Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar
tatilden dün döndüm sonunda
evimi çok özlemişim :D

1 kilo civarında artıda çıkıyorum
bakalım vücudum bi kendine gelsin cumaya kadar
tuvalet düzenim hep bozuk gitti tatilde

herkes nasıl keyifler nasıl :16:

hoşgeldin canım takımın biraz toparlanmaya ihtiyacı var sanırım

Hoşgeldin Canım Gel gel toparlanmaya ihtiyacımız var :)

benim de toparlanmam lazım :D
son 5 güne kadar çok iyiydi tatil sabit duruyodum
denizde yüzdüm yüzdüm yedim son günlerde
1 kilo artıdayım ama 1 kilo dediğin nedir :1:
oruç başlamadan onu vercem inş.

Haticecim merhaba nasılsın nasıl gidiyor?

ya sonuç listelerini yarım saat boyunca okudum... bana okadar karışık bi sayfaymış gibi geliyorki başım ağırdı.

Ya ordada heres takımlar durgun diye yakınmış. elbette durgun olacak. herkes uzunca bi tatile gidiyor. Ben tatilimi geride bıraktım :)

dün tartıldım tam 80 kiloyum.

Yani anlayacağınız aranızdayım galiba.

Bu arada takımın yardımcı kaptanı kim? Hala paylaşımda sorun yaşıyoruz sanırım.

bugün yediklerimi ne siz sorun nede ben söyleyim...

20 ekimde düğünüm var gelinliğimin ölçüleri alındı ve modacı kilo verirsen sorun yok ama alırsan sorun var. Bende diyetime başladım. Fakat moralimi çok bozan birşey var beni anlayan biriyle dertleşmeye okadar ihtiyacım var ki :((((

Kızlar ben yemek yeme sistemime şöyle bir değişiklik getirdim:

hergün aynı olan hedeflerim var hergün bunlara ulaşmaya çalışıyorum. ve telefonuma kayıd ediyorum.

hedeflerim şunlar:

Günde 3 defa sebze yenecek
Günde 2 defa meyve yenecek
Günde 2 litre su içilecek
Her gün spor yapılacak

hergün bu hedefleri doldurmaya calışıyorum :26:

selam kızlar
tatilden dün döndüm sonunda
evimi çok özlemişim :D

1 kilo civarında artıda çıkıyorum
bakalım vücudum bi kendine gelsin cumaya kadar
tuvalet düzenim hep bozuk gitti tatilde

herkes nasıl keyifler nasıl :16:

hoşgeldiiin, çok fazla kilo almamışsın iyidir iyi :) bu cuma eklerim seni listeye nasıl geçti tatil?

Bu arada takımın yardımcı kaptanı kim? Hala paylaşımda sorun yaşıyoruz sanırım.

Bi de öyle bi sorun var ben olmazsam bildirimi kim yapacak bilmiyorum. Hatice her zaman girmiyo, geçici olarak ayrıldı gözüküyo zaten. Kaç kez sordum takıma gönüllü olan var mı diye ama hiç cevap alamadım. Kimse kaptan yardımcısı olmak istemiyor sanırım :59:

selam kızlar nasılsınız?
bugün tarıldım aynı değişiklik (51.8) yok bu hafta bu kiloyu korumaya çalışıcam artık gerçi ramazana kadar hedefim 50 di ama olmucak galiba fazlada üzerine gitmek istemiyorum.
fazla giremiyorum bu hafta doluyum herkesi öpüyorum:79:

hoşgeldiiin, çok fazla kilo almamışsın iyidir iyi :) bu cuma eklerim seni listeye nasıl geçti tatil?

gezdim gezdim evimi özlemişim :D
bu sabah 400 artıdayım tatil öncesine göre
ev düzeni bile yeterli yani..
bakalım bildirimi yarın sabah yapayım ben ne çıkıcam

Bi de öyle bi sorun var ben olmazsam bildirimi kim yapacak bilmiyorum. Hatice her zaman girmiyo, geçici olarak ayrıldı gözüküyo zaten. Kaç kez sordum takıma gönüllü olan var mı diye ama hiç cevap alamadım. Kimse kaptan yardımcısı olmak istemiyor sanırım :59:

aslında ben olabilirim. ama işte sorun bildirim. eğer ben olursam ve cuma günü bildirim yapacaksam kiloların hepsinin perşembe akşamı yazılmış olması gerekir. Ve ben cuma sabahı türkiye saatiyle saat 8de bildirimi yapmış olurum. yani ben yardımcın olur bildirim yapmak istersem sadece böyle olur

aslında ben olabilirim. ama işte sorun bildirim. eğer ben olursam ve cuma günü bildirim yapacaksam kiloların hepsinin perşembe akşamı yazılmış olması gerekir. Ve ben cuma sabahı türkiye saatiyle saat 8de bildirimi yapmış olurum. yani ben yardımcın olur bildirim yapmak istersem sadece böyle olur

Sabah 8de de kimse girmez buraya evet perşembeden yapılması lazım o zaman. Peki bildirim yapmayı biliyor musun anlatayım mı? Sonunda gönüllü çıktı mutlu oldum :)

suhan aynı kiloda gidiyoruz :)) kendi kilomu gururla yazdımm
Ve kızlar şöyle bi konu var. Signorina - Pazartesiye kadar(13 haziran) şehir dışında olacam dolayısı ile önümüzdeki haftadan itibaren devam edebilecem paylaşıma, tabii gruptan atılmamış olursam:D demiş ve 1.5 aydır yok. Bu kadar fazla süre idare ettim ama dönmeyecek gibi. Diskalifiye etmeden önce size de bi sormak istedim. Eğer çoğunluk diskalifiye derse yarın bildirime yazıcam bunu. Fikrinizi söylerseniz sevinirim.

