Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

pazar günü yediklerimm

kahvaltıda envai ceşit kızartma..biber patlıca domates patatess ... cayy..recelll..bolca ekmek..

aralarda ekmek 1 lokma atıyorum ağzıma elime bisküvi gelirse yiyorumm..normal değilimm benn..

öğlenn 1 kase corbaa..yinee 1 kase irmik helvasıı ekmek doyana kadarr buu yemeği ayak üstü yedimm kalabalıktıı evv..sofra kurmadımm atışmalık
yani düşünün halimi...

akşamm miafirlikte.

1 bardak vişne suyu 2 dilim kek kurabiye bikaç tane

akşam yemeği yine misafirlikte yediklerimm
1 kase corba
1 tabak bezelye
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
koca bir tabak pilav üstü tavuk
salata
3 brdak kola
1 bardak vişne suyu
doyana kadar ekmek

sonra cay yanına 1 şobiyet 1 tablet kare kadayıf fıstıklı

sonrasında 1 tabak karpuzz..

yediklerime inanamıyorumm...insan myım acaba ben..benım gibi misafirri kim isterr..

zor günler geciyorumm kızlarr...düzelecekk inş..kurtulucam bu piskolojidenn....

bu gün sabah

yine kızartma ..cay bolca ekmek

sonrasında 2 tane çikolata caramio ve cokanat.
akşamm ara mara yok.

başakada bişey yemedimm ölüyorumm aclıktann gidip doyana kaar yiyeceğimm yine..
yapacak başka bişeyimm yokk.. yarınn diyetisyenımın verdiğini menuyu uygulamaya başlıcam iş..
nu aksam kendime cızele olusturucamm..ediklerimm spor ve suyu kaydedicemm bir ajanda tutucamm bakalımm inş.. güzell olacakk...

artıkk yediklerimi yazmaya utanıyorumm..bugun kayınpederimm oğlu için zayıflamıssın dedii..insan içine cıkmaya sonunda utandın galiba ..az yemeğe başlamıssın dedii..inanılmazz moralım bozulduu resmen bana taş attıı...offf yaaaa deli gibi yemek yicemm bu aksamm kusana kadarr yicemm...

ben menü yazmıyorum çünkü bütün gün malum dönemimin sancısıyla kıvrandım, bi ara yemek yedim onu da geri çıkarttım. şu anda midem boş diyebilirim yani. neden böyle oldum anlamıyorum ağrılarım geçince başlarım menümü yazmaya..

inşallah bu yürüyüş kararını uygulayabilirsin canım sen de a.e ol:)

canım cokk gecmışş olsunn Allah şifa versinn...

bu gün sabah

yine kızartma ..cay bolca ekmek

sonrasında 2 tane çikolata caramio ve cokanat.
akşamm ara mara yok.

başakada bişey yemedimm ölüyorumm aclıktann gidip doyana kaar yiyeceğimm yine..
yapacak başka bişeyimm yokk.. yarınn diyetisyenımın verdiğini menuyu uygulamaya başlıcam iş..
nu aksam kendime cızele olusturucamm..ediklerimm spor ve suyu kaydedicemm bir ajanda tutucamm bakalımm inş.. güzell olacakk...

artıkk yediklerimi yazmaya utanıyorumm..bugun kayınpederimm oğlu için zayıflamıssın dedii..insan içine cıkmaya sonunda utandın galiba ..az yemeğe başlamıssın dedii..inanılmazz moralım bozulduu resmen bana taş attıı...offf yaaaa deli gibi yemek yicemm bu aksamm kusana kadarr yicemm...

allah kolaylıkı versin çok zor iştahı kapatmak yememek
taşlarda gelir durur böyle
takılma bence kenddin için zayıfla
bne diyorum ki kınayanın başına versin
ne diyeyim daha

menümü paylaşmak istemiyorum
biraz hamur işi vardıda misafire poça falan yaptım
yemede dur zor valla
neyse havalar ısındı karpuz peynirle geçiştirirriz inş. bundan sonra
çok da severim bakalım nolucak
hyrsııııı....

pazar günü yediklerimm

kahvaltıda envai ceşit kızartma..biber patlıca domates patatess ... cayy..recelll..bolca ekmek..

aralarda ekmek 1 lokma atıyorum ağzıma elime bisküvi gelirse yiyorumm..normal değilimm benn..

