Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugünkü menüm

Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
1 tk reçel

Öğle
3 yk patlıcan
Yarım dilim denge ekmek
2 sb ayran

Ara:
1,5 galeta

Akşam:
2 kepçe yoğurt çorbası
5 yk kabak
4 yk yoğurt

Ara:
4 kayısı, kiraz

35 dk koşu bandında yürüyüş, 30 dk da tracy ile kol bacak çalıştım
su da tamam

yarın sabah evden 12-1 gibi çıkıcam kilo bildirmlerinizi geç saate bırakmazsınız inşallah, şu anda eksilerdeyiz çünkü. birilerinin kilo vermiş olması lazımm ben de kilo aldım yarın yazıcam :(

slm kızlar nasılsınız
kardeş takıma bekleriz 14. takıma gelin paylaşımda bulunalım :71::71::71::71:

kızlar hepiniz duydunuz di mi :)
iyiyiz canım takım biraz canlandı 8 kişi olmamıza rağmen, 8 bile sayılmaz gelmeyenler var ama iyiyiz çok şükür. sizde durumlar nasıl?

bugünkü menüm

Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
1 tk reçel

Öğle
3 yk patlıcan
Yarım dilim denge ekmek
2 sb ayran

Ara:
1,5 galeta

Akşam:
2 kepçe yoğurt çorbası
5 yk kabak
4 yk yoğurt

Ara:
4 kayısı, kiraz

su da tamam

denge ekmek ne hiç duymadım? menünü çok beğendim ya çok hafif duruyo. ben hiç planlı yemiyorum. bikaç saatte bir elime geçeni yiyorum genelde meyve. yemek yemiyorum yaz gelince yiyesim gelmiyo.

ayrıca bugün dance cardio yapmaya çalıştım ama dans hareketlerini ezberlemek çok zormuş. 1 kere gösteriyo hemen uygulamaya geçiyo yetişemiyorum ben de tabii ki. 40 dk falan onunla uğraştım. baktım yapamıyorum kapattım bacak çalıştım. hareketleri yaparken bi yandan televizyon izleyince dikkatimi televizyona verdim ve hiç zorlanmadım. bacaklarıma dikkatimi verince ağrıyı daha çok hissediyomuşum bunu anladım :) braz da karın çalıştım uffff amma spor yapmışım kaptırdım kendimi :53::53::53:
40 dk dans
30 dk bacak
20 dk karın
toplam 1 buçuk saat :53::53::53: bunu ben mi yaptım? :53::53::53:

dünkü menüm kraker de yok ama yine de yazayım
sabah
special k:9:
ara
2 nektari 1 muz:17:
öğle
1 tabak patlıcan yemeği 1 bardak vişne suyu
akşam
canım mercimekli köfte istedi yaptım 10-11 tane de yedim:17:
ara
1 magnum
2 lt su içtim parka gittik oğlumun peşinde epey koşturdum yürüdüm salıncağa bindim
off bu sabah 57.2 çıktım şu tartıdaki rakam arttıkça sinirim bozuluyor ne zor vermiştim bu kiloları neyse bakalım yine vereceğim inş sizinle burda

pakizecim oğlan olacak gibi hisler geliyor ama hemen kovuyorum kız isimleri düşünüyorum ilkindeki gibi sağlıklı olsun da gelinlerle kavga eder dururum artık:60::60:

Herkese günaydın sabah tartıldım artık son kararım lifegoeson 53.1 çıktım canım hangisini istersen onu al ama en son böle çıktım:34: arada çok fazlada fark yok ama şu aralar artık 100-200 gramlarla uğraşıyorum ama iyi bi düşüş bekliyorum bu aralar sanki vücudumda sıkılaşma var.Her hafta aynı ümitle tartıya çıkıyorum 52 olayım diye ama nafile bu haftayıda böyle kapatıyorum nolcak bakalım:60:

denge ekmek ne hiç duymadım? menünü çok beğendim ya çok hafif duruyo. ben hiç planlı yemiyorum. bikaç saatte bir elime geçeni yiyorum genelde meyve. yemek yemiyorum yaz gelince yiyesim gelmiyo.

