Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar çok üzgünüm 73.5 kiloyum

kendimi pek iyi hissetmiyorum,toparlanıp dönmek istiyorum takıma

Canımya bendede var kabızlık sorunu 2 gündür deli gibi kayısı yiyorum ama nafile yok daha bişey:(( kefiri deniyim bari bende açmı tokmu içiyosun ne zaman içtiğinin bi önemi varmı?

Canım yemekelerden önce içince açlığınıda bastırıyor ama ben pek düzenli içmiyorum canım ne zaman çekerse başlarda tadı kötü geliyordu şimdi resmen bağımlısı oldum

sabah (08:00)
kahvaltı yapamadım sadece su içtim
öğlen(12:00)
1 adet simit
1 domates
1 biber
2 salatalık
3 zetyin
ve çok az peynir (hafif ve güzel bişey oldu)
akşamada meyve yemeyi planlıyorum bakalım farklı bişey yersem yazarım.
Bu arada 2 km yürüdüm.
Bu günkü menüm bu ayrıca akşamada eve giderken yürüyüşüm var sanıyorum toplamda 3 km günlük yürüyüşüm oluyo ama bacaklarımı hissetmiyorum:(((((

weight.png

Bi deniyim kefiri banada tadı pek hoş gelmiyo ama seninde sölediğin gibi saymakla bitmeyecek faydası var bakalım zorlıycam biraz kendimi:(

ipekcim sabah tartıldım 86.500 çıktı canım

liste paylaşımda olmadığından yazıyorum sana zahmet eklersin benide

banucan 86.500............

gülaycım bnace yapma
butip şok dietleri kilo vermen durunca yap
sen zaten veriyosun
bozma metebolizmanı bence
çaya gelince bana motivasyon oldu
birde kabızlık sorunu olanlara birebirmiş
gerçi bende o sorun yoktu ama
emzirirken daha kolay kilo verirsin artı 500 kalori yakıyosun
spor yap daha iyi

gelelim menüme
sabah çeyrek simit 3 zeytin az peynir domates

öğle karpuz peynir

ara 3 kayısı

akşam 1 kase yoğurt çorbası salata

su ve spor tamam

işet böyle bakalım yarın kilom ne çıkacak
malum dönemdeyim ve sabahları şiş kalkıyorum ama
olucak bu iş
zayıflamak zorundayım hyrsylaaaa ...
inş..canımm burda olmak cok güzelll...secgili suhancı ma ve arkadaşlarıma cok teşekkür ediyorum..
bu sok diyetlerden ben cok cektım..ama akıllanmadımm..ne bileyim işte şeytan zorluyoo işte.maaşallah ii gidiyorumm..bende saskınımm demek o kadar cok
yiyordum kii.dikkat edince gitmeye başladı inşş..böyle devam eder ben son4 yıldır 95.900 hiç görmedimm.mayısın başında 103 kilo ile başladım..zar zor..98 oldum
ama yine bıraktım..lahana diyeti uygulamıstım ...ama cok zor birsey..artık lahana görmek bile istemiyorumm...böyle elimen geldiğince devam edicemm..sizlerle oldukca umudumda artıyorr ..sağolun arkadaşlarr.... :)

Gülaycım Azmine hayran kaldım başlarda korkmuştum inan başaramıyacağını düşündüm o kadar yemen korkutmuştu beni tabi burda en büyük katkısı eşin Suhan2 senide tebrik ederim canım bende durdum vucudu şoklamam lazım ama böylede güzel eskisi gibi çok zayıfta olmak istemiyorum 55 olsam bırakıcam ayrık yaptığım diyet değil sağlıklı beslenmek :71:

Dün yediklerim...

Sabah : kahvaltı yok sadece yeşil çay

Öğlen : pide döner çok yanlış biliyorum ama ne yapayım :26:
Ayran

Ara : Türk kahvesi Şekersiz

Akşam : Az çorba,1 Tabak Musakka

Yatmadan 1 bardak kefir Canım Kefirin ayrana göre daha kalorili olduğunu söylemişsin ben ayrandan daha çok seviyorum ve bende kabızlık sorunu var inanılmaz sindirimi kolaylaştırıyor kefirin faydalarını say say bitmez ayrıca 100gr bir bardakta 58 Kalori var Canım :16::16:

ahh canımmm bende kendimden cok korktumm..hayatımda ilk defa bu sene ramazan gelmesini istemedim..Allah affetsin inş.. ac kalamam nasıl oruç tutucamm diyordumm..yemek bende öyle bir hal aldıkı anlatamamm..bir ara hamile olduğumu ama üzerine aybaşı olduğumu düşündümm...aylık adetim düzenliydi ama 2 canlı gibi yiyordumm..ayy oo günlere dönmek istemiyorumm.....hersey daha cok yenii..inş.. sorun olmazda kurtulurumm..yoksa bir piskologa gidicemm....