öğlenn 1 kase corbaa..yinee 1 kase irmik helvasıı ekmek doyana kadarr buu yemeği ayak üstü yedimm kalabalıktıı evv..sofra kurmadımm atışmalık
yani düşünün halimi...

akşamm miafirlikte.

1 bardak vişne suyu 2 dilim kek kurabiye bikaç tane

akşam yemeği yine misafirlikte yediklerimm
1 kase corba
1 tabak bezelye
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
koca bir tabak pilav üstü tavuk
salata
3 brdak kola
1 bardak vişne suyu
doyana kadar ekmek

sonra cay yanına 1 şobiyet 1 tablet kare kadayıf fıstıklı

sonrasında 1 tabak karpuzz..

yediklerime inanamıyorumm...insan myım acaba ben..benım gibi misafirri kim isterr..

zor günler geciyorumm kızlarr...düzelecekk inş..kurtulucam bu piskolojidenn....

canım vermem gereken kaç kilo var bilmiyorum ama bu şekilde yiyerek hedeflerine ulaşamazsın daha çok aynalara küsersin. Lütfen kendine hakim ol az az sık sık yemelisin ve sabah sabah kızartma :47::24: asla olmamış

su dakikadan itibaren haslama sebze ve meyvaya yoğunlaş birden kesmek zor olur azar azar azalt seni takipteyim ona göre :47::47:

selam kızlarrrrr

benimde tatilden geldikten sonra migrenim tuutu ,sormayınAllah kimsenin başına vermesin

bu arada tatilde büyüyen midem küçüldü

pek düzenli yiyemiyorum malesef ,bugünden itibaren kilo verme havasına girdim,bitki çayımı içiyorum

ben bi geçmişe göz atıp geleyimmm

slm arkadaşlar benim adım gülay 28 yasında 98 kiloyumm 2 tane cocğuk annesiyimm..zayıflamak iiçin burdayımm..yardımlarına ihtiyacımm varr...
belli bir hedefim yokk..55 olmayı tabi isterimm ama ne kadar zayıflarsamm idirr..kilo almaktann bıktımmm..artıkkk...

hogeldin aramızaa:21:

düzenli paylaşımda bulunursan takım olmanın sorumluluyla verirsin fazlalıklarını 55 bile olabilirsin neden olmasın:21:

merhaba kızlar beni lifegoeson takıma davet etti, bende keyifle katıldım.
Benim bilgilerim şöyle 46 yaşındayım, 160 boyundayım ve kilom 75
aslında 4 gün önceye kadar 77'ydim, pazar gününden beri karatay diyetini uyguluyorum ve olumlu etkilerini gördüm.
bu sabah tartıldığımda 74 kilo idim akşam üzeri ise 75 geldim.:43:

hoşgeldin :21:

çok sevindim kilonu görünce benimkilomla aynı sayılır şu an kaç kilo olduğumu bilmiyorum,korkudan tarılamıyorum ama 70in üzerindeyim,senin gibi

aramızda tatlı bi rekabet olursa :4: kıvırırız biz bu işi:66::66:

Herkeze merhaba bende tatilden döndüğümü belirtmiştim şimdi ev arayışındaydım çok şükür yoğunluk bitti bende burdayım hedefim 1 ay daha sonra mezun olmak istiyorum :)

kilom aynı 56,5-57 arasında oynuyorum hedefim 53 1ayda veririm sanırım bakalım nasıl olucak....

taşınmakmı ,Allah kolaylık versin

İpekcim merhaba nasılsın senden bişey rica edebilir miyim ben de sizinle birlikte paylaşım yapabilir miyim cuma günleri yazmazsın kilomu ama takımda olsam çok hızlı kilo alıyorum ben dikkat etmek istiyorum önceki hamileliğimde çok kilo aldım yine öyle olsun istemiyorum beni de aranıza alın ne olur kopamıyorum bu takımdan:16:

