canım senin adına çok mutluyum ayrıca teşekkür etmenede gerek yok ne yaptıysan sen kendin yaptın ve yapmayada devam edeceksin ben sana güveniyorum bundan sonraki haftada eş olmasak bile seni takip etmeye devam edicem inan ben verseydim o 2.5 kiloyu ancak bukadar sevinirdim o nedenle bu şekilde devam et azmin elinden bişey kurtulamaz kısa vadede olacak bişey değil ama imkansız bişeyde değil sen istediğin 55 kiloya düşeceksin ve bütün gardrobunu yeniden değiştireceksin eminim ben bundan sadece biraz zamana ihtiyacın var yanlız değilsin öyle düşün ve kendini ona göre motive et kolay bişey değil yaptığın çok zor ama imkansızda değil 1 haftda 2.5 kilo verdin böyle devam edersen 3 ayda kaç kilo olcanı hesapla kendine zamanlar ve hedefler belirle bak görüceksin bu durumdan zevk almaya başlıycaksın zevkli hale gelicek zamanla kıyafetlerini değiştirmeye başlıcaksın(en zevkli tarafıda bu) :)))
Herşey daha güzel olcak emin olabilirsin umarım haftaya cumada bi 2.5 kilo gider iyi haberlerini bekliycem.