ahh canımmm bende kendimden cok korktumm..hayatımda ilk defa bu sene ramazan gelmesini istemedim..Allah affetsin inş.. ac kalamam nasıl oruç tutucamm diyordumm..yemek bende öyle bir hal aldıkı anlatamamm..bir ara hamile olduğumu ama üzerine aybaşı olduğumu düşündümm...aylık adetim düzenliydi ama 2 canlı gibi yiyordumm..ayy oo günlere dönmek istemiyorumm.....hersey daha cok yenii..inş.. sorun olmazda kurtulurumm..yoksa bir piskologa gidicemm....

canım pisikologluk durumun yok şuan kendin için çok doğru kararlar verdin inşallah sonucu beraber görücez
yanındayım arkadaşım :16::16:

sabah (08:00)
kahvaltı yapamadım sadece su içtim
öğlen(12:00)
1 adet simit
1 domates
1 biber
2 salatalık
3 zetyin
ve çok az peynir (hafif ve güzel bişey oldu)
akşamada meyve yemeyi planlıyorum bakalım farklı bişey yersem yazarım.
Bu arada 2 km yürüdüm.
Bu günkü menüm bu ayrıca akşamada eve giderken yürüyüşüm var sanıyorum toplamda 3 km günlük yürüyüşüm oluyo ama bacaklarımı hissetmiyorum:(((((

canımm kahvaltı yokk..çalıştığınn içinn bir şey diyemiyorumm..yoksa yanlış olduğunu sende biliyosunn..ama calışan insannın hali başkaondan cok yorum yapmıcamm..ne dsen haklısınn....

öğlen simitle yeşillik yemen güzell..ama hayatım Allah aşkına simitten başka bir sey yookmu alabileceğin..kabızlığının geçmemesii normal değil mi?
çalısıyosunn dediğim gibi yorum yapmak istemiyorum..benim gibi evhanımı olsan yazacağım coktu ...bu arada keşke bende calısabilseydim....

ben bugun 3 boncuk:nazar::nazar::nazar: veryorum arkadasımm..sporlarına diyecek sözümm yokk... :)

perşembe gunu menümm

sabah az menemen-cay-2 dilim ekmek-ufak küp peynir.az reçel

ara ... yeşilcay, 1 tane kuru incir, 1 tane kuru hurma

öğle..yeşil mercimek yemeği 6 kaşık, 1kase yoğurt,1 dilim ekmek

ara...yeşilcay-3 grissini

akşam --karpuzz-ve bırazz peynirr yemegi düşünüyorumm...bu arada ekmeklerim artıkk kepek yiyorum..akşamda belki 1 dilim ekmek yerimm

su sıcaktan bolca içiyorum..sporr 4 saatir ütü çamaşır katlama :) bende step aleti mrdiven gibi cıkılandan ondan 15 dk..yapmayı düşünüyorumm..artık hergun yapıcamm....

ben kilo bildirimi bugun olacak diye biliyordumm..ama yarın mışş olsunn daha güzel belki yarınn daha küçük bir rakam olurr..innnşallaaalhhhhhh

kızlar çok üzgünüm 73.5 kiloyum

kendimi pek iyi hissetmiyorum,toparlanıp dönmek istiyorum takıma

Sen nasıl istersen canım ben idare ederim seni. Sorununu söylemek istersen yardımcı olmaya çalışırızz..

ipekçim Canım kaptanım nerdeyse 1 aydır kiloyu sabitledim...

2 haftaya kadar veremezsem bu kiloda ayrılmayı düşünüyorum boyuma göre herkez ideal diyor ama ben biraz daha verip eski manken fiziğe kavuşmak istiyorum....:1:[/B]

Ayrılmak mıı? Sen nasıl istersen canım, gönlüm diyor ki keşke kimse gitmese, ama bi yandan da herkes zayıflasın mezun olsun diyorum. İnşallah 2 haftada zayıflarsın ya yaz aylarında zayıflamak daha kolay..

Biz kaçıncı etaptayız ya :44: İnşallah doğru yapmışımdır bana çok yarım yamalak olmuş gibi geldi.
S_Anın sağlık sorunları vardı izinli yaptım. signorina'ya da 2 hafta daha süre veriyorum gelmezse diskalifiye etmek zorundayım. çok az kişi kaldık.