Haticem çok sevindim seni gördüğüme:64:

huzurlu olduğunu tahmin ediyorum ,öylemi:39:

selam kızlar nasılsınız bu arada yeni gelenlerede mrb umarım birlikte hedeflerinize ulaşırsınız özellikle gülay okudum yazdıklarını umarım bu platformun sana bi faydası olur canım ama ben olucandan eminim insanda garip bi etki yapıyo burası yemek istese bile bi süre sonra frenliyo sanki en azından ben öle düşünüyorum bi gün fazla kaçırsam ya ben şimdi nasıl yazıcam bu menüyü oraya falan diyorum kendi kendime umarım sende bu anlamda fayda görürsün istediğin kiloya ulaşmak hayal değil herşey bizim kendi elimizde bu fiziksel olarak iyi görünmekten daha farklı bişey öncelikle sağlıklı olmak önemli bu nedenlede kilo vermek gerekiyo önce bunu kafanda bitirirsen sanırım istediğin kiloya daha kolay ulaşabilirsin bide tabi zaman çok önemli kısa vadede değilde zamana yaymak gerekiyo umarım hep beraber amacımıza ulaşırız :79:

Bu arada bugünkü menümüde yazayım artık öğlenleri menü yazıyorum akşam giremiyorum zaten ne yiycem belli oluyo öğlenden geneldede değişikllik olmuyo.
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
çok az tulum peyniri
ara:
aslında ben pek ara yapmam ama bugün arkadaşlar Ankara simiti almış dayanamadım 1 tane simit yedim
bu nedenlede öğlen yemek yemedim elma ve yoğurt yeterli geldi
öğlen:
1 adet yeşil elma
1 adet meyveli yoğurt(100 kal)
bu aralar pek yemek düzenim yok.
akşam:
akşşamları yemek yemiyorum sadece meyve yiyorum kiraz,elma,kayısı bazen salatalık bazen karpuz yada kavun bunlardan birini yiycem bu akşamda hangisi olduğuna karar veremedim daha:))))
spor olarak işe gelip giderken yürüyüş yapıyorum sabah 30 dk ve akşam 30 dk olmak üzere sanırım yeterli.
bu kadar.

allah kolaylıkı versin çok zor iştahı kapatmak yememek
taşlarda gelir durur böyle
takılma bence kenddin için zayıfla
bne diyorum ki kınayanın başına versin
ne diyeyim daha

menümü paylaşmak istemiyorum
biraz hamur işi vardıda misafire poça falan yaptım
yemede dur zor valla
neyse havalar ısındı karpuz peynirle geçiştirirriz inş. bundan sonra
çok da severim bakalım nolucak
hyrsııııı....

canımm cokk sağolll...inşş.. başarıcammm kafamda bitirdimm ama uygulamaya gecemıyorumm.artıkk yediktenn sonra ağlıyorummmm...garibimmm cokk garipp...

canım vermem gereken kaç kilo var bilmiyorum ama bu şekilde yiyerek hedeflerine ulaşamazsın daha çok aynalara küsersin. Lütfen kendine hakim ol az az sık sık yemelisin ve sabah sabah kızartma :47::24: asla olmamış

su dakikadan itibaren haslama sebze ve meyvaya yoğunlaş birden kesmek zor olur azar azar azalt seni takipteyim ona göre :47::47:

canımm 98 kiloyumm boyumda 1.55 obezimm yanııı...nefrett diyorumm su halimdennn aynaya dediğin gibii bakamıyorummm zateenn..insan içine bile giremiyorummm...değiştiricemmm herseyiiii..... azda olsa umutluyummm.....

KRAKKER hoşgeldin canım evi suan için taşımıycam bebeğim ufak anneme yakın bunu yatırımlık gibi düşünüyorum yada oğlum kreş zamanına gelince mekanı seversem taşınabilirim...

BENDE menümü yazayım Pazartesi MENÜM

Sabah : 1 bardak süt

Öğlen : pide arası döner :26:

Ara : 1 tane yeşil elma

Akşam : yarım kase çorba
1 tane fırın tavuk but,azıcık salata

yatmadan küçük parça çikolata 1 bardak kefir

su tamam spor da sıcaklarda pek yapılmıyor ancak yürüyüş

canımm 98 kiloyumm boyumda 1.55 obezimm yanııı...nefrett diyorumm su halimdennn aynaya dediğin gibii bakamıyorummm zateenn..insan içine bile giremiyorummm...değiştiricemmm herseyiiii..... azda olsa umutluyummm.....

canım amacım seni kırmak değil beni yanlış anlama diyet başarı öykülerini oku 50-55 kilo verenler var tabiki başarıcaksın önce kafanda bitir kalorisi az yiyeceklere yönel hobiler edin başka mesgaller bul tabiki öncelikle yemek düzenini uzman yardımı alarak değiştir.

hogeldin aramızaa:21:

düzenli paylaşımda bulunursan takım olmanın sorumluluyla verirsin fazlalıklarını 55 bile olabilirsin neden olmasın:21:

hoşgeldin :21:

çok sevindim kilonu görünce benimkilomla aynı sayılır şu an kaç kilo olduğumu bilmiyorum,korkudan tarılamıyorum ama 70in üzerindeyim,senin gibi

aramızda tatlı bi rekabet olursa :4: kıvırırız biz bu işi:66::66:

inşş. canımm birlikteliğe inanıyorumm desteğe ihtiyacım varr..insan ailesiyell bile bu kadar derinden konusamıyorr burasıı benım içinn olumlu olacak inş.. inanıyorumm....hrkesz taildeymişş paylaşımm az oluyormuss geçmişte okudumm..ama ben 1 kişibile okusaa yazmaya devam edicemmm...herseyi dosdoğruu yazıcamm 1 lokmayıı bilee gizlemicemmm...utansamda yazıcammm....

taşınmakmı ,Allah kolaylık versin

Haticem çok sevindim seni gördüğüme:64:

huzurlu olduğunu tahmin ediyorum ,öylemi:39:

canımm sağoo...inş... sizinlee başarıcammm.......umutluyum....

selam kızlar nasılsınız bu arada yeni gelenlerede mrb umarım birlikte hedeflerinize ulaşırsınız özellikle gülay okudum yazdıklarını umarım bu platformun sana bi faydası olur canım ama ben olucandan eminim insanda garip bi etki yapıyo burası yemek istese bile bi süre sonra frenliyo sanki en azından ben öle düşünüyorum bi gün fazla kaçırsam ya ben şimdi nasıl yazıcam bu menüyü oraya falan diyorum kendi kendime umarım sende bu anlamda fayda görürsün istediğin kiloya ulaşmak hayal değil herşey bizim kendi elimizde bu fiziksel olarak iyi görünmekten daha farklı bişey öncelikle sağlıklı olmak önemli bu nedenlede kilo vermek gerekiyo önce bunu kafanda bitirirsen sanırım istediğin kiloya daha kolay ulaşabilirsin bide tabi zaman çok önemli kısa vadede değilde zamana yaymak gerekiyo umarım hep beraber amacımıza ulaşırız :79:

merhaba canımm sağoll ... yazdıklarımı okumana sevindimm...inş.. bende buranın bana faydası olacağına inanıyorumm.. içimde burukta olsa bir umutt varrr...buraya yazmaya başladıktan sonraa birazz daha umudum artıyorr..en azındann utanıyorumm gercekktenn...ne yazmalıyımm diyee..güzell olsunn bugun diğerinden fark olsunn diyorumm....inş.. olacakkk....

Bu arada bugünkü menümüde yazayım artık öğlenleri menü yazıyorum akşam giremiyorum zaten ne yiycem belli oluyo öğlenden geneldede değişikllik olmuyo.
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
çok az tulum peyniri
ara:
aslında ben pek ara yapmam ama bugün arkadaşlar Ankara simiti almış dayanamadım 1 tane simit yedim
bu nedenlede öğlen yemek yemedim elma ve yoğurt yeterli geldi
öğlen:
1 adet yeşil elma
1 adet meyveli yoğurt(100 kal)
bu aralar pek yemek düzenim yok.
akşam:
akşşamları yemek yemiyorum sadece meyve yiyorum kiraz,elma,kayısı bazen salatalık bazen karpuz yada kavun bunlardan birini yiycem bu akşamda hangisi olduğuna karar veremedim daha:))))
spor olarak işe gelip giderken yürüyüş yapıyorum sabah 30 dk ve akşam 30 dk olmak üzere sanırım yeterli.
bu kadar.

inş ..benımde böyle azz yemekli menülerimm olurr... :(

haticem hoşgeldin canım bebiş ansıl evde durumlar nasıl?

hoşbulduk pakizecim düşük riskim vardı kanama oluyordu geçti şimdi çok şükür evde durumları düzelttik gibi sen nasılsın 1 ayda verebilecek misin 4 kiloyu bana sorarsan şuanki kilonda çok iyi ben de 57 oldum 2 ayda 2 kilo iyice şişko olacağım ya:17:

gülaycım hoşgeldin canım ben de bu takımdaydım hamile kaldım yine de gidemiyorum buradaki kızların desteği çok iyi geliyor sen de başaracaksın inş canım aynadaki görüntüden çok öncelikle sağlığın için:16:

Back
X