- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
Oy maşallah şahanesiiin tatlım afiyet olsun
Oooo bacııım menü spor yıkılsıın yahuu, haay maşallaaahsabah
2 yumurta ile menemen
1 dlm tb eimegi
sutlu kahve
ogle
1 elma
1 mandalina
1 avuc ceviz
5 6 cherry domates
4 zeytin
sutlu kahve
aksam 19.00
1 tabak brokoli uzeri yogurt
su 2 lt
spor jillian 10.gun
level 1 bitti ama ben hala jumping jack ve jump rope larda ölüyorum resmen level 2 yi nasil yapcam bakalim.
bi de yarindan itibaren 1 ve 2 yi ayni gun yapmayi dusunuyodum hadi bakalim hayrola
Akşamki açlık çökmesinin sebebi neydi kiiiSabah 10.00
İki yumurta
Yarım havuç
1 kkbpeynir
2 zeytin
Öğle 13.30
3 kaşık siyez pilavı
Bir kase yoğurtlu pancar salatası
Akşam 18.00
Uç kaşık siyez pilavı
Salata
Demin bir dilim ekmekle biraz peynir yedim valla birden bir açlık çöktü.
Su 2lt @sahgull ve @Hepfitim
Spor yapicam şimdi niyetim var oğlan kalkmazsa.
Tatlım sahurda haşlanmış yumurta birşey yeseydin az yemişsin ya, gün içerisinde acıkmayasınBende bugunku menümle karşınızdayım
Saat gece 3 30 1 kase yogurt 1 dilim ekmek
Akşam 5 gibi 1 tbk ispanak 1 dilim ekmek 1 brdk ayran yeşillik
1litre su spor olarak ev isi yaptim bence bunuda puanlayınLusi
Aman aman aman amann spora gell vatandaaaşIyi aksamlar kizlar sporun dibine vurdum bugun. Aksam kizim erkenden sızıp kaldi kovanında maçı vardi tek başına kaldım.spor yaptim her yanın ağrıyor.
Sabah 1 dilim ananas 1 caybardagi kefir
Ara 1 sade kahve
Ara 1 bardak yeşilçay
Oglen 1 kase çorba ve yogurt
Ara 10 adet badem 1 bardak yeşilçay
Ara 1 bardak kefir 1 dilim ananas
Aksam 1 yumurtadan ısırganlı yumurta 1 yi z.yagi.ile yaptim 1 dilim.kepekli etmek
1 saat pilates 180 puan ,30 dk leslie 90 puan 30 dk.leg magic 90 puan toplam.360.puan plankta yaptim yan ,sırt ve düz plank. @sahgull @HepfitimLusi
Geçmiş olsun canım menü güzel ama kestaneden kaç adet yedin acebaaaAy ben bu ara giremiyorum kızlar yaa dün menümü paylaşmaya bile zaman bulamamşm. Dün hastalandım karnım felaket ağrıyor suan yatıyorum uymadan yazim dedim.
2gündr iş yoğunluğundan su bile içemiyorum oyüzdn sanırım tartıda - göremiyorum.
Neyse kızlar öğlen 12de
Patlıcan musakka 1 tabak + 2dilm kepek ekmeği
Akşam 19da
Mantarlı tavuk sote +1dilim kepek ekmeği + az yoğurt + lahana salatası
Az öncede kestane haşladım küçk bi kase yedim
Akşamı erken mi kapatttınGünaydın hanımlar minnoşlar çıtır kelebekler tombul kuşlar
Akşamı erken kapattım dün açlıktan zafiyet geçirdim resmen Gece de lahmacun gömüklüyodum yanına Fanta ama nasıl yağlı güzel mis bi lahmacun iki taneydi hem de tam böyle dürdüm yiyecem kız uyandırdı beni yaa rüyamda bile huzur yok bırakaydın da rüyada yiyeydim zalım bebe zalım
Töbe de kız şeker orucundayım bozamamAkşamı erken mi kapatttın
Allah hayra çıkarsın 2 vadeye kadar sana bir lahmacun görülmüş
2 gün olur, 2 hafta olur 2 ay olur ama olurTöbe de kız şeker orucundayım bozamam
Ver ıs dı yemek ver ıs dı bırekfıs demek istiyorum bacım hep geçiştirmişin avatar gibi hatunsun minnaklar gibi yiyorsun27.11.2019 Menü
Sabah (07:30)
Minicik sütlü nescafe
1 adet muz
Ara (09:00)
Sade Türk Kahvesi
1 Avuç Leblebi
Ara (11:00)
Yeşil Çay
Öğle (12:30)
Bugün bir toplantım var, dışarıda yiyeceğim inanın önüme ne çıkacak bilmiyorum
Yedikten sonra revize edeceğüüm burayı
Ara (15:00)
Yeşil çay
Akşam (19:00)
Ton balıklı salata
Spor: Fitness time
Su: 2,5 Litre
İki hafta kurtarır belkü2 gün olur, 2 hafta olur 2 ay olur ama olur
Sabahları hazırlıyordum bugün uyanamadım, pantalon bi bacakta evin içinde koşturuyordumVer ıs dı yemek ver ıs dı bırekfıs demek istiyorum bacım hep geçiştirmişin avatar gibi hatunsun minnaklar gibi yiyorsun
Öğlen proteinli salatalı fresh bişiler çıkar kaarşına inşalla dinimiz aminSabahları hazırlıyordum bugün uyanamadım, pantalon bi bacakta evin içinde koşturuyordum
Neyse ki yetiştim servise, ofiste dolabımda olanları yiyorum ne yapayım
Izgara falan olursa da olur bakalım artıık ne çıkaaar bahtımızaaaÖğlen proteinli salatalı fresh bişiler çıkar kaarşına inşalla dinimiz amin
gece gece pc basina gecmisken minimum hedefleri de buraya koyayim.
20 aralikta su hedefleri tutturamayan sari kart alir haberiniz olaaaa
Eki Görüntüle 2559345
Bir rüya nasıl bu kadar güzel anlatılır , sabah sabah lahmacun yicem şimdiGünaydın hanımlar minnoşlar çıtır kelebekler tombul kuşlar
Akşamı erken kapattım dün açlıktan zafiyet geçirdim resmen Gece de lahmacun gömüklüyodum yanına Fanta ama nasıl yağlı güzel mis bi lahmacun iki taneydi hem de tam böyle dürdüm yiyecem kız uyandırdı beni yaa rüyamda bile huzur yok bırakaydın da rüyada yiyeydim zalım bebe zalım
Nabız 180 oluyor aşıırrı keyifli yaZumbaya hiç cesaret edemiyorum nefes nefese kalıp yarıda keserim ben
Günaydın kızlar. 3 gündür tuvalet problemi yaşadığım için ve bugün sebze günüm olduğu için bol bol yemeli, lifli ve kaliteli bir beslenme yapacağım.
Kahvaltıda
8 kaşık mantar sote ile 2 yumurtalı omlet
Bir avuç maydonoz, marul yaprağı, roka
1 minik salatalık
5 iri dilim füme et
Yarım litre su. Şimdi de yeşil çay içeceğim.
Ohh mis
Dün şeytanın bacağını kırdım ve jillian yaptım 25 dakika saatler gibi geçti
Sismaniye bu gurur senin bu gurur hepümüzün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?