**3.TAKIM 215. ETAP**

lifegoeson ( 53 / 53 / 0 / 0%)
banucan1975 ( 86.5 /86.5 / 0 / 0%)
Krakker(72.8 / 73.5 / -0.7 / -0.96%)
S.A (78.7 / 78.7 / 0 / 0%) Geri dönmek üzere ayrıldı
pakize85 (56.5 / 56.5 / 0 / 0%)
Signorina (62.5 / 62.5 / 0 / 0%)
suhan2 (53.1 / 53.1 / 0 / 0%)
gulaydemir (98 / 95.9 / 2.1 / 2.14%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO ( 561.1 / 559.7 / 1.4 / 0.25%)

Canım arkadaşlarım. Zor durumda olan ve kapanmak üzere olan bi takımımız var. Takımda 2 kişi kalmışlar ve bu yüzden paylaşım yapamıyolar. Eğer siz de isterseniz o takıma yardım etmek istiyorum. O takım tekrar canlanana kadar bu takımdaki güzel sohbetlerinizi ve paylaşımlarınızı o takımda da vaktiniz oldukça yapabilir misiniz?

Canım arkadaşlarım. Zor durumda olan ve kapanmak üzere olan bi takımımız var. Takımda 2 kişi kalmışlar ve bu yüzden paylaşım yapamıyolar. Eğer siz de isterseniz o takıma yardım etmek istiyorum. O takım tekrar canlanana kadar bu takımdaki güzel sohbetlerinizi ve paylaşımlarınızı o takımda da vaktiniz oldukça yapabilir misiniz?

İpek 2 kişilerse o takımdakiler buraya gelse olmaz mı senin de kaptan yardımcısına ihtiyacın var

bu sabah 56.9 kilo geldim ben de kilomu söyleyim heves yaptım haftasonu şehirdışındayım salı günü döneceğim görüşmek üzere öpüyorum hepinizi

canımm kahvaltı yokk..çalıştığınn içinn bir şey diyemiyorumm..yoksa yanlış olduğunu sende biliyosunn..ama calışan insannın hali başkaondan cok yorum yapmıcamm..ne dsen haklısınn....

öğlen simitle yeşillik yemen güzell..ama hayatım Allah aşkına simitten başka bir sey yookmu alabileceğin..kabızlığının geçmemesii normal değil mi?
çalısıyosunn dediğim gibi yorum yapmak istemiyorum..benim gibi evhanımı olsan yazacağım coktu ...bu arada keşke bende calısabilseydim....

ben bugun 3 boncuk:nazar::nazar::nazar: veryorum arkadasımm..sporlarına diyecek sözümm yokk... :)

Ne desen haklsın canımya ama bu ara çok kötüyüm ben iştah falan kalmadı bende sanki yaşamak için yer gibi oldum bu hafta sonu memleketime gidiyorum sanırım biraz moralim düzelir orda anneciğiminde güzel yemeklerinden yerim.okadar çok yürüyorumki bu ara artık bacaklarımı hissetmiyorum bütün kış arabadan inmedim şimdi cezalandırıyorum kendimi hiç arabaya binmiyorum evle iş arasıda baya var 1 km kadar hemen hemen hergün 2 gidiş 2 dönüş yapıyorum ama pek iyi hissetmiyorum kendimi artık bi gün düşüp kalmassam çok iyi:(
okadar yoruluyorumki ne yemek yapacak nede yiyecek dermanım kalıyo o nedenle bu ara çok sağlıksız besleniyorum.

perşembe gunu menümm

sabah az menemen-cay-2 dilim ekmek-ufak küp peynir.az reçel

ara ... yeşilcay, 1 tane kuru incir, 1 tane kuru hurma

öğle..yeşil mercimek yemeği 6 kaşık, 1kase yoğurt,1 dilim ekmek

ara...yeşilcay-3 grissini

akşam --karpuzz-ve bırazz peynirr yemegi düşünüyorumm...bu arada ekmeklerim artıkk kepek yiyorum..akşamda belki 1 dilim ekmek yerimm

su sıcaktan bolca içiyorum..sporr 4 saatir ütü çamaşır katlama :) bende step aleti mrdiven gibi cıkılandan ondan 15 dk..yapmayı düşünüyorumm..artık hergun yapıcamm....

ben kilo bildirimi bugun olacak diye biliyordumm..ama yarın mışş olsunn daha güzel belki yarınn daha küçük bir rakam olurr..innnşallaaalhhhhhh

vallaha imreniyorum bende sana hiç üşenmiyon menemen yapıyon sabahları eşim varken bende yapardım her hafta sonu:(((( ama şimdi.....
,sabah için sana :nazar: veriyorum
aranda keşke sadece çay olsaydı 1 grisini yaklaşık 1 dilim ekmek değerinde yanlış bilmiyorsam
öğle,çok güzel :nazar:
akşamında süper 1 :nazar:
spor ve suda tamam bende bu menüye 4 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: veriyorum:))
tebrikler...

weight.png

Nasıl olduğunu anlamadım ama arkadaşlar daha düne kadar ağlarken bi türlü 53 ten düşemedim diye bu sabah bi tartıldım 52.5 çıktım mutluyum ama çok halsiz hissediyorum kendimi:(((
sanırım yürüyüş olayını abarttım ben o nedenlede vücudum yorgun düştü.

Back
X