uğraşıyorum
Ne sporu yapiyosun mavi ?
Kırmızı biberi nasıl közluyosun evde canim tost makinasinda mi yoksa fırında fln mi
Ne sporu yapiyosun mavi ?
Canım bu 30 günlük egzersiz programları var ya ondan indirip yaptım,20 dk twister bel kıvırma aleti var ya ondan 20 dk da zumba yaptım
Geçmiş olsun şirin kedicik herkes zalım diyor ama hastasın ya bugün böyle olsunKedi çok hasta kızlar mide bulantısına ne iyi gelir acil önerilerinize ihtiyacım var
Sen bakma onlara hasetlerinden ne diyeceklerini şaşırmış o şişkolarGeçmiş olsun şirin kedicik herkes zalım diyor ama hastasın ya bugün böyle olsunCanım valla ben öyle durumlarda sadece haşlanmış patates yiyebiliyorum bide muz iyi geliyor bana inşallah sana da iyi gelir.
Sen bakma onlara hasetlerinden ne diyeceklerini şaşırmış o şişkolar
Benim bulantıya hiçbişey iyi gelmiyo bitek çıkartınca rahatlıyorumKedi çok hasta kızlar mide bulantısına ne iyi gelir acil önerilerinize ihtiyacım var
Benden geri kalan yerin mi var dişi garfield seniSen bakma onlara hasetlerinden ne diyeceklerini şaşırmış o şişkolar
Zencefil cayı ballı limonluKedi çok hasta kızlar mide bulantısına ne iyi gelir acil önerilerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?