Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlarrr...ben bu sabah 95.600 cıktımm..1 haftada nerdeyse 2.5 kilo verdimm cok mutluyumm..ne olur benı yanlış anlmayınn..benım kilomda olan biri için küçük bir rakamm ama..sürekli yukarı cıkmakktann cokk iyii...biraz moralimm yerine geldii..sayenizdde daha da umutlyumm..başarıcama inanıyorumm..hedefimm 80 olsada gözümm 55 de :) inş..başarıcamm.hepinize cok teşekkür ederimm özelliktede suhancığıma... :54:

günaydın kızlarrr...ben bu sabah 95.600 cıktımm..1 haftada nerdeyse 2.5 kilo verdimm cok mutluyumm..ne olur benı yanlış anlmayınn..benım kilomda olan biri için küçük bir rakamm ama..sürekli yukarı cıkmakktann cokk iyii...biraz moralimm yerine geldii..sayenizdde daha da umutlyumm..başarıcama inanıyorumm..hedefimm 80 olsada gözümm 55 de :) inş..başarıcamm.hepinize cok teşekkür ederimm özelliktede suhancığıma... :54:

canım senin adına çok mutluyum ayrıca teşekkür etmenede gerek yok ne yaptıysan sen kendin yaptın ve yapmayada devam edeceksin ben sana güveniyorum bundan sonraki haftada eş olmasak bile seni takip etmeye devam edicem inan ben verseydim o 2.5 kiloyu ancak bukadar sevinirdim o nedenle bu şekilde devam et azmin elinden bişey kurtulamaz kısa vadede olacak bişey değil ama imkansız bişeyde değil sen istediğin 55 kiloya düşeceksin ve bütün gardrobunu yeniden değiştireceksin eminim ben bundan sadece biraz zamana ihtiyacın var yanlız değilsin öyle düşün ve kendini ona göre motive et kolay bişey değil yaptığın çok zor ama imkansızda değil 1 haftda 2.5 kilo verdin böyle devam edersen 3 ayda kaç kilo olcanı hesapla kendine zamanlar ve hedefler belirle bak görüceksin bu durumdan zevk almaya başlıycaksın zevkli hale gelicek zamanla kıyafetlerini değiştirmeye başlıcaksın(en zevkli tarafıda bu) :)))
Herşey daha güzel olcak emin olabilirsin umarım haftaya cumada bi 2.5 kilo gider iyi haberlerini bekliycem.
:71: :71: :71:

canım senin adına çok mutluyum ayrıca teşekkür etmenede gerek yok ne yaptıysan sen kendin yaptın ve yapmayada devam edeceksin ben sana güveniyorum bundan sonraki haftada eş olmasak bile seni takip etmeye devam edicem inan ben verseydim o 2.5 kiloyu ancak bukadar sevinirdim o nedenle bu şekilde devam et azmin elinden bişey kurtulamaz kısa vadede olacak bişey değil ama imkansız bişeyde değil sen istediğin 55 kiloya düşeceksin ve bütün gardrobunu yeniden değiştireceksin eminim ben bundan sadece biraz zamana ihtiyacın var yanlız değilsin öyle düşün ve kendini ona göre motive et kolay bişey değil yaptığın çok zor ama imkansızda değil 1 haftda 2.5 kilo verdin böyle devam edersen 3 ayda kaç kilo olcanı hesapla kendine zamanlar ve hedefler belirle bak görüceksin bu durumdan zevk almaya başlıycaksın zevkli hale gelicek zamanla kıyafetlerini değiştirmeye başlıcaksın(en zevkli tarafıda bu) :)))
Herşey daha güzel olcak emin olabilirsin umarım haftaya cumada bi 2.5 kilo gider iyi haberlerini bekliycem.
:71: :71: :71:

ayy canımmm benımm cokk sağoll yazdıkların inanılmaz morall olduu..inş...bende zeyıflamayı cok istiyorumm..kararlıyımm..elimden gelenide yapıcamm...desteğinizinn inananılmazz faydası olduu...bunu inka edemem...ayy cokk mutluyumm...inşş..ramazana kadar hedefimm90 olmak inş.. olurumm..Ramazanda da bi 5 kilo gitse..Allahımm..uzun bir aradan sonra heralde bu bayramm kıyafet alabilicemmm... :62::62::62:

Tabiki bayramlık alıcaksın ama sakın ramazanda hüsrana uğratma beni tamammı sık dişini malum halsizlik falanda olucak.
Ama inan bana kurban bayramında çok daha iyi olucak düşünsene kurbana kadar 75 oluyomuşun vallaha kutlama yaparız ne güzel olur:92:

weight.png

Bu arada kilo çizelgemide yeniledim ay içim açıldı.
Bu günkü menümüde yazayım
sabah:
1 haşlama patates
ara:
çizi 1 paketten biraz az
öğlen:
1/2 lahmacun(kızacaksın bana gene gülaycım ama napayımya dışarda başka ne yicen ya ızgara ya böle şeyler yada ekmek arası en masumu gene lahmacun) :(((((
1 bardak ayran
akşama yola gidiyorum bebişlerimi görmeye o nedenle akşam yemek yemeye vaktim olmıycak artık çubuk krakerim var onu kemiririm otobüste:(((((
gene berbat bi menü su fazla içemedim ama gene deli gibi yürüdüm sabahtan beri kesin 1.5 saat olmuştur....
düşüp kalacam ben bi yerde:(((

Bu arada herkesin berat kandili mübarek olsun Allah hepimizin dualarını kabul eder inaşallah.

Son düzenleme:
İpek 2 kişilerse o takımdakiler buraya gelse olmaz mı senin de kaptan yardımcısına ihtiyacın var

Aaa bu hiç aklıma gelmemişti ben bi uğrayayım o başlığa. Sen de sağ salim git dön canım :71:

Canım benimm çok mutlu oldum hep böyle devam et verdiğin kilolar kalıcı olsun inşallah :)

slm ii geceler kızlar
kandiliniz mübarek olsun
beraatını alanşardan oluruz inş. bu gece hürmetine

gelelim menüme öğle tost ayran
(geç klalkınca kahvaltı yapamadım)
ara küçücük çikolata
2 kayısı 1 küçük şeftali

akşam 1 köfte 3 4 parça kuşbası 3 4 parça kuşbası tavuk
kola 1 dl kadar ekemek 2 küçük baklava

çay kahve

gece 3 tane hurma

su ve spor tamam

işte böyleydi menüm

a e olun...

kızlr dunku menumm iiyiiydii sadece pilav 4-5 kaşık yedim kaçamak yapmadım bol su içtimm..acelem oludğumdan böle yazıyorumm kusura bakmayın cıkmak zorundayımm ve sanırım hafta sonuda giremicemm..yokumm misaifrlerr geliyorr yurt dışındann....neyse bu sabah uutmadan sölimm 95.200 oldumm cokk mutluyumm..pazartesii 94 le savaşırımmm belkiii .........inş..siiz cokk seviyorummm...geckaldımmmmmm......ay uzattımmm..son dakka ..saon kelime yazmaya clısıyorummm....

slm ii geceler ,menüm

sabah çeyrek simit peynir

öğle 1 hamburger

akşam 1 dl ekemk 4 5 kuşbaşı et

çikolata 1 tane

su ve spor tamam

ha birde karpuz yarım dlm

a e olun...

Merhaba kızlar.. gerçi 3 hafta öncesinden kimlerkaldı farkedemedim ama..

