Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ayyyy biri iskalifiyemi dedi ne:52::52::52: yapmayın kızlar :69::))
görümcem geldi almanyadan onların yanında giremiyorum malum diyet saklı gizli dir :27::27: her yazdığımı okuyo çoçukları rahat yazamıyorum:44:
Canlarım benim kilom 81 ile 82 arasında gidip geliyo amacım bayrama kadar 75 olabilmek ama eşimle olan bir iddamızda var ayın 15 kadar 75 olursam iddayı kazanıyorum çıkmadık candan umut kesilmez tabi:66::66: daha sonrada yine bu takımda taa 60ları görene kadar varım inşallah
özel günden dolayı oruç degilim arada ne bulursam ağzıma atıyorum o yüzden liste yazamıyorum
bir ısırık çikolata ,1 zeytin yemegin tuzu tatlıdın şerbeti derken listem epey kuru kalabalık olur çünkü :17:

görümcem geldi almanyadan onların yanında giremiyorum malum diyet saklı gizli dir :27::27: her yazdığımı okuyo çoçukları rahat yazamıyorum:44:
Canlarım benim kilom 81 ile 82 arasında gidip geliyo amacım bayrama kadar 75 olabilmek ama eşimle olan bir iddamızda var ayın 15 kadar 75 olursam iddayı kazanıyorum çıkmadık candan umut kesilmez tabi:66::66: daha sonrada yine bu takımda taa 60ları görene kadar varım inşallah
özel günden dolayı oruç degilim arada ne bulursam ağzıma atıyorum o yüzden liste yazamıyorum
bir ısırık çikolata ,1 zeytin yemegin tuzu tatlıdın şerbeti derken listem epey kuru kalabalık olur çünkü :17:

bizim gibi takıma böyle yeni üye:9:
paylaşım şart ben anlamam :20:
:37::37:

81 kiodan 75 e bu ayın 15 ine kadar mı düşceksin :53:
hedefi küçük tut ki ulaşabilesin. yoksa başaramadım diye motivasyonun bozulur
listeyi de yaz san
en küçük ayrıntısına kadar
buraya yazmadığn hiç bişey kalmasın
ozaman yazmayı düşünüp az yiyo insan

hedef olarak 75 yazamam, kaç kilo olunca takımdan ayrılcaksın onu yaz sen bana :)
mattikaya katılıyorum her gün palaşım şart, yazıp çıkmak yok :20:
sonra takımda kimse kalmıyo sohbet edemiyoruz
ya kızlar ben bugün patates kızartması yedim :50:

hedef olarak 75 yazamam, kaç kilo olunca takımdan ayrılcaksın onu yaz sen bana :)

ye ipekcim ya bence senin spora ihtiyacın var
istediğin kiloya baya yakınsın sadece diyetle zor
hatta besinsiz vitaminsiz kalırsın çok dikkat edersen
spor salonuna fln başla bence

şöyle bi şey yapmaya karar verdim, her gün kimin ne kadar paylaşım yaptığını not alıcam. haftanın sonunda burda günlük ortalama mesaj sayılarını yazıp en az mesaj atan kişiye ceza vericem. 3 yada 5 kere üst üste sonuncu olan kişiyi diskalifiye etme konusunda kararsızım onu size soruyorum bu kuralı uygulasak mı?

şöyle bi şey yapmaya karar verdim, her gün kimin ne kadar paylaşım yaptığını not alıcam. haftanın sonunda burda günlük ortalama mesaj sayılarını yazıp en az mesaj atan kişiye ceza vericem. 3 yada 5 kere üst üste sonuncu olan kişiyi diskalifiye etme konusunda kararsızım onu size soruyorum bu kuralı uygulasak mı?

bence güzel bi ceza
üst üste 3 kere olsun

ye ipekcim ya bence senin spora ihtiyacın var
istediğin kiloya baya yakınsın sadece diyetle zor
hatta besinsiz vitaminsiz kalırsın çok dikkat edersen
spor salonuna fln başla bence

ben spor salonuna kayıtlıyım zaten. hatta 2 yıl sürem kaldı üyeliğimin bitmesine. ama başka bi yere taşındım ve şu anda orası evime uzak. o yüzden bi türlü gidemiyorum. hem de öyle güzel bi yer ki her türlü spor var, açık kapalı havuzu bile var. ama gidemiyorum :( evde spor yapayım diyorum hep bi aksilik çıkıyo, ya eve geç geliyorum ya yorgun oluyorum. mesela şu anda adet dönemimdeyim ve 4 gündür karnım deli gibi ağrıyo hareket edemiyorum. kaldım bu kiloda :50:

ben spor salonuna kayıtlıyım zaten. hatta 2 yıl sürem kaldı üyeliğimin bitmesine. ama başka bi yere taşındım ve şu anda orası evime uzak. o yüzden bi türlü gidemiyorum. hem de öyle güzel bi yer ki her türlü spor var, açık kapalı havuzu bile var. ama gidemiyorum :( evde spor yapayım diyorum hep bi aksilik çıkıyo, ya eve geç geliyorum ya yorgun oluyorum. mesela şu anda adet dönemimdeyim ve 4 gündür karnım deli gibi ağrıyo hareket edemiyorum. kaldım bu kiloda :50:

boyuna göre çok ideal bi kilodasın
kitle indeksine bakılırsa..
bence kilo verme artık
sporla sıkılaş, vücudunda nerenin ihtiyacı varsa
spor yaparsan kilonu da korursun yavaş yavaş da verirsin ayda 1 kilo gibi

spor işine bi çare bul sen

boyuna göre çok ideal bi kilodasın
kitle indeksine bakılırsa..
bence kilo verme artık
sporla sıkılaş, vücudunda nerenin ihtiyacı varsa
spor yaparsan kilonu da korursun yavaş yavaş da verirsin ayda 1 kilo gibi

spor işine bi çare bul sen

aynen ben de öyle düşünüyorum ama ideal değil bence çünkü her tarafımda fazlalık var bi fotoğraf göstersem anlarsın

slm kızlar nasılsınız
ben nasılım öyle bir yoğunum ki kaç gündür giremedim
davetler mukabale iftar sahur derken mahfoldum

bu hafta kendi davetlerimide halldeyim diorum baaklım
menüye gelince abartmadan ne varsa onu yiyorum
birazda tatlıya yönelim oldu .tiraf edeyim

a e olun hyrlı ramazanlar...

mrb eşleşme olması güzel ama oruç olduğu için menüleri yorumlamak pek zor Gülay elime düştün balım :)

ipekcim beni unutmuşsun:43: tercih yaptın mı puanların nasıl gazi ingilizce öğretmenliği yazdım ben ilk tercihime radyo tv de var sonlara doğru
bu arada artık oruç tutmamaya karar verdim çok kötü oluyorum Allah korusun bebeğime bişey olsa kendimi asla affedemem
kilo vermişim 56 kiloyum

selm kızlar nasılsınız?
cumadan beri yazamadım çünkü cuma günü memlekete gittim 13 saat yolculuk yaptım cumatesi kaldıım ve pazar geri yola çıktım bi 12 saatte öyle yolculuk yaptım şuan yazılanları bile zor okuyorum çok yorgun ve uykusuzum:(((

cumartesi ve pazar menüllerim çok sadeydi
cumartesi tavuklu patlıcan yedim
pazar balık yedim yani fazla bişey yiyemedim yorgunluktan
yanlarındada salata okadar

yeni eşleşmmeler olmuş ne güzel yeni bi arkadaş gelmiş hoşgelmiş bu arada
bugün oruç tutmadımöğlenyemeğimi yazayım
1 biber dolması
2 kaşık yoğurt
2 kaşık pilav
biraz arnavut ciğeri
abarttığımın farkındayım ama dünden beri bişeyyememiştim çok kötü oldum
akşama bişey yemiycem umarım dengelenir.

cumartesi ve pazar menüllerim çok sadeydi
cumartesi tavuklu patlıcan yedim
pazar balık yedim yani fazla bişey yiyemedim yorgunluktan
yanlarındada salata okadar

merhaba canım hoşgeldin oruç tutuyor musun ramazanda başlarda güzel kilo veriliyor ama sonradan yeme düzenine alışıldığı geri geliyor kilolar

ozamann :44::44:hedefim 65 Allah utandırmasın tez zamanda inmeyi nasip etsin inşallahhhh :64:

al al beni al hatice:66::66: bende şu görümcelerim bi gitsin en alasından yapacam paylaşımımı :62:

aldım gitti canım ama sen de beni istersen tabi ben bi ara kaptanlık yaptım sonra yardımcı oldum sonra hala hedefime ulaşamadım:17: sonra da hamile kalıverdim o yüzden ipek beni istemiyor artık:43:
of bu görümceler de niye geldi ki başına ya ne zaman gidiyorlar hergün yediklerini yaz mutlaka çok paylaşım yapamasan da çünkü sen yeni üyesin daha deneme süreci diye bişey var yani:16:
anlat bakalım ne kaçamaklar yaptın sabahtan beri 7 gün kalmış 15ine şimdi kaç kilosun 5 günde 5 kilo diyeti mi yapsan acaba bahsi kaybetme diyorum ama işin zor gibi

Back
X