Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bu haftalık hedef değil demi canımBenim regli haftam her gün yeşilçay içiyorum ödemin gitmesi için inşallah faydası olur ben 2. sarı kartı da almaktan korkuyorum
yok canim ne haftasi aylik bu hedefler. %2 vermemiz gerekiyor 1 ayda.
cok ulasilabilir hedefler bunlar yeter ki diyet modundan cikmayalim :)

Mantarı çok mu seviyorsun sofranın vazgeçilmezi
Afiyet olsun, sabahları ballı limonlu ılık su içiyorum bu hafta sorun yaşamadım diyebilirim.
Mantara bayılırım. Eti de otu da çok severim. Ben aç karnına tiroid ilacı alıyorum her sabah, limonlu su işini yapamıyorum o nedenle. Ama gün içinde tüketeyim limonu.

yok canim ne haftasi aylik bu hedefler. %2 vermemiz gerekiyor 1 ayda.
cok ulasilabilir hedefler bunlar yeter ki diyet modundan cikmayalim :)
Insallah canim yılbaşına kadar 1 aylık sağlıklı beslenme kampına katıldım . Baktım menüleri guzel ona uygun besleniyorum.sonrasinda bakacağım.
Bu aksam balık salata var. Yarın icin mercimekli salata var yemekte kararsizim sana şişkinlik yapmıştı sanirim

Füme et bana biraz fazla geldi
Afiyetler olsun canım

Mantarı çok mu seviyorsun sofranın vazgeçilmezi
Afiyet olsun, sabahları ballı limonlu ılık su içiyorum bu hafta sorun yaşamadım diyebilirim.
Bende kalkar kalkmaz yapıyorum limonlu ılık suyumu
Bugün 97 leri gördüm. Yeni yıla 89 u görür müyüm acaba.
Benim gözümde 80 lere düştüğüm an obez değil şişman olucam. Tamamen psikolojik, o yüzden 80 ler önemli
1 ayda 8 kilo biraz fazla bir rakam canım, olur olmaz değil ama çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum.
89 olduğumda bende öyle diyordum, şimdi 69 ü görürsemm offfff
Hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun tatlım, bence mercimeği yarına yeme şişirmesin seni tam tartı öncesiii

Füme et bana biraz fazla geldi
Afiyetler olsun canım
Protein ağırlıklı besleniyorum ya canım, kavurma yemek istemedim bugün farklı olsun dedim. Ama 3 dilimde olsa olurmuş hakikaten. Toplam 120 gr kadardı galiba. Neyse, bi dahakine 3 dilimle devam.

dukan mi yapiyorsun

dukan mi yapiyorsun
Evet. Karatay diye başlayıp dukanda soluğu aldım. Süreci paylaşmıştım aslında. Ucu açık diyetler yapamıyorum. Bir kontrol tartısında kilo aldığımı görünce ödem atayım diye 2 gün proteinle beslendim, sonra madem başladım devam edeyim dedim.

canim dukan ben de yaptim. yulaf kepegini ihmal etme ve bol su icmeyi. kabizlik yasarsin cok

Protein ağırlıklı besleniyorum ya canım, kavurma yemek istemedim bugün farklı olsun dedim. Ama 3 dilimde olsa olurmuş hakikaten. Toplam 120 gr kadardı galiba. Neyse, bi dahakine 3 dilimle devam.
Biliyorum tatlım öyle beslendiğini, gözüme fazla geldi birden söyleyeyim dedim..
Afiyetler olsun

Kahvaltımı atem kaçam ben
Kızla evden kaçıp AVM geldik para saçıyorum dursana kedi oturduğun yerde
Köfteci yusuf kahvaltısı Luteb03 balım sen bilirsin

Eki Görüntüle 2559422

Afiyet olsun ama çok pis kıskandım şimdi ne güze geziyorsunuz anne kız.. Benimde aklım kızımda dün akşam erkenden uyudu sıpam , sbahta 5 te uyandı birlikte kahvaltı ettik artık okulda yemez.

Ilk günlere nazaran cok cok iyi canim afiyet olsun
Hatta bence boyle devam et
Harikasın canım afiyet olsun
gece gece pc basina gecmisken minimum hedefleri de buraya koyayim.
20 aralikta su hedefleri tutturamayan sari kart alir haberiniz olaaaa
Eki Görüntüle 2559345
Free nin de free si ne oluyor kiz

Piyazı pizza diye okudum iyi mi Ne alaka diye düşündüm. Afiyet olsun tatlım. Toplantıdaydım sabah yeşilçayımı içemedim öğleden sonra içerim artık..
Pizza yemeyeliii ohoooo baya oldu
Ama ben öyle dominos, pizza pizza falan sevmiyorum ya..
Böyle incecik kağıt gibi olacak malzemeler yıkılacak öyle yerim anca İzmir'de de en iyisi pizza venedik

canim dukan ben de yaptim. yulaf kepegini ihmal etme ve bol su icmeyi. kabizlik yasarsin cok
Şöyle ki, özellikle akşam yemeğinden sonra tatlı krizi vurduğu için dukan bisküviler aldım kendime. Atakta hiç bulaşmadım ama seyirle beraber hakkım kadar ondan yiyorum. Yulaf kepeğimi onunla karşılıyorum yani. Ama 2 litre suyu arttırmam lazım. Bugün 2.5 lt içeceğim bakalım. Birde bol bol kayısılı form çay içtim bugün.

Biliyorum tatlım öyle beslendiğini, gözüme fazla geldi birden söyleyeyim dedim..
Afiyetler olsun
Doğru diyosun kuzum, banada çok geldi aslında yerken ama 2 öğün yiyorum nede olsa diye yuttum gitti birde akşam sebzeye ağırlık vericem. Bol yeşillikli, limonlu bir salata burnunda tütüyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…