ayrıca bugün dance cardio yapmaya çalıştım ama dans hareketlerini ezberlemek çok zormuş. 1 kere gösteriyo hemen uygulamaya geçiyo yetişemiyorum ben de tabii ki. 40 dk falan onunla uğraştım. baktım yapamıyorum kapattım bacak çalıştım. hareketleri yaparken bi yandan televizyon izleyince dikkatimi televizyona verdim ve hiç zorlanmadım. bacaklarıma dikkatimi verince ağrıyı daha çok hissediyomuşum bunu anladım :) braz da karın çalıştım uffff amma spor yapmışım kaptırdım kendimi :53::53::53:
40 dk dans
30 dk bacak
20 dk karın
toplam 1 buçuk saat :53::53::53: bunu ben mi yaptım? :53::53::53:

ben de sadece dün yapabildim menüyü böyle.
eğer bi hafta böyle gidersem direk 1 kg gidiyo
ama düzen değişti tatil fln. sana pazartesi demiştim ama yarın sabah gidiyoruz

dans ve karın zor geldi bana zaten şöle bi baktım da
senin kilonda olsam hepsini yapardım zorlayıp
60 ın altına düşmeyi bekliyodum hareketler için.
düşemedim gitti

bacak videosunun ilerisinde kol çalışıyo kollarım kopcak gibi geldi yaparken ama zevkliydi
günde 40 dk fln yap ama hergün yap. yada haftada 4 gün en azından
çok yapıp sonra bırakma

listeye bakın bi yanlışım var mı?
gülay başlangıcını 97.700 şimdiki kilonu 98.700 yazdım? 98 demiştin niye şimdi 98.700 oldu?
**3.TAKIM 214. ETAP**

lifegoeson ( 52 / / / %)
banucan1975 ( 86.5 /86.5 /0 / 0%)
Krakker(73 / 72.8 / 0.2 / 0.27%)
S.A (78.7 / / / %)
pakize85 (56.5 / / / %)
ali_ye (63.8 / / / %) geri dönmek üzere ayrıldı
Signorina (62.5 / / / %)
suhan2 (52.9 / 53.4 / -0.5 / 0.95%)
gulaydemir (97.7 / 98.7 / -1 / -1.02%) Yeni Üye. Hedef kilosu şimdilik 80

ben aynıyım bu hafta
malum dönemim şişlikte var

hrs yhrlı cumalar...
3.TAKIM TOPLAM KİLO ( / / / %)
[/QUOTE]

slm kızlarr ben bu sabah ac karnına tartıldım ve 98 cıktımm...nasıl yapcazz şimdii..listede sorun olur mu acaba...

sorun olmaz hemen düzeltiyorum listeyi

bu liste sanki kilo alma yarışması gibi olmuş....

**3.TAKIM 214. ETAP**

lifegoeson ( 52 / 53 / -1 / 1.92%)
banucan1975 ( 86.5 /86.5 /0 / 0%)
Krakker(73 / 72.8 / 0.2 / 0.27%)
S.A (78.7 / 78.7 / 0 / 0%)
pakize85 (56.5 / 56.5 / 0 / 0%)
ali_ye (63.8 / / / %) geri dönmek üzere ayrıldı
Signorina (62.5 / 62.5 / 0 / 0%)
suhan2 (52.9 / 53.1 / -0.2 / 0.38%)
gulaydemir (97.7 / 98 / -0.3 / 0.31%) Yeni Üye. Hedef kilosu şimdilik 80

3.TAKIM TOPLAM KİLO ( 559.8 / 561.1 / -1.3 / -0.23%)

bugünkü menüm

Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
1 tk reçel

Öğle
3 yk patlıcan
Yarım dilim denge ekmek
2 sb ayran

Ara:
1,5 galeta

Akşam:
2 kepçe yoğurt çorbası
5 yk kabak
4 yk yoğurt

Ara:
4 kayısı, kiraz

su da tamam

canımm menün cok güzell maaşallahhh bana böle menüler nasip olurr inş..ben denge ekmegi hiç duymadımm nasıl bişeydir merak ettimm....

canımm menün cok güzell maaşallahhh bana böle menüler nasip olurr inş..ben denge ekmegi hiç duymadımm nasıl bişeydir merak ettimm....

uno nun denge-light ekmeği canım,1 dilimi 45 kalori fln
beyaz ekmek yemiyorum ben hiç.
tam buğday ekmeği, ruşeymli ekmek, kepekli ekmek alıyorum fırından değiştire değiştire yiyorum

sen eğer beyaz ekmek yiyosan onu bırak, çok güzel kepekli ya da buğday ekmekleri var onlardan al
beyazdan 5 dilim yesen dengenin 2 dilimi kadar tok tutmaz
önemli olan acıkıp yanlış şeyler yememek
oyüzden öğünlerde ekmek yemek lazım
senin kilon fazla ekmek hakkın da fazla olur. sabah 3 öğle ve akşam 2 şer dilim yiyebilirsin başta.

dün yediklerimm...

sabah ---menemen-6 dilim ekmekk

öğlen -- 1 tabak patetes yemeği--yoğurt-5 dilim ekmek

arada 1 avuç kiraz

akşam 1 kase corba--1 kase yoğurt

tüm gece bir şey yemedimm...yaşasınnn ...yemicemdee..tutucam kendimii...

