Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Patron cuma ya gitti dönecek bacım
Kim bilir ne zaman gelir
Valla diş cikarma merasimi var bu kez de inan bezdummm

İkiz olunca da zor canım geldimi çifter çifter geliyor Allah yardımcın olsun. iş arkadaşımın da ikiz çocukları, birinin çoraba ihtiyacı var diğerinin ihtiyacı olmasa da alıyor gönül koyuyorlar çnkü

Pizza yemeyeliii ohoooo baya oldu
Ama ben öyle dominos, pizza pizza falan sevmiyorum ya..
Böyle incecik kağıt gibi olacak malzemeler yıkılacak öyle yerim anca İzmir'de de en iyisi pizza venedik

Diyet işi pizza yok mu acaba, ince hamur, bol malzeme onlarda safi yeşillik olur ıyy

Doğru diyosun kuzum, banada çok geldi aslında yerken ama 2 öğün yiyorum nede olsa diye yuttum gitti birde akşam sebzeye ağırlık vericem. Bol yeşillikli, limonlu bir salata burnunda tütüyor valla
Akşama dengee olaaay bir salata yıkılsın ortalık
Gitmiştir çoktan fümeler akşam oldu akşam

Eneee sen ondan mı artısııın bacım bu pizza detayını yazmış mıydıın yoksa ben mi atlamışım

Diyet işi pizza mı olmaz yani olamaaz, ııııh cık mümkünatı yok

O kadar da spor yapıyorsun Sismaniye pizzayı telafi etmez mi ki .bundan sonra yemeyelim anacım İdeal kiloya ulaşmadan .Seni regli etkilemiştir canım.

Sabah kahvaltıda baya baya şey yedim, tabağa almayınca farkedemiyorum gerçekten
Artık ne kadar yediysem koca gün sütlü kahveyle durdum. Bi menü yok yani bugün ortada

Iyi akşamlar kızlar. Akşam yemeğimi yemiş bulunuyorum. Günün özeti :

Kahvaltıda
8 kaşık mantar sote ile 2 yumurtalı omlet
Bir avuç maydonoz, marul yaprağı, roka
1 minik salatalık
5 iri dilim füme et

Akşam yemeği
4 küçük kanat
1 kase salata
Yarım kase yoğurtlu karnabahar brokoli salatası

Gün içinde 2,5 litre su + 2 bardak yeşil çay sahgull

Bugün pek hareket edemedim, toplam 9.000 adım =90 puan Lusi

Sabah 11.00
Bir buçuk yumurta
Yarım havuç
1kk peynir
3 zeytin
Ara
Bir avuç çiğ çerez meyve karışımı(Peymanin antioksidan diye birşeyi var kizimla parkta yedik)
Akşam 17.30
Bir parça duduklude pişmiş hindi
Büyük bir kase yoğurtlu brokoli
Aksamı erken kapadım çok acikkrsam ayran ve ceviz tuketebilirim. Emzirdigimden mi bilmem gece açlık ataklarim çok oluyor.
Su 2lt sahgull ve Hepfitim
Spor yapma niyetim var onu ayrıca yazarım

Ay bilmiyorum her emzireden sonra kendini utfaga atasim geliyor. Şekerim düşüyor sanırım. Ayran ve cevizle falan dengelemeye çalışıyorum.

İyi aksamlar kizlar yemek faslini kapattim
Sabah 1yumurta roka 1 ceviz 1dilim kepekli etimek 1 bardak yesilcay
Ara 1sade kahve
Oglen 1kase corba 2adet haslanmis tavuk baget
Ara 1 bardak yesilcay 10 adet badem
Ara 1dilim ananas 1 bardak kefir
Aksam 6/7 adet sardalye brokoli ve domates sogus
@Hepfitim
Spor yok

Eneee sen ondan mı artısııın bacım bu pizza detayını yazmış mıydıın yoksa ben mi atlamışım

Diyet işi pizza mı olmaz yani olamaaz, ııııh cık mümkünatı yok
kotu beslendigimi yazmistim da pizzayi yazdim mi bilmiyorum ozendirmemek icin yazmiyorum

O kadar da spor yapıyorsun Sismaniye pizzayı telafi etmez mi ki .bundan sonra yemeyelim anacım İdeal kiloya ulaşmadan .Seni regli etkilemiştir canım.
etmiyor iste az buz da yemedim gerci

Hellöö takım akşamı 16.30 da kapatmayı düşündüm lakin yeni kapatabildim

Brokoli salatası + ton balığı+ wasa üzeri kavurma+ tulum peyniri+ limonlu soda
Eki Görüntüle 2559518
Aboooo bu ne güzellik böyle yahu afiyet olsun bacumm
Sabah kahvaltıda baya baya şey yedim, tabağa almayınca farkedemiyorum gerçekten
Artık ne kadar yediysem koca gün sütlü kahveyle durdum. Bi menü yok yani bugün ortada
Ne yedin sabah kuzucum, tabağına alıp önce gözünü doyur ondan sonra başla. Tabak boyutunu ufaltıp yeşillik ve domatesi arttırınca doyuluyor
Ooo afiyet olsun canımm menün güzel
Şekerli besin tüketiyorsan o da bir anda yükseltip acıktırıyordur, peyman antioksidan kuruyemişleri bana aşırı tatlı gelmişti. Dediğin gibi Yoğurt veya ayran kesebilir seni

Bende sporumu yaptım, geçen gün paylaştığım tablonun aynısı eksiği yok fazlası var Lusi ben total 300 diyorum, uygun mu bacum?

1.5 dilim ekmek, sucuk, peynir, biraz kızartma. Bunları yedim ama tabağa koymayınca çok yeniyo gerçekten. Sonra da bi şey yemedim pişman olup. Biliyorum çok yanlış ama içim rahat etmezdi hazır 97 leri görmüşken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…