Lifegoeson idare edebileceğini yazmışsın.. idare edebildinmi?

ben yani bu teyzesinde hasta kaldığı sürece kilolarını geri alan bu bakımsız şişkoyu geri alırmısınız

20 ekimde olan düğününe kadar zayıflamasına yardım edermisiniz.

hoşgeldin S A

nasılsınız kızlar diycem ama kimseler girmemiş yine

banucanın pazar menüsü

kahvaltı 12 gibi patates 1 yum 1 dl ekmek çay

ara çok az dondurma

akşam 1 kase çorba salata 1 dl ekmek

1 tabak puding

su ve spor tamam...

valla bu çay bneim iştahımı çok kapattı
istesemde yiyemiyorum acaip bir tokluk hissi verdi
bakalım bu hafta değişecekmi kilom
dua edin nolur şimdilik 5 kilo vermeliyim tabi başlangıç
hyrsı inş.
a e olun...

slm ii geceler ,menüm

sabah çeyrek simit peynir

öğle 1 hamburger

akşam 1 dl ekemk 4 5 kuşbaşı et

çikolata 1 tane

su ve spor tamam

ha birde karpuz yarım dlm

a e olun...

Canım mrb bu hafta maratona beraber başladık :)

Hafta sonu kaçamaklar oluyor aynı anda hamburger ve çikolata yemişsin olmamış :47:
:nazar::nazar::nazar: BONCUK

hoşgeldin S A

nasılsınız kızlar diycem ama kimseler girmemiş yine

banucanın pazar menüsü

kahvaltı 12 gibi patates 1 yum 1 dl ekmek çay

ara çok az dondurma

akşam 1 kase çorba salata 1 dl ekmek

1 tabak puding

su ve spor tamam...

valla bu çay bneim iştahımı çok kapattı
istesemde yiyemiyorum acaip bir tokluk hissi verdi
bakalım bu hafta değişecekmi kilom
dua edin nolur şimdilik 5 kilo vermeliyim tabi başlangıç
hyrsı inş.
a e olun...

:nazar::nazar::nazar::nazar: BONCUK Canım ben hafta sonu çok yoğundum prensim 2 yaşında oldu kutlama vardı malum çok fazla kaçamak vardı bu hafta inşallah güzel olur canım su çayın adını ve nereden aldığını özelime yazarmısın teşekkürler :71:

Herkese günaydın kızlar nasılsınız yeni eşleşmelerimizde olmuş bakalım bizi nasıl bi hafta bekliyo:))
yorgunluktan ölüyorum 12 saatlikj yolculuk yaptım çok kötü hissediyorum kendimi..
hafta sonu ben kaçırdım biraz yemekleri annecimin yemeklerinden yedim haftalaerdır doğru dürüst yemek yemiyodum iyi oldu ama hala karnım şiş:)))
cumartesi menüm:
sabah:
1 dilim ekmek
domates
peynir
3 zeytin
sucuk(fazla değil 3 parça)
öğleden sonra:
ızgara
aralarda bol bol karpuz yedim çünkü yanıyo bizim oralar
bol bol su içtim

pazar menüm:
sabah.
1 dilim ev ekmeği
peynir
zeytin
domates
salatalık
aralarda meyve yedim(şeftali,karpuz)
öğleden sonra:
bamya yemeği(3 yk)
börülce salatası(Egeye özgü bi salata:)))))
3 yk pilav
akşam meyve ydim gene karpuz
2 dilim şeftali
1 küçük armut
bikaç tane üzüm
bukadar
suyumu fazlasıyla içtim
ama hafta sonu yürüyüş yapamadım çünkü çok yorgundum 12 saat gittim 12 saatte geri döndüm mahvoldum

gülaycım nasılsın hafta sonun iyi geçmiş sanırım sadık kalmışın diyete senin adına sevindm canım umarım bu hafta 93-94 arası olursun göreyim seni:)))

mrb mattikacım bu hafta ikimiz eşiz bakalım kilo verebilecekmiyiz beraber:))
bu günkü menümü yazıyorum sana
sabah:
1 fincan nescafe (45 kal)
öğlen:
mercimek çorbası(1 kase)
tavuk şiş(2 şiş)
bulgur pilavı(5 yk)
ayran(2 bardak)
ara:
kiraz (1 avuç)
akşam:
akşamları yemek yemiyorum öğlenleri iyi yediğim için .
Akşamaları sadece meyve yiyorum(şeftali,elma)
suyumu içiyorum ama spor yapamıycam bugün çok yorgunum.

Back
X