1.5 litre şişe su içebildimm..

bu sabahta kahvaltımda 3 dilim ekmek yedimm..ikl işim ekmekleri azaltmak..suları coğaltmak..hadi bakalım hayırlısı......

dün yediklerimm...

sabah ---menemen-6 dilim ekmekk

öğlen -- 1 tabak patetes yemeği--yoğurt-5 dilim ekmek

arada 1 avuç kiraz

akşam 1 kase corba--1 kase yoğurt

tüm gece bir şey yemedimm...yaşasınnn ...yemicemdee..tutucam kendimii...

1.5 litre şişe su içebildimm..

bu sabahta kahvaltımda 3 dilim ekmek yedimm..ikl işim ekmekleri azaltmak..suları coğaltmak..hadi bakalım hayırlısı......

baya iyisin canım :D
beyaz ekmek yeme. marketlerde ya da fırınlarda çok güzel ekmekler var
onlardan al. tadı daha güzel geliyo bana artık. beyaz ekmek tatsız geliyo
çok tok tutuyo önemli olan da bu

uno nun denge-light ekmeği canım,1 dilimi 45 kalori fln
beyaz ekmek yemiyorum ben hiç.
tam buğday ekmeği, ruşeymli ekmek, kepekli ekmek alıyorum fırından değiştire değiştire yiyorum

sen eğer beyaz ekmek yiyosan onu bırak, çok güzel kepekli ya da buğday ekmekleri var onlardan al
beyazdan 5 dilim yesen dengenin 2 dilimi kadar tok tutmaz
önemli olan acıkıp yanlış şeyler yememek
oyüzden öğünlerde ekmek yemek lazım
senin kilon fazla ekmek hakkın da fazla olur. sabah 3 öğle ve akşam 2 şer dilim yiyebilirsin başta.

sağolcanımm bakıcam bende o ekmekten..evet benim ekmek sorunum var ekmek yemesem doymuyorumm..birde ne kadar yediğimi anlamıyorumm..abarmıyorum eger acsam bi oturusa 1 ekmek yerimm ..ben ortalam günlük 1.5 ekmek tüketiyorumm..bizim eve ekmek dayanmıyorr..ayy ne kötü bişeyy yaa..pilav ve makarnayı ekmeksiz düşünemiyorumm...ama artık sıkıldımm bu kilolardann..yemicem yersemde azz yicemm..buranın faydası ckk kendimi buraya sorumlu hissediyorumm...inş..arkadaşlarımla kilo vericemm...inşallahhhhh.....

sağolcanımm bakıcam bende o ekmekten..evet benim ekmek sorunum var ekmek yemesem doymuyorumm..birde ne kadar yediğimi anlamıyorumm..abarmıyorum eger acsam bi oturusa 1 ekmek yerimm ..ben ortalam günlük 1.5 ekmek tüketiyorumm..bizim eve ekmek dayanmıyorr..ayy ne kötü bişeyy yaa..pilav ve makarnayı ekmeksiz düşünemiyorumm...ama artık sıkıldımm bu kilolardann..yemicem yersemde azz yicemm..buranın faydası ckk kendimi buraya sorumlu hissediyorumm...inş..arkadaşlarımla kilo vericemm...inşallahhhhh.....

beyaz ekmek yemezsen diğerlerinde anlarsn ne yediğini, doyarsın
diyetisyene gitsen sana en azından 8 dilim fln ekmek verir sanırım günde
kiloya göre ihtiyaç artıyo çünkü

90 kilonun üzerindekiler zayıflıyor diye de bi topic var ona da bakabilirsin işine yarar

beyaz ekmek yemezsen diğerlerinde anlarsn ne yediğini, doyarsın
diyetisyene gitsen sana en azından 8 dilim fln ekmek verir sanırım günde
kiloya göre ihtiyaç artıyo çünkü

90 kilonun üzerindekiler zayıflıyor diye de bi topic var ona da bakabilirsin işine yarar

alışmışızz işt ebeyaz ekmeğe toplumca böyleyizz.ama yenii bilinçleniyoo halkımızdaa....ben halk ekmeginn çesitli ekmeklerinden yemiştimm..aman Alllahımm
kek gibi bayılıyorumm onlra..ama herzaman almak mümkün olmuyoo ..her zaman bulamıyorumm...dediğin sayfayada bakıcamm sağol canımmm... :)

Back
X