ben cuma yedim de nolduPizza yemeyeliii ohoooo baya oldu
Ama ben öyle dominos, pizza pizza falan sevmiyorum ya..
Böyle incecik kağıt gibi olacak malzemeler yıkılacak öyle yerim anca İzmir'de de en iyisi pizza venedik
Patron cuma ya gitti dönecek bacım
Patron cuma ya gitti dönecek bacım
Kim bilir ne zaman gelir
Valla diş cikarma merasimi var bu kez de inan bezdummm
Pizza yemeyeliii ohoooo baya oldu
Ama ben öyle dominos, pizza pizza falan sevmiyorum ya..
Böyle incecik kağıt gibi olacak malzemeler yıkılacak öyle yerim anca İzmir'de de en iyisi pizza venedik
Akşama dengee olaaay bir salata yıkılsın ortalıkDoğru diyosun kuzum, banada çok geldi aslında yerken ama 2 öğün yiyorum nede olsa diye yuttum gittibirde akşam sebzeye ağırlık vericem. Bol yeşillikli, limonlu bir salata burnunda tütüyor valla
Eneee sen ondan mı artısııın bacım bu pizza detayını yazmış mıydıın yoksa ben mi atlamışımben cuma yedim de noldu
hala artiyim
allah bana akil fikir versin
Diyet işi pizza mı olmaz yani olamaaz, ııııh cık mümkünatı yokDiyet işi pizza yok mu acaba, ince hamur, bol malzeme onlarda safi yeşillik olur ıyy
Eneee sen ondan mı artısııın bacım bu pizza detayını yazmış mıydıın yoksa ben mi atlamışım
Diyet işi pizza mı olmaz yani olamaaz, ııııh cık mümkünatı yok
Bugün çarşamba, cumaya kadar iner şişliğğiin canımİçtiğim çaylar benm reglimi öne çekti reglim başladı cumaya kaç çıkacağım merak ediyorum
Ay bilmiyorum her emzireden sonra kendini utfaga atasim geliyor. Şekerim düşüyor sanırım. Ayran ve cevizle falan dengelemeye çalışıyorum.Oy maşallah şahanesiiin tatlım afiyet olsun
Oooo bacııım menü spor yıkılsıın yahuu, haay maşallaaah
Akşamki açlık çökmesinin sebebi neydi kiii
Afiyet olsun canım
Tatlım sahurda haşlanmış yumurta birşey yeseydin az yemişsin ya, gün içerisinde acıkmayasın
Aman aman aman amann spora gell vatandaaaş
Tebrik ederim tatlım, afiyetler olsun
Geçmiş olsun canım menü güzel ama kestaneden kaç adet yedin acebaaa
kotu beslendigimi yazmistim da pizzayi yazdim mi bilmiyorum ozendirmemek icin yazmiyorumEneee sen ondan mı artısııın bacım bu pizza detayını yazmış mıydıın yoksa ben mi atlamışım
Diyet işi pizza mı olmaz yani olamaaz, ııııh cık mümkünatı yok
etmiyor iste az buz da yemedim gerciO kadar da spor yapıyorsunSismaniye pizzayı telafi etmez mi ki .bundan sonra yemeyelim anacım İdeal kiloya ulaşmadan .Seni regli etkilemiştir canım.
Aboooo bu ne güzellik böyle yahu afiyet olsun bacummHellöö takım akşamı 16.30 da kapatmayı düşündüm lakin yeni kapatabildim
Brokoli salatası + ton balığı+ wasa üzeri kavurma+ tulum peyniri+ limonlu soda
Eki Görüntüle 2559518
Ne yedin sabah kuzucum, tabağına alıp önce gözünü doyur ondan sonra başla. Tabak boyutunu ufaltıp yeşillik ve domatesi arttırınca doyuluyorSabah kahvaltıda baya baya şey yedim, tabağa almayınca farkedemiyorum gerçekten
Artık ne kadar yediysem koca gün sütlü kahveyle durdum. Bi menü yok yani bugün ortada
Ooo afiyet olsun canımm menün güzelIyi akşamlar kızlar. Akşam yemeğimi yemiş bulunuyorum. Günün özeti :
Kahvaltıda
8 kaşık mantar sote ile 2 yumurtalı omlet
Bir avuç maydonoz, marul yaprağı, roka
1 minik salatalık
5 iri dilim füme et
Akşam yemeği
4 küçük kanat
1 kase salata
Yarım kase yoğurtlu karnabahar brokoli salatası
Gün içinde 2,5 litre su + 2 bardak yeşil çaysahgull
Bugün pek hareket edemedim, toplam 9.000 adım =90 puanLusi
Şekerli besin tüketiyorsan o da bir anda yükseltip acıktırıyordur, peyman antioksidan kuruyemişleri bana aşırı tatlı gelmişti. Dediğin gibi Yoğurt veya ayran kesebilir seniSabah 11.00
Bir buçuk yumurta
Yarım havuç
1kk peynir
3 zeytin
Ara
Bir avuç çiğ çerez meyve karışımı(Peymanin antioksidan diye birşeyi var kizimla parkta yedik)
Akşam 17.30
Bir parça duduklude pişmiş hindi
Büyük bir kase yoğurtlu brokoli
Aksamı erken kapadım çok acikkrsam ayran ve ceviz tuketebilirim. Emzirdigimden mi bilmem gece açlık ataklarim çok oluyor.
Su 2ltsahgull ve Hepfitim
Spor yapma niyetim var onu ayrıca yazarım
Günü güzel kapatmışsın kuzum afiyet olsunİyi aksamlar kizlar yemek faslini kapattim
Sabah 1yumurta roka 1 ceviz 1dilim kepekli etimek 1 bardak yesilcay
Ara 1sade kahve
Oglen 1kase corba 2adet haslanmis tavuk baget
Ara 1 bardak yesilcay 10 adet badem
Ara 1dilim ananas 1 bardak kefir
Aksam 6/7 adet sardalye brokoli ve domates sogus
@Hepfitim
Spor yok
Pazarlık sünnettir deyip 200 diyesim geldi ama demiycemBende sporumu yaptım, geçen gün paylaştığım tablonun aynısı eksiği yok fazlası varLusi ben total 300 diyorum, uygun mu bacum?
1.5 dilim ekmek, sucuk, peynir, biraz kızartma. Bunları yedim ama tabağa koymayınca çok yeniyo gerçekten. Sonra da bi şey yemedim pişman olup. Biliyorum çok yanlış ama içim rahat etmezdi hazır 97 leri görmüşkenAboooo bu ne güzellik böyle yahu afiyet olsun bacumm
Ne yedin sabah kuzucum, tabağına alıp önce gözünü doyur ondan sonra başla. Tabak boyutunu ufaltıp yeşillik ve domatesi arttırınca doyuluyor
Ooo afiyet olsun canımm menün güzel
Şekerli besin tüketiyorsan o da bir anda yükseltip acıktırıyordur, peyman antioksidan kuruyemişleri bana aşırı tatlı gelmişti. Dediğin gibi Yoğurt veya ayran kesebilir seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?