günlerdir uğrayıp bakıyorum kimse tekrar aranızdamıyım diye soruma cevap vermemiş
aranızda değilsem bana somut bi cevap lazım kızlar.
ipek ne yazdı en son bilmiyorum canım sonuç listelerinden geçmiş haftalara bak ne yazdığını bulabilirsin ordan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günlerdir uğrayıp bakıyorum kimse tekrar aranızdamıyım diye soruma cevap vermemiş
selam kızlar
tatilden dün döndüm sonunda
evimi çok özlemişim
1 kilo civarında artıda çıkıyorum
bakalım vücudum bi kendine gelsin cumaya kadar
tuvalet düzenim hep bozuk gitti tatilde
herkes nasıl keyifler nasıl![]()
hoşgeldin canım takımın biraz toparlanmaya ihtiyacı var sanırım
hoşbuldm canım
ben burdayım artık
ipekcim bu cuma beni listeye alırsın artık![]()
Hoşgeldin Canım Gel gel toparlanmaya ihtiyacımız var :)
selam kızlar
tatilden dün döndüm sonunda
evimi çok özlemişim
1 kilo civarında artıda çıkıyorum
bakalım vücudum bi kendine gelsin cumaya kadar
tuvalet düzenim hep bozuk gitti tatilde
herkes nasıl keyifler nasıl![]()
Bu arada takımın yardımcı kaptanı kim? Hala paylaşımda sorun yaşıyoruz sanırım.
hoşgeldiiin, çok fazla kilo almamışsın iyidir iyi :) bu cuma eklerim seni listeye nasıl geçti tatil?
Bi de öyle bi sorun var ben olmazsam bildirimi kim yapacak bilmiyorum. Hatice her zaman girmiyo, geçici olarak ayrıldı gözüküyo zaten. Kaç kez sordum takıma gönüllü olan var mı diye ama hiç cevap alamadım. Kimse kaptan yardımcısı olmak istemiyor sanırım![]()
aslında ben olabilirim. ama işte sorun bildirim. eğer ben olursam ve cuma günü bildirim yapacaksam kiloların hepsinin perşembe akşamı yazılmış olması gerekir. Ve ben cuma sabahı türkiye saatiyle saat 8de bildirimi yapmış olurum. yani ben yardımcın olur bildirim yapmak istersem sadece böyle olur
lifegoeson mrb canım ne tesadüf evet aynı kilodayız umarım hedefede beraber gideriz:)))
bugünkü enümü yazayım arkadaşlar yorum yok ama olsun
sabah:
1 parça beyaz peynir
1 bardak y.y süt
öğlen:
1 bardak ayran
öğleden sonra:
1 paket etimek yedim tuzsuz(340 kal)
akşam:
yoğurt yiycem y.y
bukadar kızlar bakalım hedefim pazartesiye kadar düz 51 olmak ama bakalım hafta sonu beni neler bekliyo eşim gelcek zorla ne var ne yok yedirir bana((
suhan aynı kiloda gidiyoruz :)) kendi kilomu gururla yazdımm
Ve kızlar şöyle bi konu var. Signorina - Pazartesiye kadar(13 haziran) şehir dışında olacam dolayısı ile önümüzdeki haftadan itibaren devam edebilecem paylaşıma, tabii gruptan atılmamış olursamdemiş ve 1.5 aydır yok. Bu kadar fazla süre idare ettim ama dönmeyecek gibi. Diskalifiye etmeden önce size de bi sormak istedim. Eğer çoğunluk diskalifiye derse yarın bildirime yazıcam bunu. Fikrinizi söylerseniz sevinirim.
**3.TAKIM 217. ETAP**
lifegoeson ( 53 / 51.8 / 2.2 / 4.15%)
banucan1975 ( 86.5 / / / % )
Krakker( 73.5 / / / % )
pakize85( 56.8 / / / %)
Signorina (62.5 / 62,5 /0,00 / 0,00% )
suhan2 (52.5 / 51.8 / 0.7 / 1.33%)
gulaydemir (95.9 / / / %)
S.A (78.7 / 80 / -0.15 / -0.19%) 215. etapta ayrılmıştı, kilosu 2ye bölündü
mattika (64 / 64.4 / -0.1 / -0.16%) 213. etapta ayrılmıştı, kilosu 4e bölündü
3.TAKIM TOPLAM KİLO (623.4 / / / % )