**3.TAKIM 217. ETAP**

lifegoeson ( 53 / 51.8 / 2.2 / 4.15%)
banucan1975 ( 86.5 / / / % )
Krakker( 73.5 / / / % )
pakize85( 56.8 / / / %)
Signorina (62.5 / 62,5 /0,00 / 0,00% )
suhan2 (52.5 / 51.8 / 0.7 / 1.33%)
gulaydemir (95.9 / / / %)
S.A (78.7 / 80 / -0.15 / -0.19%) 215. etapta ayrılmıştı, kilosu 2ye bölündü
mattika (64 / 64.4 / -0.1 / -0.16%) 213. etapta ayrılmıştı, kilosu 4e bölündü

3.TAKIM TOPLAM KİLO (623.4 / / / % )

Son düzenleme:
lifegoeson mrb canım ne tesadüf evet aynı kilodayız umarım hedefede beraber gideriz:)))
bugünkü enümü yazayım arkadaşlar yorum yok ama olsun
sabah:
1 parça beyaz peynir
1 bardak y.y süt
öğlen:
1 bardak ayran
öğleden sonra:
1 paket etimek yedim tuzsuz(340 kal)
akşam:
yoğurt yiycem y.y
bukadar kızlar bakalım hedefim pazartesiye kadar düz 51 olmak ama bakalım hafta sonu beni neler bekliyo eşim gelcek zorla ne var ne yok yedirir bana :(((

perşembe günü kilo bildirimi yapmak bana uyar bi değişiklik olcanı sanmıyorum ama genede sabah tartılır yazarım arkadaşlar.

lifegoeson mrb canım ne tesadüf evet aynı kilodayız umarım hedefede beraber gideriz:)))
bugünkü enümü yazayım arkadaşlar yorum yok ama olsun
sabah:
1 parça beyaz peynir
1 bardak y.y süt
öğlen:
1 bardak ayran
öğleden sonra:
1 paket etimek yedim tuzsuz(340 kal)
akşam:
yoğurt yiycem y.y
bukadar kızlar bakalım hedefim pazartesiye kadar düz 51 olmak ama bakalım hafta sonu beni neler bekliyo eşim gelcek zorla ne var ne yok yedirir bana :(((

nasıl yedin bir paket etimek yaww
bikaç taneyi anlarım da bi paket ye ye bitmez bayar insanı :D
azmine maşallah

suhan aynı kiloda gidiyoruz :)) kendi kilomu gururla yazdımm
Ve kızlar şöyle bi konu var. Signorina - Pazartesiye kadar(13 haziran) şehir dışında olacam dolayısı ile önümüzdeki haftadan itibaren devam edebilecem paylaşıma, tabii gruptan atılmamış olursam:D demiş ve 1.5 aydır yok. Bu kadar fazla süre idare ettim ama dönmeyecek gibi. Diskalifiye etmeden önce size de bi sormak istedim. Eğer çoğunluk diskalifiye derse yarın bildirime yazıcam bunu. Fikrinizi söylerseniz sevinirim.

**3.TAKIM 217. ETAP**

lifegoeson ( 53 / 51.8 / 2.2 / 4.15%)
banucan1975 ( 86.5 / / / % )
Krakker( 73.5 / / / % )
pakize85( 56.8 / / / %)
Signorina (62.5 / 62,5 /0,00 / 0,00% )
suhan2 (52.5 / 51.8 / 0.7 / 1.33%)
gulaydemir (95.9 / / / %)
S.A (78.7 / 80 / -0.15 / -0.19%) 215. etapta ayrılmıştı, kilosu 2ye bölündü
mattika (64 / 64.4 / -0.1 / -0.16%) 213. etapta ayrılmıştı, kilosu 4e bölündü

3.TAKIM TOPLAM KİLO (623.4 / / / % )

ipekcim tatile çıkmadan önceki kilom 63.3 tü
bu sabah 63.7 çıktım..
ilk tatil diye ayrıldıktan sonra bi ara geldim ama listeye dahil olmamıştım ya o zaman 63.3 e düşmüştüm..

selam çıtırlarrr:66::66:

nasılsınız bakemm:64::64:

ben artık buralardayımm
çok özledim sizi:21:

ben tartılmadım tartılmayıda düşünmüyom malum dönemdeyim
kilomu aynı yazın

öpüldünüz :51:

Back
X